Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καθε ποση ωρα γαλα 3μηνων

Recommended Posts

Καθε ποση ωρα πρεπει να πεινει γαλα, ειναι 3 μηνων. Μπορω να κανω τα τριωρα τετραωρα και τα 6 γευματα να γινουν 5? Χρειαζεται να πινει και νερο?

Διαφημίσεις

με το δεδομενο οτι το μωρακι σου ειναι καλα και αναπτυσετε κανονικα και στα κιλακια του εννοητε μπορεις να το φτασεις στις 4 ωρες.

εγω προσωπικα εδινα νερακι με τις ζεστες. αλλο η διψα και αλλο η πεινα..

1-2-3MPOMPIRES!!!

• 3 weeks later...

ΕΜΕΝΑ 2 1/2 ΜΗΝΩΝ ΠΙΝΕΙ 150 ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ . ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΛΙΓΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΖΕΙ

Το χαμογελό σου μου φτιάχνει τη μέρα!!! Σε λατρεύω μικρέ μου πρίγκιπα!!!:P

Καθε τρεις με 3μιση ωρες γαλα καλα ειναι. Νερακι σε τοσο μικρο δεν ξερω αλλα εδω δεν εχει και ζεστες. Φανταζομαι πως αν κανει πολυ ζεστη - ιδωνει πολυ ισως πρεπει να δωσεις λιγο αλλα οχι συστηματικα σε τοσο μωρουλι. Και φυσικα βρασμενο..

Καθε ποση ωρα πρεπει να πεινει γαλα, ειναι 3 μηνων. Μπορω να κανω τα τριωρα τετραωρα και τα 6 γευματα να γινουν 5? Χρειαζεται να πινει και νερο?

Εγω θα ελεγα πρωτα απ'ολα να συμβουλευτεις τον/την παιδιατρο σου γιατι οσο να'ναι ολες μας μπορει να δινουμε συμβουλες και να λεμε τις εμπειριες μας με τα δικα μας μωρακια..δν παυει ομως το καθε νινι να ειναι διαφορετικο και να εχει λιγο εως πολυ διαφοροποιημενες συνηθειες.

Εγω εχω διαβασει πως βρεφη μικροτερα των 6 μηνων απαγορευεται να πινουν νερακι...

Διαβασε εδω --->>>

http://www.world.gr/forum/%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%AE%CF%82-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B2%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%B7-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%AD%CE%BE%CE%B9-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD-7178.html

...Τι να πρωτοπω...

Πως να περιγραψω την αγαπη μου για σενα...

Μονο λογια αγαπης και στοργης πλημμυριζουν την ψυχη μου καθε φορα που...με κοιτας...μου γελας...με παιρνεις αγκαλια......

Διαφημίσεις

Οταν είχα ρωτήσει τον παιδίατρο για το νερό μου είχε πει ότι θα αρχίσει να πίνει όταν ξεκινήσει τις στερεες τροφές. Γάλα μου ειχε πει να δίνω ανά 3 μέχρι 3,5 ώρες το πολύ, τα γεύματα γινονται 5 από 6 όταν γίνει 4 μηνών περίπου, αν θυμαμαι καλά βεβαια, έχει περάσει καιρός. Πρεπει να συμβουλευτείς τον παιδίατρό σου οπωσδήποτε, αυτά είναι πολυ βασικά πράγματα και δεν πρεπει να έχεις αμφιβολίες. Να χαίρεσαι το μωράκι σου! :) :)

ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ 2 1/2 ΜΗΝΩΝΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ Η ΧΑΜΟΜΗΛΙ Η ΝΕΡΟ ΠΑΝΤΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

Το χαμογελό σου μου φτιάχνει τη μέρα!!! Σε λατρεύω μικρέ μου πρίγκιπα!!!:P

Μπορείς να τα κάνεις 5 από 6, αλλά όχι λιγότερα (το είχα κάνει εγώ στην πρώτη μου κόρη και βαρυστομάχιαζε κι έτσι ξαναγύρισα στα 5, μετά από εντολή του γιατρού). Γενικά πάντως τα 5 γεύματα είναι το πιο σύνηθες. Πρόσφατα και μια ξαδέρφη μου πήρε την οδηγία για τα 5 γεύματα από τον δικό της παιδίατρο. Αλλά νομίζω πως θα πρέπει να αφουγκραστείς και τις ανάγκες του μωρού. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι πρέπει να μειώσεις τα γεύματα;

• 2 months later...