Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γειά σας!!! Είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδί και έχω μπει στο μήνα μου. Η πεθερά μου έχει μύκητες στα νύχια των χεριών.. της εχουμε πει πολλες φορες να κανει κατι αλλα το αμελούσε συστηματικα.. εδώ και ενα μήνα πήγε στο γιατρό ο οποίος της σύστησε αγωγή για μήνες την οποία δεν ακολούθησε ποτε. χρησιμοποιεί καποιο στικ απο φαρμακείο από μόνη της το οποίο δείχνει κάποια βελτίωση αλλά επίσης το αμελεί..

Θέλω να ρωτήσω αν οι μύκητες μεταδίδονται και πως.. Σε λίγες μέρες θα υπάρχει το μωρό μας εδώ κι εκείνη λογικά θα θέλει να συμμετέχει στο μπάνιο του και σε όλη τη φροντίδα!!! Θα πρέπει να ανησυχώ???????

ΥΣ : Το οτι μαγειρεύει χωρίς γάντια δεν είναι επικίνδυνο?

Ευχαριστώ!

q2aezf3j9gb2ojly.png

Διαφημίσεις

Αυτό που ξέρω είναι ότι μεταφέρονται με την επαφή, δεν πρέπει δηλ να χρησιμοποιείτε την ίδια πετσέτα, το ίδιο ψαλίδι νυχιών, λίμα κ.λ.π. & γενικά επιβάλλεται να φοράει γάντια ώστε να προφυλάσσεται η ίδια πλέον από την μεγαλύτερη ανάπτυξή τους, λόγω υγρασίας.

νομίζω πάντως ότι είναι καλό να μιλήσεις με την παιδίατρο που θα σας αναλάβει, έχεις ήδη βρει φαντάζομαι, αφού φτάνεις στη μεγάλη μέρα. αν όχι, όλο & κάποιος οικείος σας θα έχει πρόσβαση σε κάποιον.

επίσης καλό είναι να ψαχτεί λιγάκι η πεθερά σου, διότι πολλές φορές πίσω από μυκητιάσεις ονύχων κρύβονται διάφορα άλλα

έναν υπέροχο τοκετό εύχομαι