Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Στρεπτοκοκκος (μαλλον) αντιβιωση, αντισταμηνικα - τι να κανω για να μπορεσω να θηλασω

Recommended Posts

Κοριτσια χρειαζομαι τα φωτα σας γιατι παω να σκασω. Γεννησα 11/6/11 ενα αγορακι 4.530 με καισαρικη. Προσπαθησα να θηλασω στο μαιευτηριο αλλα μετα απο πολυυυυυυυυ κλαμα του μικρου που ηταν τοσο μεγαλος και δεν χορταινε με σταγονες του δωσαμε ξενο. Την τριτη μερα μετα την γεννα εβγαλα κατι στο ματι μου. Στην αρχη ηταν σαν μια γρατζουνιτσα αλλα εγινε μετα απο κανα δυο μερες σαν να ειχα φαει μπουνια στο ματι, ειχε πρηστει το κατω βλεφαρο και το μισο μαγουλο, ηταν γεματο πυον, το βλεφαρο ειχε πληγες, πεταχτηκε και ενας λεμφαδενας στο σαγονι γενικως η κατασταση ηταν τραγικη, και μετα απο επισκεψεις σε οφθαλμιατρους, δερματολογους, ασθενοφορα κλινικες πολλες εξετασεις κτλ καταληξαμε οτι ειναι ΜΑΛΛΟΝ σταφυλοκοκκος ή στρεπτοκοκκος. Ολοι οι γιατροι θελανε να με βαλουν σε νοσοκομειο να κανω ενδοφλεβια αντιβιωση αλλα που αφηνεις 2 παιδια το ενα νεογεννητο, ασε που σαν λεχονα το τελευταιο μερος που θα ηθελα να ειμαι ειναι ενα νοσοκομειο. Τελος παντων τωρα παιρνω αντιβιωση αρκετα δυνατη και αντισταμηνικα και επισης κρεμα με αντιβιωση στο ματι. Εκοψα τον θηλασμο εννοειτε και δινω ξενο αποκλειστικα :(. Εχω απο το πρωτο παιδι ενα θηλαστρο το μινι ελεκτρικ της μεντελα και προσπαθω να κανω αντλησεις αλλα βγαζω σταγονες στην κυριολεξια. Εχω στεναχωρεθει παρα πολυ με αυτη την ιστορια και δεν ξερω τι να κανω για να καταφερω να θηλασω σε 10-15 μερες που θα εχει περασει η επιρρεια των φαρμακων. αν μπορει καποια κοπελα να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.

36vftd8ql9w9k5fg.png

uwr6pt8wblw2qdlw.png

Διαφημίσεις

Νοικιάζεις νοσοκομειακό θήλαστρο (ή κατά προτίμηση το Symphony ή το Lactina της Medela) και κάνεις 8-12 αντλήσεις το 24ωρο! Αυτό που έχεις είναι κατάλληλο για περιστασιακή χρήση, όχι για τόσο συχνή. Μπορείς να πάρεις και τριγωνέλα, χαπάκια με μαγιά μπύρας (7 χ 3 την ημέρα) και τουλάχιστον 4 κούπες την ημέραμε τσάι που ευνοεί την παραγωγή (μάραθο, γλυκάνισο- σε καμία περίπτωση φασκόμηλο). Καλή τύχη!!!! Αν θες, πες μας και ποια φάρμακα παίρνεις.

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen: