Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ανυσηχια για μειωση παραγωγής..

Recommended Posts

Καλημέρα!

Θηλαζω αποκλειστικα εδω κ 2 μηνες κ κατι .. το μωρακι μου παιρνει κανοξνικα βαρος αν κ το τελευταιο δεκαημερο βαζει λιγοτερο απο πριν..το θεμα ειναι οτι εδω κ 2 βδομαδες ισως κ παραπανω θηλαζουμε το βραδι στις 10.30 η 11 κ μετα κοιματε μεχρι τις 5 το πρωι... στην αρχη ενοιωσα τυχερη που κοιμαμε τοσες πο λλες ωρες σερι..ομως με την παραγωγη μου τι γινετε; Μηπως το οτι σταματησαμε το γευμα που επαιρνε στις 3 η ωρα το βραδυ θα εχει ως αποτελεσμα να μειωθει το γάλα μου;

Τα πρωινα που ξυπνουσα ειχα πρισξμενο στηθος κ βρεγμενη μπλουζα ..σημερα δεν συνεβη το ιδιο.. :confused::confused:

να πω για το βαρος οτι γεννηθηκε 2780 , στις 50 μερες ηταν 4800 κ σημερα 13 μερες μετα ειναι 5110γρ.

Τα πιό ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Θηλαζω αποκλειστικα εδω κ 2 μηνες κ κατι .. το μωρακι μου παιρνει κανοξνικα βαρος αν κ το τελευταιο δεκαημερο βαζει λιγοτερο απο πριν..το θεμα ειναι οτι εδω κ 2 βδομαδες ισως κ παραπανω θηλαζουμε το βραδι στις 10.30 η 11 κ μετα κοιματε μεχρι τις 5 το πρωι... στην αρχη ενοιωσα τυχερη που κοιμαμε τοσες πο λλες ωρες σερι..ομως με την παραγωγη μου τι γινετε; Μηπως το οτι σταματησαμε το γευμα που επαιρνε στις 3 η ωρα το βραδυ θα εχει ως αποτελεσμα να μειωθει το γάλα μου;

Τα πρωινα που ξυπνουσα ειχα πρισξμενο στηθος κ βρεγμενη μπλουζα ..σημερα δεν συνεβη το ιδιο.. :confused::confused:

να πω για το βαρος οτι γεννηθηκε 2780 , στις 50 μερες ηταν 4800 κ σημερα 13 μερες μετα ειναι 5110γρ.

Το βάρος του μικρού σου δείχνει ότι τρέφεται μια χαρά! Θέμα δηλαδή ανεπάρκειας του γάλατος δεν τίθεται.

Τωρα για το "πρόγραμμα" που έχει διαμορφώσει, θα σου έλεγα πως είναι πολύ πιθανό να είναι παροδικό. Μόνο για λίγες μέρες. Η δικιά μου που είναι 3.5 μηνών τώρα μου έκανε μια τέτοια αλλαγή πρίν απο μερικές εβδομάδες, η οποία κράτησε για καμια βδομάδα και μετά επανήλθε στα 2-3 ξυπνήματα για φαί το βράδυ. Τωρα είναι πάλι σε φάση ύπνου.

Το ότι το στήθος σου δεν πρήστηκε τόσο και δεν βράχηκε η μπλούζα είναι δείγμα πως το στήθος ανταποκρίθηκε στη νέα ζήτηση. Αντίστηχα πιστευω πως θα αυξήσει και πάλι το γάλα αν το μωρό αρχισει πάλι να κάνει περισσότερους θηλασμούς. Δεν νομίζω λοιπόν πως υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

Θα συμφωνίσω και εγώ πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την παραγωγής σου.Την ρυθμίζει το μωρό απόλυτα, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Οσο για το βάρος που έχει βάλει λιγότερο τις τελευταίες μέρες, δεν νομίζω οτι είναι θέμα ανησυχίας.Πάντως οι παιδίατροι σε αυτές τις ηλικίες όταν το μωράκι δεν βάζει καθόλου βάρος για κάποιο διαστημα το πρώτο που ζητάνε είναι καλλιέργεια ούρων για να αποκλείσουν πιθανότητα ουρολοίμωξης.Ο παιδίατρος σου θα σου πεί πότε η μείωση του ρυθμού πρόσληψης βάρους είναι "θέμα" και θα σε κατευθύνει ανάλογα.

QqmLp3.png