Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα! Θα ήθελα πάρα πολύ την βοήθεια σας! Ο μπέμπης μου είναι τώρα 5 1/2 μηνών! Ξεκίνησα να τον θηλάζω από την πρώτη ημέρα και μπορώ να πω ότι τα πηγαίναμε καλά! Μετά τον πρώτο μήνα θηλασμού το μωράκι μου δεν του έφτανε το γαλατάκι μου παρά το γεγονός ότι τον έβαζα ανά 2 ωρο στο στήθος! Δυστηχώς ξεκίνησα να του δίνω συμπλήρωμα καθε βράδυ με ποσότητα 120 ml! Δεν κατάλαβα όμως ότι το ξένο γάλα του δημιούργησε ΓΟΠ και άρχιζα να αυξάνω την ποσότητα του συμπληρώματος και μείωνα τους θηλασμούς αφού μόλις τον έβαζα στο στήθος έκλαιγε με λιγμούς και χτύπαγε το στήθος! Νόμιζα ότι ήθελε να αποθηλάσει! Κάναμε υπέρηχο που τέλικα έδειξε μετρίου βαθμού αναγωγές! Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι μπορεί να επανέλθει ο θηλασμός μου γιατί όταν κάθεται στο στήθος βγάζει μια μικρή ποσότητα γάλακτος και μετά αφού πάω να τσεκάρω αν συνεχίζω να βγάζω γάλα πιέζω το στήθος και δεν βγαίνει σταγόνα. Πότε δεν είχα τεράστια ποσότητα γάλακτος! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ! ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΩΣ! Νοιώθω ότι έχασα ότι πολυτιμότερο είχα!

ΥΣ. κ Αγλαία θα εκτιμούσα αν με συμβουλεύατε!

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Να χαίρεσαι το μικρούλι σου. Απάντησε σε αυτές τις ερωτήσεις http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23962, για να ξέρουμε σε τι επίπεδο κινούμαστε.

Μέχρι να σου απαντήσουν οι μανούλες που ξέρουν τα πολλά, ρίξε μια ματιά στο θέμα επαναγαλακτισμός, να δεις στο περίπου τι γίνεται.

FLcUp3.png0BQfp3.png