Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ..

Recommended Posts

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο σπίτι λόγω διαρροής από τον θερμοσίφωνα με αποτελεσμα να σαπίσει το πίσω μέρος της ντουλάπας μου . Το θέμα είναι ότι η υπόλοιπη δεν έχει παθει τίποτα και χρειάζομαι κάποιον να μου κόψει τις πλάτες να φτιάξω τον τοίχο και αργοτερα να μου βάλει καινούργια φύλλα στην πλάτη της ντουλάπας . Το θέμα είναι ότι κανέις δεν αναλαμβάνει ! Καμμιά ιδέα ?

Δεν θέλω να την βγάλω όλη γιατί στο τέλος θα σπάσει ολοκληρη και επίσης δεν έχω να την βάλω κάπου μέχρι να φυγει η υγρασία από τον τοίχο ...

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο σπίτι λόγω διαρροής από τον θερμοσίφωνα με αποτελεσμα να σαπίσει το πίσω μέρος της ντουλάπας μου . Το θέμα είναι ότι η υπόλοιπη δεν έχει παθει τίποτα και χρειάζομαι κάποιον να μου κόψει τις πλάτες να φτιάξω τον τοίχο και αργοτερα να μου βάλει καινούργια φύλλα στην πλάτη της ντουλάπας . Το θέμα είναι ότι κανέις δεν αναλαμβάνει ! Καμμιά ιδέα ?

Δεν θέλω να την βγάλω όλη γιατί στο τέλος θα σπάσει ολοκληρη και επίσης δεν έχω να την βάλω κάπου μέχρι να φυγει η υγρασία από τον τοίχο ...

Αν η πλάτη της ντουλάπας είναι λεπτή όπως βάζουνε συνήθως, δεν μπορεί ο άντρας σου να την κόψει με μια πριονόλαμα ? Ή κάποιος γνωστός σου που να πιάνουν τα χέρια του ? Λίγο δύσκολο να βρεις μάστορα να σου κάνει αυτή τη δουλειά. Συνήθως αυτοί παίρνουν μεγάλες δουλειές, τα μερεμέτια δεν τα προτιμούν.:(

To ξέρω ήδη ένας ήρθε και έφυγε ....χρειάζεται ειδικός τροχός γιατί ακουμπάει η πλάτη στον τοιχο σχεδόν ....και είναι 4 ντουλάπες ....

jHgFp3.png