Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ξερει καποιος πως λεγεται?

maria-giannis

Recommended Posts

ειχα δει μια μπομπονιερα η οποια ηταν ενα πουγκι απο συρματινο διχτυ και μεσα ειχε το τουλι με τα κουφετα.αυτο το διχτυ πως το λενε?εχει καποια ειδικη ονομασια?δε μπορω να το βρω πουθενα στο ιντερνετ οτι κι αν εχω βαλει.το εχω βρει σε ενα μαγαζι αλλα θελω να συγκρινω τιμες.μηπως ξερει καμια?

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

δεν ειναι ακριβως συρμα!ειναι κατι παρομοιο το οποιο ειναι και μαλακο και οπως και να το φτιαξεις καθεται!δε ξερω αν με καταλαβαινεις!!!!!θα προσπαθησω να βαλω φωτο σημερα αλλα το θεμα ειναι οτι το εχω βρει μονο σε ενα μαγαζι και δε μπορω να το ψαξω αλλου γιατι δε ξερω πως λεγεται!πως ειναι ενα τετραγωνο τουλι που βαζουμε μεσα κουφετα?ετσι ειναι και αυτο.ειναι ρολο και το κοβεις σε τετραγωνα.ειναι σα διχτυ με μικρα μικρα τετραγωνακια και ειναι απο πολυ μαλακο συρματακι.δε μπορω να το περιγραψω καλυτερα!

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

κατερινα κωστας πρεπει ειναι σα το πρωτο που μου εβαλες αλλα το ειχα δει σε ρολο οπως ειναι στο δευτερο link.ρολο διχτυ θα το ζητησω?

Αυτό που έβαλε η Κατερίνα το έχω και εγώ,αλλά δεν είναι πολύ σκληρό, δηλαδή αν του δώσεις ένα σχήμα δεν θα μείνει έτσι.

μισο να το τραβηξω απο πιο κοντα

παντως το δικο μου ειναι πιο μαλακο απο συρμα αλλα αρκετα σκληρο για να του δωσεις σχημα που θα μεινει.

επανερχομαι με φωτο

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

Έχει σύρμα στις άκρες,έτσι??Αν είναι αυτό που νομίζω,το είχε πάρει μια φίλη μου πριν χρόνια και είχε κάνει ένα περίεργο χριστουγεννιάτικο δέντρο.Βιάζεσαι πολύ??Θα της στείλω mail να ρωτήσω από τί είδους μαγαζί το είχε αγοράσει.

Αν κατάλαβα καλά, είναι πλεκτό σύρμα (knited wire).

Πάιρναμε τέτοιο και κάναμε κατασκευές στο νηπιαγωγείο.

Θα το βρεις σε μαγαζιά με είδη χειροτεχνίας, ίσως και σε κάποιο βιβλιοπωλείο.

Επίσης, ήταν ένα μαγαζί στην πλατεία Κουμονδούρου (δεν θυμάμαι όνομα) που είχε γενικά πολλά τέτοια πράγματα...

Έχει σύρμα στις άκρες,έτσι??Αν είναι αυτό που νομίζω,το είχε πάρει μια φίλη μου πριν χρόνια και είχε κάνει ένα περίεργο χριστουγεννιάτικο δέντρο.Βιάζεσαι πολύ??Θα της στείλω mail να ρωτήσω από τί είδους μαγαζί το είχε αγοράσει.
οχι καλε δε βιαζομαι με τη ησυχεια σου.απλα το ειδε μια φιλη μου και της αρεσε για το γαμο και ψαχνουμε να δουμε τιμες.

Να υποθέσω ότι έχεις ήδη κοιτάξει σε μαγαζιά με υφάσματα για στολισμούς,έτσι??

το ειχα δει σε ενα μαγαζι που ειχα παει να δω για κατι αλλο αλλα τοτε δε με απασχολησε και δε ρωτησα.το εχω ψαξει στο ιντερνετ αλλα δε το βρισκω.

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

μόνο πλαστικά υπάρχουν από ότι είδα!!!

για κατσε να γκουγκλαρω.ναι τα ειδα και γω τα πλαστικα σε ενα site αλλα αφτο που εχω ειναι απο συρματακι

qcKmp2.png

Μην με κράξετε,αλλά θυμήθηκα τώρα ότι το είχε πάρει από σιδηρο-χρωματοπωλείο ή κάτι τέτοιο.Για ρίξε και εκεί μια ματιά.Αν και αυτό που σου βρήκε η Στελλινούλα είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις.

Καλησπέρα! Αυτό ειναι λεπτη κρησάρα πιστεύω να ξερετε τι ειναι;) Θα το βρεις στο μαγαζι που ειπε η cristina112

Ουφ...και νόμισα ότι πέταξα κοτσάνα βραδιάτικα!!!Καλά θυμόμουνα λοιπόν.

στελλααααααααααααα αυτο θελω.πως θα το ζητησω ρε κοριτσια ομως??

αμα πας αγγλια στειλε κανα ρολο!!!!!

Αμα πάω Αγγλία θα πάρω κοντέινερ να σου στείλω...χαχαχαχα

Ποια Αγγλια παιδι μου σε οποιοδηποτε χρωματοπωλειο θα το βρεις... ειχα παρει τετοιο αλλα ειναι τεραστιο το ρολο του...κ ξυλωνα μια μια γραμμη για να βγαλω ψιλο μαλακο συρμα για μπουτουνιερες...

Με το συγκεκριμένο υλικό γίνονται και πολύ ωραία βραχιόλια-περικάρπια.

Ράβετε ενδιάμεσα σε διάφορα σημεία χάντρες,πέρλες,μεταλλικά στοιχεία, βάζετε και καμιά κορδέλα για εφέ και έτοιμο το κοσμηματάκι.Στην άκρη στερεώνετε ή με κορδέλα που θα την δένετε ή με τα ειδικά κουμπώματα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...