Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τωρα που τελειωσα με τα χαπια clomiphene τι κανουμε?

Recommended Posts

Γεια σας (και παλι για καποιες)

Μετα απο 3 μηνες ανεπιτυχων προσπαθειων με κλομιφαινη (προσπαθειες για 2ο μωρακι πανω απ 1,5 χρονο) υπαρχει καποια κοπελα που να δοκιμασε κατι αλλο και να προχωρησε σε εγκυμοσυνη??

Σας ευχαριστω...

mzujp2.png

και ειναι ολη μου η ζωη...

Διαφημίσεις

κοριτσακι μου γλυκο και εγω προσπαθουσα 1,5 χρονο για δευτερο και ειχα και μια αποβολη πριν απο 3,5 μηνες και μου εδωσε ο γιατρος κλομιφεν να τα παρω πρωτη φορα, εκτος ομως απο τα χαπια αλλαξα και νοοτροπια αυτον τον μηνα και ξεκινησαμε με τον αντρουτη μου επαφες απο την δεκατη μερα, μερα παρα μερα χρησιμοποιησα και τα τεστακια μου για να δω ποτε θα εχω ωορρυξια πιο πολυ για να δω ποτε θα αδιαθετησω επειδη ο κυκλος μου ειναι αλλες φορες 30 αλλες 35 και αλλες φορες 40 ημερων. Και ειπα αν ειναι να γινει θα γινει, δεν ξαναασχοληθηκα και να σου πω την αληθεια μου ειχα συμπτωματα αλλα ημουν πολυ αρνητικη για να δωσω σημασια και τελικα το αποτελεσμα εχθες εμαθα οτι ειμαι εγκυος. Δεν ξερω τι απο ολα εκανε την διαφορα παντως οταν βρισκομουν με τον αντρα μου ημουν για κεινον οχι για να μεινω εγκυος..Ισως αυτο να εκανε την διαφορα

Ξεχασα να σου πω οτι την κορη μου εκανα 4 χρονια προσπαθειες για να την συλλαβω και τον μηνα που ειχα καθυστερηση ημουν σιγουρη οτι δεν ημουν εγκυος γιατι με τον αντρα μου ειχαμε βρεθει ολες και ολες δυο φορες χωρις να κοιταω για γονιμεςεκεινο τον μηνα...... Θελω να πω οτι το αγχος ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος!!!!!!!!!!!!!!!

Ειλικρινα λυπαμαι για αυτο που σου ετυχε αλλα να εχεις στο μυαλο σου οτι τωρα εισαι ακομα πιο γονιμη και τα χαπια θα βοηθησουν σε αυτο.(μην κοιτας εμας γιατι εγω αντεδρασα πολυ καλα στα χαπια εκανα πολλα αυγουλακια αλλα δεν μας εκατσε)Αυτον τον μηνα ημασταν πιο ηρεμοι χαλαροι χωρις προγραμματισμενες επαφες και τετοια...Τωρα δεν περιμενω στις 19-20 αλλα ο κυκλος μου αλλαξε τοσο πολυ απο τα χαπια που απο 26 ημερες πηγε στις 31 με 32 οποτε ουτε ξερω ποτε θα μου ερθει...

mzujp2.png

και ειναι ολη μου η ζωη...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...