Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν με "καλυπτει" ο συναγερμος

Recommended Posts

που εχουμε..

Υπαρχει ομως αυτο που ψαχνω?

Ψαχνω μια εταιρεια η οποια να διαθετει ατομα να κανουν επιτοπου ελεγχο και στο εσωτερικο του σπιτιου.

Περιπου μια φορα το χρονο ο συναγερμος στο σπιτι μας δινει σημα παραβιασεις...

Την Κυριακη χτυπησε ο ανιχνευτης κινησης (?!). Μας καλεσαν λοιπον για να ρωτησουν αν θελουμε να στειλουν την αστυνομια (ξερουν οτι ζουμε στο εξωτερικο)...

Θελω να πιστευω οτι η αστυνομια πηγε. Ομως κοιτανε στην εισοδο της πολυκατοικιας και αν δεν δουν κατι υποπτο (μετακομιση???) φευγουν. Απο το δρομο δεν φαινεται αν εχουν σπασει πχ μια μπαλκονοπορτα...

Απο την Κυριακη καταφεραμε να στειλουμε συγγενη σημερα (γιατι βαριουνται, δεν θελουν την ευθυνη κτλ). Ευτυχως δεν ειχε συμβει κατι αλλα μπορεις να αγνοησεις το γεγονος οτο εδωσε σημα ο συναγερμος?

Υπαρχει καποια εταρεια που να αναλαμαβανει να στειλει ατομο για ελεγχο?

Διαφημίσεις

που εχουμε..

Υπαρχει ομως αυτο που ψαχνω?

Ψαχνω μια εταιρεια η οποια να διαθετει ατομα να κανουν επιτοπου ελεγχο και στο εσωτερικο του σπιτιου.

Περιπου μια φορα το χρονο ο συναγερμος στο σπιτι μας δινει σημα παραβιασεις...

Την Κυριακη χτυπησε ο ανιχνευτης κινησης (?!). Μας καλεσαν λοιπον για να ρωτησουν αν θελουμε να στειλουν την αστυνομια (ξερουν οτι ζουμε στο εξωτερικο)...

Θελω να πιστευω οτι η αστυνομια πηγε. Ομως κοιτανε στην εισοδο της πολυκατοικιας και αν δεν δουν κατι υποπτο (μετακομιση???) φευγουν. Απο το δρομο δεν φαινεται αν εχουν σπασει πχ μια μπαλκονοπορτα...

Απο την Κυριακη καταφεραμε να στειλουμε συγγενη σημερα (γιατι βαριουνται, δεν θελουν την ευθυνη κτλ). Ευτυχως δεν ειχε συμβει κατι αλλα μπορεις να αγνοησεις το γεγονος οτο εδωσε σημα ο συναγερμος?

Υπαρχει καποια εταρεια που να αναλαμαβανει να στειλει ατομο για ελεγχο?

ρωτησα τον αντρα μου που ειναι καπως σχετικος με αυτα κ μου ειπε αν θελεις να σου συστησει καποιες καλες εταιριες να ρωτησεις . δεν το εχει ακουσει παντως να υπαρχει σαν υπηρεσια, ισως κατοπιν συννενοησης.

εγω σκεφτηκα εαν ζηταγες σε καποιον γνωστο ,συγγενη, φιλο να πηγαινει εκει με το αζημιωτο φυσικα ωστε να μην το κανουν σαν αγγαρια κ εσυ να μην νιωθεις υποχρεωμενη!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

ρωτησα τον αντρα μου που ειναι καπως σχετικος με αυτα κ μου ειπε αν θελεις να σου συστησει καποιες καλες εταιριες να ρωτησεις . δεν το εχει ακουσει παντως να υπαρχει σαν υπηρεσια, ισως κατοπιν συννενοησης.

εγω σκεφτηκα εαν ζηταγες σε καποιον γνωστο ,συγγενη, φιλο να πηγαινει εκει με το αζημιωτο φυσικα ωστε να μην το κανουν σαν αγγαρια κ εσυ να μην νιωθεις υποχρεωμενη!

