Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί,  παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! Μετά τις εργασίες αύριο 29/10/2026 ενδεχομένως να μην μπορείτε να συνδεθείτε!
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο και εγκυμοσύνη


giotaki83

Recommended Posts

εδώ και 7 μήνες περίπου προσπαθώ εντατικά για ένα μωράκι με τον άντρα μου. Πάντα το δεύτερο 15θήμερο του μήνα πρήζομαι, εξαντλούμαι πολύ εύκολα, βγάζω και κανα δυο σπυριά στο πρόσωπο και απότι έψαξα αυτό οφείλεται στη διακύμανση των ορμονών μετάτ ην ωοθηλακιορρηξία (διορθώστε όσες γνωρίζετε αν κανω λάθος..:oops:)

Αρα δηλαδή όταν με το καλό μείνω έγκος θα πρέπει να λείψουν τα συμπτώματα αυτά από εκείνοτ ομήνα ή οπως και να χει θα συμβούν;;;:?:

gth0p3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Γεια σου giotaki απο οτι ξερω οταν μεινεις με το καλο εγκυος και δεν σου τυχει να εχεις περιοδο και εγκυμοσυνη(τους πρωτους μηνες μονο)οπως εχει τυχει σε αλλες κοπελες,το μηνα που θα περιμενεις να ερθει και εισαι εγκυος το πιο πιθανο ειναι να τους εχεις δεν ξερω βεβαια αν θα ειναι σε τετοιο βαθμο.Απο οτι εχω διαβασει εδω τα συμπτωματα της περιοδου ειναι ιδια με τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης.Ελπιζω να σε βοηθησα.Φιλακια

Link to comment
Share on other sites

Κιεγώ έχω τα ίδια συμπτώματα που αναφέρεις αλλά πιο έντονα, όπως και πολλά άλλα. Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχεις συμπτώματα, η τί είδους συμπτώματα θα έχεις όταν θα έχεις συλλάβει. Κατά κανόνα, τα προεμμηνορυσιακά συμπτώματα είναι ίδια και με της εγκυμοσύνης του πρώτου καιρού (πρησμένο στήθος, πρήξιμο γενικότερα, ανακατοσούρες, κόπωση κλπ). Οπότε πολλές κοπέλες δεν καταλαβαίνουν ότι είναι έγκυες γιατί τα ίδια συμπτώματα θα τα είχαν και φυσιολογικά πριν την περίοδο! Όμως έχω ακούσει και κοπέλες που δεν είχαν κανένα απολύτως σύμπτωμα πριν την καθυστέρηση, γιαυτό καλό είναι να μη στηριζόμαστε σε συμπτώματα που στην τελική μόνο άγχος και μπόλικη μέριμνα μας προσφέρουν (στα λέει αυτά μια παθούσα και μαθούσα :lol: )

r7Bsp2.png

 

 

 

"Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει".

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...