Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ταξιδι και μωρο 2 μηνων

Recommended Posts

καλησπερα ηθελα να ρωτησω το εξης:

θελουμε να τα ξιδεψουμε για τον 15αυγουστο για το σπιτι μας στο χωριο αλλα δεν εχουμε αυτοκινητο(μας το εσπασαν χτεσ :mad: ). το μωρο μας ειναι κατι λιγοτερο απο 2 μηνων(17 αυγουστου κλεινει τον 2ο). η ερωτηση μου ειναι η εξης...μπορω να το μετακινησω ταξιδι 5 ωρες με κτελ η οσε? ρωτησα για καμπινα στον οσε αλλα δεν εχουν πια.ντρεπομαι μηπως αρχισει να κλαιει μεσα και ενοχλησει τον κοσμο... πειτε μου βρε κοριτσια τη γνωμη σας...

Διαφημίσεις

εγω θα απεφευγα να το μετακινησω με μεσο που θα εχει τοσα ξενα ατομα μεσα για να μην κολλησει τιποτα. ειναι μικρουλι ακομα

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

θελουμε να τα ξιδεψουμε για τον 15αυγουστο για το σπιτι μας στο χωριο αλλα δεν εχουμε αυτοκινητο(μας το εσπασαν χτεσ :mad: ). το μωρο μας ειναι κατι λιγοτερο απο 2 μηνων(17 αυγουστου κλεινει τον 2ο). η ερωτηση μου ειναι η εξης...μπορω να το μετακινησω ταξιδι 5 ωρες με κτελ η οσε? ρωτησα για καμπινα στον οσε αλλα δεν εχουν πια.ντρεπομαι μηπως αρχισει να κλαιει μεσα και ενοχλησει τον κοσμο... πειτε μου βρε κοριτσια τη γνωμη σας...[/QUO

το να κλαιει το μωρο ειναι το τελευταιο που πρεπει να σ απασχολει. εχει τοοοοοσα πολλα μικρόβια εκει μεσα και ειναι ποοολυ μικρο ακομη το μωρακι σου. αν τυχον αρπαξει τιποτα θα περασετε πολυ δυσκολα και το μικρο και εσεις

M6bap3.png

cik1p3.png

θελουμε να τα ξιδεψουμε για τον 15αυγουστο για το σπιτι μας στο χωριο αλλα δεν εχουμε αυτοκινητο(μας το εσπασαν χτεσ :mad: ). το μωρο μας ειναι κατι λιγοτερο απο 2 μηνων(17 αυγουστου κλεινει τον 2ο). η ερωτηση μου ειναι η εξης...μπορω να το μετακινησω ταξιδι 5 ωρες με κτελ η οσε? ρωτησα για καμπινα στον οσε αλλα δεν εχουν πια.ντρεπομαι μηπως αρχισει να κλαιει μεσα και ενοχλησει τον κοσμο... πειτε μου βρε κοριτσια τη γνωμη σας...

καμπινες υπαρχουν για 6 ατομα.μπορεις να κλεισεις κ απο ιντερνετ πλεον κ να διλαεξεις θεσεις.μονο αν ειστε μονοι σας καντο αλλιως αστο..

Καλημέρα!Να μην ντρέπεσαι για το μωράκι μήπως αρχίσει και κλαίει.Μωρό είναι θα κλάψει.Απλά για τόσο μωρό θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία:rolleyes:.Δεν το συζητώ για κτελ με τίποτα και συγνώμη που στο λέω έτσι (δική σας απόφαση είναι) αλλά πως θα ασφαλίσεις το μωρό σου ,που θα το βάλεις με το αιρκοντίσιον και με τόσο κόσμο;Όσο για τον ΟΣΕ γιατί δεν το κοιτάς μέσω ίντερνετ όπως έγραψε μια φίλη;).Να σας ζήσει το νινάκι σας!

Διαφημίσεις

μηπως να νοικιασετε η να δανειστειτε αυτοκινητο?ετσι και διακοπες θα πατε και πιο ασφαλης θα εισαι απο αποψη υγιεινης καιυγεια ςγια το μωρο!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΩ ΤΑΞΙΔΕΨΑ ΜΕ ΜΩΡΟ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ.

Το χαμογελό σου μου φτιάχνει τη μέρα!!! Σε λατρεύω μικρέ μου πρίγκιπα!!!:P