Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ 2Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ Κ ΕΙΜΑΣΤΑ ΗΔΗ ΑΓΧΩΜΕΝΟΙ!ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ Ή ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ;ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΗΛ. ΔΙΑΚΟΠΕΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ;

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ 2Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ Κ ΕΙΜΑΣΤΑ ΗΔΗ ΑΓΧΩΜΕΝΟΙ!ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ Ή ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ;ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΗΛ. ΔΙΑΚΟΠΕΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ;

Eyenaki γεια σου εγω 1 ιουλιου εκανα την πρωτη μου σπερματεγχυση η οποια εκανα χοριακη κ βγηκε αρνητικη!!!!σου ευχομαι καλη επιτυχια!!εμενα λοιπον ο γιατρος μου ειπε αφου δεν πιανω ετσι ας μην το τραβαμε κ απο τα μαλλια την πρωτη μερα μου ειπε πολυ ξεκουραση κ ξαπλα τις επομενες 10 μερες μου λεει να μην κανεις μπανιο στην θαλασσα να μην κανω δουλειες κ σηκωνω βαρη κ με λιγα λογια λεει να εισαι πριγκηπησα!!!ειχαμε κανονισει κ μεις διακοπες κ μετα απο αυτα τελικα πηγα ενα 2 μερα κ καθομουν κ ελιωνα στην παραλια:Pθα ελεγα να κανεις υπομονη κ να πας μετα απο 10 μερες!:D τωρα ετσι μου επε ο δικος μου γιατρος τον δικο σου δεν τον εχεις ρωτηση?:rolleyes: στην 1 σπερμ. δεν σου ειπε κατι να προσεξεισ? ευχομαι να πανε ολα καλα!

MARIANNAO Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΧΥΣΗ ΕΙΧΕΣ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ;ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΙΔΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.

ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΑ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ Κ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ "ΚΑΙΓΕΤΑΙ" ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΕΓΩ;ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΜΠΟΡΙΟ...

Κ ΑΛΛΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ.ΣΤΟ 1ο ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΓΧΥΣΗ ΕΙΔΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ.ΠΑΩ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 2ο ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

ΕΣΥ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Ή ΣΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ;

δεν ενιωσα καθολου πονο μονο εκεινη την ωρα πολυ λιγο αυτο!!!εγω νομιζω πως θα τα καλο να προσεξεις λιγο χωρις υπερβολες!!!τωρα οσο για την θαλασσα οπως σου ειπα μπορεις να πας μετα απο ενα 10 μερο μου το ειπε κιολας ξεχασα να το γραψω οτι θα ηταν καλο να μην μπω κ για τους λογους μυκητιασεων δεν θα ταν οτι καλυτερο:rolleyes: τωρα απο κει κ περα κανεις κ οτι νομιζεις!!κ γω που τα κανα τι κατλαβα:confused:εχασα κ τις διακοπουλες μου τσαμπα:evil: ο γιατρος μου με την κανει αλλα σε κκεντρο εξωσωματικης:rolleyes: εγω την πρωτη μου σπερματεγχυση δεν την εκανα σε φυσικο κυκλο επερνα απο την 3 μερα serpafar μεχρι την 5! η καταβολες τι ειναι?κ παλι καλη επιτυχια κοπελια:D

ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΩΟΘΗΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ 1Η ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΕΓΧΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ!

Διαφημίσεις

ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΩΟΘΗΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ 1Η ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΕΓΧΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ!

ειχα ρωτηση τον γιατρο μου κ μου ειπε θα δειξει!!!σημερα το πρωι μου ηρθε περιοδος!!:(κ παλι καλη επιτυχια να φερεις το θετικο αποτελεσμα να περνουμε κουραγιο :D

καλημερα κοριτσια

κ γω εκανα 2 σπερματεγχυσεις με προκληση δεν πετυχαν κ εμεινα σε ενα χρονο 3 φορες εγκυος μονη μου κ η μια διδυμη τωρα εχω την κορουλα μου!μετα απο αρκετη ταλαιπωρια

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ADNIHOR1!ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΑ!ΜΠΡΑΒΟ!ΕΧΕΙΣ ΔΗΛ. 3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ;ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2 ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΝΠ.ΙΑΤΡΙΚΗΣ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ; ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΓΧΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ;ΕΜΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ...

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ADNIHOR1!ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΑ!ΜΠΡΑΒΟ!ΕΧΕΙΣ ΔΗΛ. 3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ;ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2 ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΝΠ.ΙΑΤΡΙΚΗΣ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ; ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΓΧΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ;ΕΜΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ...

ενα παιδακι εχω τα αλλα δυστηχως δεν τα καταφεραν!γιαυτο σε ενα χρονο 3 εγκυμοσυνες κ μια εξ αυτων διδυμη εχω το κοριτσακι μου ομως που τα καταφερε κ ειναι εδω μαζι μας κ γεμιζει την ζωη κ το 24ωρο μας!:-D

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

ενα παιδακι εχω τα αλλα δυστηχως δεν τα καταφεραν!γιαυτο σε ενα χρονο 3 εγκυμοσυνες κ μια εξ αυτων διδυμη εχω το κοριτσακι μου ομως που τα καταφερε κ ειναι εδω μαζι μας κ γεμιζει την ζωη κ το 24ωρο μας!:-D

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 2Η ΕΓΧΥΣΗ.ΑΝ ΠΑΤΕ Κ ΣΕΙΣ ,ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

καλη επιτυχια!!ναι θα κανουμε την 2 τον σεπτεμβριο

γεια σας και απο μενα. ειμαι και γω καινουργια.μολις γραφτηκα.

Εγω σημερα το πρωι διαπιστωσα οτι η 1η μας σπερματεγχυση δεν πετυχε.Στεναχωρεθηκα πολυ αλλα βαζοντας τα κατω ειδα οτι εκανα πολλα λαθη.πολυ αγχος,μπανιο στην πισινα και στη θαλασσα,δουλειες στο σπιτι και γενικα οτι δεν εκανα παλια το θυμηθηκα να το κανω αυτες τις μερες. λαθος!!!!!! αραξε κοπελια. μην κανεις τιποτα.οπως ειπε και η αλλη κοπελα......σαν πριγκιππισα!!!!!οι διακοπες δεν τελειωνουν.κανε λιγο υπομονη. πιασε με το καλο και πατε διακοπες το χειμωνα. ετσι και αλλιως δεν εχει σημασια που πας αλλα με ποιον? φιλια και καλη επιτυχια στη δευτερη φορα...

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα. ειμαι και γω καινουργια.μολις γραφτηκα.

Εγω σημερα το πρωι διαπιστωσα οτι η 1η μας σπερματεγχυση δεν πετυχε.Στεναχωρεθηκα πολυ αλλα βαζοντας τα κατω ειδα οτι εκανα πολλα λαθη.πολυ αγχος,μπανιο στην πισινα και στη θαλασσα,δουλειες στο σπιτι και γενικα οτι δεν εκανα παλια το θυμηθηκα να το κανω αυτες τις μερες. λαθος!!!!!! αραξε κοπελια. μην κανεις τιποτα.οπως ειπε και η αλλη κοπελα......σαν πριγκιππισα!!!!!οι διακοπες δεν τελειωνουν.κανε λιγο υπομονη. πιασε με το καλο και πατε διακοπες το χειμωνα. ετσι και αλλιως δεν εχει σημασια που πας αλλα με ποιον? φιλια και καλη επιτυχια στη δευτερη φορα...

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ!