Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γωνιακος καναπες

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια.θα ηθελα τα φωτα σας....εχω παρει εναν γωνιακο καναπε και εχω τρελλαθει.τι ριχταρια να βαλω ?εχω παρε 2 ριχταρια αλλα με εκνευριζουν γιατι γλυστρανε και δεν στρωνουν καλα.εσεις εχετε αναλογη εμπειρια?τι να κανω?α και κατι αλλο εσεις καλοκαιρι βαζετε ριχταρια?

Διαφημίσεις

Γωνιακο καναπε δεν εχω. Άλλα 1) γενικα τα ριχταρια γλισρανε και ειναι εκνευριστικα, ειδικα αν οι αλλοι καθονται με τετοιο τροπο ωστε να τα ξεστρωνουν. Εγω εχω 2 ριχταρια και 1 κουβερτα πικε στο χρωμα του καναπε, η οποια δεν γλιστραει και μια χαρα.

2) τα στρωνω ολο το χρονο για να μην λερωνεται ο καναπες. το ριχταρι το βγαζεις το ριχνεις στο πλυν τηριο και μια χαρα. τον καναπε τι θα τον κανιε; ακομα και να μην πεσει κατι πανω πχ τροφιμο, πορτοκαλαδα, φρουτο κτλ, ακομα και που καθομαστε και ακομα και απο τη σκονη λερωνεται. ενω με τα ριχταρια δεν εχεις προβλημα, καθε βδομαδα τα εναλλασσεις και ο καναπες αθικτος. ασε πυ ειναι και πανακριβοι και δεν ξαναγοραζονται αμα σου παθουν κατι.

η αδερφη μου εχει παρει ριχταρια πολυ ωραια που γενικα δεν γλιστράνε αλλα οταν καθομαι εγω μπορει να φτασουν και στο πατωμα

παντως το χειμωνα εβαζε και κουβερτες φλις που ειχε παρει απο τ τζαμπο μια χαρα ηταν,ουτε γλίστραγαν ουτε τιποτα και οποτε τ λερωνε τ μωρο τ επλενε στο πλυντηριο

Αν ξανααγόραζα καναπέ ,γωνιακό δεν θα έπαιρνα.Κανένα ριχτάρι δεν τον καλύπτει σωστά.Η μόνη λύση πιστεύω πως είναι να ραφτούν καλύματα σε μοδίστρα.Αλλά κοστίζει αρκετά.

Εχω γωνιακο καναπες και το καλυβω με 2 ριχταρια - ενα 3θεσιο και ενα 2 θεσιο ριχταρι!!! Το καλυπτει ολο μονο εκει που ειναι η γωνια στο πανω μερος αλλα δεν ειναι προβλημα γιατι κανει και αντιθεση!!

Διαφημίσεις

Εχω γωνικο καναπε αλλα το υφασμα του δεν γλυστραει. Παλιοτερα εβαζα ριχταρια (ειχα παρει απο το ΙΚΕΑ αυταπου τα χρησιμοποιουν και σαν κουβερτουλες που εχουν αυλακια) αλλα πλεον δεν χρησιμοποιω.

Εγώ που έχω γωνιακό καναπέ (δεν θυμαμαι διαστάσεις να πω) αγοράζω 2 ριχτάρια για 3θέσιο καναπέ και τον καλύπτουν μιά χαρά. Τελευταία αγόρασα κάτι απλά και οικονομικά από γνωστό μαγαζί με είδη σπιτιού και δεν γλιστράνε καθόλου.