Για τους συγγενεις θα πρεπει να ανοιξω το θεμα στις σχεσεις αλλα αυτος που ειχε τα κλειδια απεφευγε να σηκωσει το τηλεφωνο την κυριακη, αφησε σκοπιμα τα κλειδια στο σπιτι του την δευτερα και ζητησε να παει καποιος απο την αλλη ακρη της Αθηνας στο σπιτι του για να τα παρει. Γιαυτο και τελικα πηγε καποιος σημερα στην μεση της διαδρομης. Οποτε καλυτερα να ειναι καποιος να τον πληρωνω για να ξερω οτι θα κανει δουλεια... Αλλωστε με τους συγγενεις εξαρταται και απο το αν θα ειναι στην Αθηνα (ακομη και διαθεση να εχουν) ενω μια εταιρεια αν αναλαβει θα εχει διαθεσιμο υπαλληλο..

νομιζω πως ο συναγερμος ειναι αρκετος αφου καλει αυτοματα και την αστυνομια σε περιπτωση που χτυπησει. Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να ελεγξεις τα ματια (αισθητηρες) μεσα στο σπιτι που δινουν το σημα μηπως ειναι σε μεγαλη ευαισθησια και πιανουν και ...τη μυγα που λεει ο λογος.Ρυθμισε την ευαισθησια του συναγερμου σου καπου στη μεση και δεν νομιζω οτι θα εχεις ξανα προβλημα.Καλη τυχη!

Καλημερα..το συζητησα με τη μητερα μου η οποια εργαζεται σε πολυ γνωστη εταιρια συστηματων ασφαλειας και μου ειπε οτι αυτο που ψαχνεις ειναι λιγο δυσκολο..

αυτο που μου προτεινε να σου γραψω ειναι αν θελεις να βαλεις καποιες καμερες(το οποιο το αναλαμβανει η εταιρια που θα διαλεξεις) και ανα πασα ωρα και στιγμη να βλεπεις το σπιτι σου μεσω λαπτοπ οπου κι αν εισαι..

Διαφημίσεις

Πάντως το να βρεις εταιρία που θα αναλάβει επίσημα την ευθύνη να έχει τα κλειδιά του σπιτιού σου πιστεύω οτι θα είναι ή δύσκολο ή πολύ ακριβό!!

Σίγουρα είναι εύκολο να βρεις εταιρία με δικό της κέντρο σημάτων και περιπόλους, μην περιμένεις από την αστυνομία να γίνει ουσιαστικός έλεγχος... απλά δεν φτάνουν οι εν υπηρεσία για όλα τα συμβάντα, πόσο μάλλον για τους συναγερμούς. Την περασμένη εβδομάδα σπάσανε την τζαμένια πόρτα σε κατάστημα με τσάντες κάτω από την πολυκατοικία μου στις 4.30 το πρωί. Ο συναγερμός χτύπαγε συνέχεια, και περίπου 20-25 λεπτά αργότερα ήρθα ένα περιπολικό με ΕΝΑΝ αστυνομικό, γύρω στα 25, ο οποίος απλά πήγε μέχρι την πόρτα, την είδε σπασμένη και οπισθοχώρησε αμέσως στο περιπολικό για να ενημερώσει στον ασύρματο... και έμεινε εκεί, εξ αποστάσεως, μέχρι που ήρθαν οι ιδιοκτήτες..

Μάλιστα ένας ηλικιωμένος του φώναξε από το μπαλκόνι "μη φοβάσαι, ήταν δυο με μηχανάκι και έφυγαν" (με ψιλοειρωνική διάθεση), αλλά εγώ δεν τον αδικώ καθόλου που δεν θέλησε να μπει σε ένα σκοτεινό μαγαζί μόνος του, πολύ καλά έκανε και προφυλάχτηκε.... αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν επαρκεί η αστυνομία για ν ακάνει κάτι ουσιαστικό σε περίπτωση συναγερμού.

Σιγουρα η αστυνομια λογο θεσης του διαμερισματος δεν μπορει να το ελεξει. Ουτε καν μεχρι την πορτα δεν μπορει να παει γιατι ποιος θα ανοιξει την εξωπορτα της πολυκατοικιας? Αυτο με τις καμερες ακουγετε καλη ιδεα.

Αν μπορειτε στειλετε μου σε π.μ. ονοματα εταιριων..

Ευχαριστω

Πάντως το να βρεις εταιρία που θα αναλάβει επίσημα την ευθύνη να έχει τα κλειδιά του σπιτιού σου πιστεύω οτι θα είναι ή δύσκολο ή πολύ ακριβό!!

Σίγουρα είναι εύκολο να βρεις εταιρία με δικό της κέντρο σημάτων και περιπόλους, μην περιμένεις από την αστυνομία να γίνει ουσιαστικός έλεγχος... απλά δεν φτάνουν οι εν υπηρεσία για όλα τα συμβάντα, πόσο μάλλον για τους συναγερμούς. Την περασμένη εβδομάδα σπάσανε την τζαμένια πόρτα σε κατάστημα με τσάντες κάτω από την πολυκατοικία μου στις 4.30 το πρωί. Ο συναγερμός χτύπαγε συνέχεια, και περίπου 20-25 λεπτά αργότερα ήρθα ένα περιπολικό με ΕΝΑΝ αστυνομικό, γύρω στα 25, ο οποίος απλά πήγε μέχρι την πόρτα, την είδε σπασμένη και οπισθοχώρησε αμέσως στο περιπολικό για να ενημερώσει στον ασύρματο... και έμεινε εκεί, εξ αποστάσεως, μέχρι που ήρθαν οι ιδιοκτήτες..

Μάλιστα ένας ηλικιωμένος του φώναξε από το μπαλκόνι "μη φοβάσαι, ήταν δυο με μηχανάκι και έφυγαν" (με ψιλοειρωνική διάθεση), αλλά εγώ δεν τον αδικώ καθόλου που δεν θέλησε να μπει σε ένα σκοτεινό μαγαζί μόνος του, πολύ καλά έκανε και προφυλάχτηκε.... αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν επαρκεί η αστυνομία για ν ακάνει κάτι ουσιαστικό σε περίπτωση συναγερμού.

θα διαφωνησω οτι ειναι καλυμενη με την περιπολο της αστυνομιας σε περιπτωση συναγερμου. απο προσωπικη μου πειρα οταν δουλευα σε καταστημα οπτικων σχεδον καθε Αυγουστο μας εκλεβαν! οταν χτυπουσε ο συν/μος η εταιρια security καλουσε πρωτα την αστυνομια κ στο καπακι εμενα κ μου ελεγαν οτι θα με ξανακαλεσουν μετα τον ελεχγο της αστυνομιας κ στην περιπτωση παραβιασης.

ξημερωματα μιας Κυριακης λοιπον με ενημερωνουν για σημα συν/μου κ μετα με παιρνουν κ μου λενε ολα καλα! την Δευτερα παω να ανοιξω παω να βαλω το κλειδι πουθενα ο αφαλος της κλειδαριας:shock: κοιταω τις βιτρινες αδειες:shock:! 1 ολοκληρη μερα το μαγαζι ηταν ορθανοιχτο!!!!!!!! κ η αστυνομια το ειδε μια χαρα:? μαλλον νομιζαν οτιε ιχαμε ξεπουλησει τι να πω:rolleyes:

ειχαμε κ θεμα με την ασφαλεια μετα, αστα.

οσο για την αστυνομια δεν επιτρεπεται να μπει μεσα στο καταστημα. ολες τις φορες με περιμεναν να μπουμε μαζι κ να τους πω με μια πρωτη ματια τι λειπει.

παντως αυτο με τις καμερες που σου πρτεινει η κοπελα μου ακουγεται καλο.

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!