Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!

maraki1983

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου!!

ολα ετοιμα για την βαπτιση μας που θα γινει στις 22 μαιου!

μονο στολισμο μπαλονιων θελω ακομη.......

πηγα σε γειτονικα μαγαζια αλλα μου φανηκαν πολυ ακριβα!!!!!!200ευρω...για 2 συνθεσουλες......ελος πια!!!!!

μηπως ξερετε εσεις καποιο πιο οικονομικο μαγαζι..........

μενω ηλιουπολη!

ευχαριστω

Διαφημίσεις

εγω ξερω ενα μαγαζι στη νεα ιωνια αλλα δεν ξερω τιμη. αν θελεισ μπορω να βρω τηλεφωνο. επισης οταν ειχα ρωτησει στο καταστημα για μπαλονια με το ονομα του μικρου μου ειπε 1.5 ευρω το μπαλονι. οι συνθεσεις ομως εκει γυρω κοστιζουν, στα 200!

medeo flowers εμενα για 2 συνθεσεις μεγαλες στα δεξια και αριστερα της εκκλησιας και 10 συνθεσεις που θα χρησιμοποιηθουν ως διαδρομος μου ζητησε 150ε..και με μεταφορα στο κεντρο δωρεαν ειναι ομως κοντα αλλιως για τη μεταφορα χρεωνει 20ε...ειχα κανει εκει τη βαφτιση της κορησ μου και τωρα και του γιου μου...το μαγαζι ειναι στη βικελα στα κ.πατησια

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...