Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

sto μητερα που το εκανα εγω νομιζω ειχε γυρω στα 120 ευρω.ρωτα και στο ρεα γιατι εχω ακουσει ειναι πιο φτηνα ,αι ειδικα αν μενεις κοντα.το doppler ειναι που κανουμε στο γ τριμηνο ε?,για να μην σου λεω αλλα.

Διαφημίσεις

25 ευρο ..... το εκανα στο αττικο νοσοκομειο στο χαιδαρι

Πότε το έκανες, πρόσφατα?

Ήσουν ευχαριστημένη? Μήπως μπορείς να με κατατοπίσεις για το πως θα κλεισω ένα ραντεβού, μήπως έχεις τηλέφωνο? Γιατί η οικονομική διαφορά σε σχέση με τα ιδιωτικά είναι τεράστια!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα το doppler ναι η προτελευταία μας εξεταση (η τελευταια ειναι το βιοφυσικο προφιλ) και γινεται στην 29η με 33η εβδομάδα .Και απο 34η μεχρι 37η κανουμε βιοφυσικο προφιλ.

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

καλημέρα το doppler ναι η προτελευταία μας εξεταση (η τελευταια ειναι το βιοφυσικο προφιλ) και γινεται στην 29η με 33η εβδομάδα .Και απο 34η μεχρι 37η κανουμε βιοφυσικο προφιλ.

Καλημέρα ευχαριστω παρα πολυ για την ενημέρωση.Αυτο για το βιοφυσικο προφιλ δε το γνώριζα Υπέρηχο ειναι και αυτο;ξέρεις ποσο κοστίζει;

Διαφημίσεις

Βιοφυσικό προφίλ; Πρώτη φορά το ακούω...Τί είναι αυτό;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

• 2 weeks later...

γεια σας και απο μενα! ειμαι στην 31η εβδομαδα και αυριο εχω ραντεβου για το υπερηχο doppler στο εμβρυο με τον κ.Παπαναγιωτου! ρωτησα το κοστος και μου ειπε 140e! ειναι λιγο ακριβα αλλα εχω πολυ εμπιστοσυνη στον συγκεκριμενο γιατρο! εκει ειχα κανει και την αυχενικη και την β'επιπεδου! αντε να δουμε αυριο.....πολυ μεγαλο αγχος!!!:lol:

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Γεια σου riki! Εγώ σε 2-3 βδομάδες θα το κάνω και γω μάλλον στον Παπαναγιώτου γιατί είναι πολύ καλός κι επιπλέον εμπιστεύομαι όλους τους συνεργάτες της κλινικής "Εμβρυο". Στη β' επιπέδου πήρα και dvd, πες μου αν θα σου δώσει αύριο και αν θα είναι έγχρωμο ή ασπρόμαυρο. Πολλά φιλιά και με το καλό!

NEwNp3.pngUnT9p3.png

To πλήρωσα 5 ευρώ στο Έλενα με βιβλιάριο Δημοσίου. Η τιμή χωρίς βιβλιάριο νομίζω είναι κοντά στα 30Ευρώ και πραγματικά επειδή τις προηγούμενες εξετάσεις/υπερήχους τους έκανα στο Ιασώ νομίζω είναι πεταμένα λεφτά!

Γεια σου riki! Εγώ σε 2-3 βδομάδες θα το κάνω και γω μάλλον στον Παπαναγιώτου γιατί είναι πολύ καλός κι επιπλέον εμπιστεύομαι όλους τους συνεργάτες της κλινικής "Εμβρυο". Στη β' επιπέδου πήρα και dvd, πες μου αν θα σου δώσει αύριο και αν θα είναι έγχρωμο ή ασπρόμαυρο. Πολλά φιλιά και με το καλό!

Καλησπερα markar! νομιζω πως δινει dvd γιατι η συνηφαδα μου που ειχε κανει την συγκεκριμενη εξεταση πριν 3 εβδομαδες περιπου της ειχε δωσει! δεν ξερω αν ειναι εγχρωμο ολο το dvd αλλα ξερω πως αν σου φερει κοντα το προσωπακι του εκει το δειχνει εγχρωμο! ετσι ειχε κανει σε μενα στην β'επιπεδου! αυριο που θα παω θα σε ενημερωσω! με το καλο και σε σενα να κρατησεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου! φιλια!:P

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif