Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συνδυασμός Σοφία-Κατερίνα

riki

Recommended Posts

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι?

μπορειτε να βοηθησετε και να πειτε καμια ιδεα για το πως μπορουμε να συνδιασουμε το Σοφια-Κατερινα??

αχ σας παρακαλω βαλτε τα δυνατα σας!!:lol:

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι?

μπορειτε να βοηθησετε και να πειτε καμια ιδεα για το πως μπορουμε να συνδιασουμε το Σοφια-Κατερινα??

αχ σας παρακαλω βαλτε τα δυνατα σας!!:lol:

Σονια?

Σαντυ?

Σοφρινα,Στεφη?

Σερη?

Σερινα?

Καση?

χμ.. σορρυ αν σου φαινονται αστεια αλλα δεν μου ερχονται αλλα αυτη τη στιγμη...

χμμ... το Σονια μου αρεσει αλλα τωρα που το σκεφτομουνα μου ηρθε και το Φιορινα! πως σας φαινεται;:rolleyes:

Είναι λίγο περίεργο,αλλά μου αρέσει πολύ!!!

Διαφημίσεις

κι εμενα φαρινα!

κοπελα μου να σου ζησει το κοριτσακι σου και καλοτυχο και φυσικα περι ορεξεως..δεν το συζηταμε!;) αλλα μιας και ζητας γνωμες... με ολο το σεβασμο...μη βγαζετε στα παιδια ανυπαρκτα,γατουλιστικα ονοματα που οταν περασει αυτη η μοδα με τα ονοματα -μελιτζανοσαλατα θα ντρεπονται να τα πουνε...

το ονομα μας μας συνοδευει μια ζωη-φαντασου το κοριτσακι σου επιτυχημενη επαγγελματια ας πουμε, να συστηνεται ως κυρια φιορινα!

υποθετω οτι δε θες να αφησεις καμια γιαγια δυσαρεστημενη,πραγματικα δυσκολο...το σονια μου κανει πολυ πιο νορμαλ και ευηχο.

αλλη λυση- στην αρχη το λετε διπλο ,μετα διαλεγετε πιο απο τα δυο σας αρεσει πιο πολυ και κατα τη γνωμη σας ταιριαζει και του παιδιου και σιγα σιγα το καθιερωνετε:-P!

ε, η αλλη γιαγια θα το φωναζει μια ζωη αλλιως ,δεν πειραζει...:cool:

καλη επιτυχια!:-)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...