Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γιατι δεν μου εχουν εμπιστοσυνη για γονεις

Recommended Posts

ειμαι 16 χρονων τους ζηταω μηχανακι και μου λενε δεν σου εχουμε εμπιστοσυνη εν το μεταξυ δεν εχω ανεβει ποτε σε κανενα ξενο μηχανακι φιλου μου ιδιετερα προβληματα δεν δημιουργουσα ποτε και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι και ειχε και ο πατερας μου μηχανακι και δεν εχει χτυπισει ποτε κανενας απο τους γνωστους μας μπορειτε να με βοηθισετε?

Διαφημίσεις

αχ αγόρι μου..... πόσο σε καταλαβαίνω!!!!!

τι ωραίο να είσαι ανεξάρτητος οδηγός της μηχανής σου...τα κορίτσια να κοιτάνε και τα αγόρια να σκάνε από την ζήλεια......

να μπορείς να πας οπουδήποτε.....

ΑΛΛΑ

ακόμα κι αν φοράς κράνος,

ακόμα κι αν είσαι ο προσεκτικότερος οδηγός...(που δεν θα είσαι γιατί βράζει το αίμα σου στα 16...όλο και καμιά ......... θα κάνεις...)

ακόμα ...... (βάλε ό,τι θέλεις...)

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και οι άλλοι οδηγάνε αμάξι που άντε να στραβώσει η λαμαρίνα ή να σπάσουν και το κεφάλι τους στα πολύ σοβαρά..... ενώ εσύ με το παραμικρό θα πάθεις ζημιά γιατί ΔΕΝ σε προστατεύει τίποτα.....

οι γονείς σου έχουν δίκιο...απλά το λένε με λάθος τρόπο....

όχι "δεν έχω σε εσένα εμπιστοσύνη" αλλά "δεν έχω στους άλλους..." στους δρόμους δεν οδηγάς μόνος ούτε πληρώνεις μόνο τα δικά σου λάθη..... πληρώνεις ΚΑΙ των άλλων και μάλιστα όταν οδηγάς μηχανάκι ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ........

Θα σου έλεγα να κάνεις λίγη υπομονή και με 500? να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε 2 χρόνια που θα γίνεις με το καλό 18 ώστε να προφυλαχθείς καλύτερα από τα λάθη των άλλων......

Εξ άλλου τα αυτοκίνητα έχουν.....στεγάσει πολλούς ...έρωτες (ρώτα κι εμάς τους παλιούς...) ;)

εισαι 16 χρονων και ειναι λογικο να φοβουνται για εσενα οι γονεις σου,ισως το οτι δεν σου εχουν εμπιστοσυνη το λενε γιατι σαν παιδι στην εφηβεια που εισαι,δεν ξερω τι χαρακτηρας εισαι αλλα τα περισσοτερα παιδια και ειδικα τα αγορια εχουν λιγο ''τα μυαλα τους πανω απο το κεφαλι τους''.Ωριμαζουν πολυ πιο μετα απο τα κοριτσια-τα περισοοτερα,υπαρχουν και οι εξαιρεσεις-και προφανως θελεις να παρεις μηχανακι γιατι εχει και ο φιλος σου και οχι γιατι σου ειναι αναγκαιο,και οι γονεις σου φοβουνται οτι θα παρασυρθεις και θα κανεις καμια τρελα..Εσυ απο τη μερια σου ειναι απολυτα φυσιολογικο να τα κανεις αυτα γιατι οπως ειπα και πιο πανω εισαι στην καλυτερη φαση της ζωης σου μεσα στην τρελα θα πρεπει ομως να ξερεις οτι η εφηβεια κρυβει κινδυνους,διοτι τωρα δεν εχεις ακομα τα αισθημα του φοβου-ξερεις ποσα πραγματα εκανα εγω στην ηλικια σου και τωρα τα σκεφτομαι και λεω,αν ειναι δυνατον δεν φοβομουν????Οποτε ειναι ευκολο να πεσεις σε κινδυνους χωρις να τα καταλαβεις..Προσπαθησε να κανεις μια κουβεντα με τους γονεις σου και να τους πεις οτι κατανοεις τις ανυσηχιες τους,ζητα μια ευκαιρια να σου δωσουν για να τους αποδειξεις οτι θα φερθεις ωριμα με το μηχανακι και δεν θα κανεις τρελες και προπαντος αν τελικα το παρεις το πρωτο πραγμα που θα κανεις θα ειναι κρανος δεν το συζητω για διπλωμα για πενηνταρακι μπορεις να βγαλεις μολις κλεισεις τα 16!!Ζησε την εφηβεια σου οπως ολα τα παιδια χωρις να δινεις δικαιωματα στους γονεις σου,αυτες οι στιγμες δεν ξανα ερχονται!!!

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

αχ αγόρι μου..... πόσο σε καταλαβαίνω!!!!!

τι ωραίο να είσαι ανεξάρτητος οδηγός της μηχανής σου...τα κορίτσια να κοιτάνε και τα αγόρια να σκάνε από την ζήλεια......

να μπορείς να πας οπουδήποτε.....

ΑΛΛΑ

ακόμα κι αν φοράς κράνος,

ακόμα κι αν είσαι ο προσεκτικότερος οδηγός...(που δεν θα είσαι γιατί βράζει το αίμα σου στα 16...όλο και καμιά ......... θα κάνεις...)

ακόμα ...... (βάλε ό,τι θέλεις...)

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και οι άλλοι οδηγάνε αμάξι που άντε να στραβώσει η λαμαρίνα ή να σπάσουν και το κεφάλι τους στα πολύ σοβαρά..... ενώ εσύ με το παραμικρό θα πάθεις ζημιά γιατί ΔΕΝ σε προστατεύει τίποτα.....

οι γονείς σου έχουν δίκιο...απλά το λένε με λάθος τρόπο....

όχι "δεν έχω σε εσένα εμπιστοσύνη" αλλά "δεν έχω στους άλλους..." στους δρόμους δεν οδηγάς μόνος ούτε πληρώνεις μόνο τα δικά σου λάθη..... πληρώνεις ΚΑΙ των άλλων και μάλιστα όταν οδηγάς μηχανάκι ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ........

Θα σου έλεγα να κάνεις λίγη υπομονή και με 500? να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε 2 χρόνια που θα γίνεις με το καλό 18 ώστε να προφυλαχθείς καλύτερα από τα λάθη των άλλων......

Εξ άλλου τα αυτοκίνητα έχουν.....στεγάσει πολλούς ...έρωτες (ρώτα κι εμάς τους παλιούς...) ;)

ποσο δικιο εχεις!!!!

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!