Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σιδερο...ΒΟΗΘΕΙΑ

Recommended Posts

Χρειαζομαι βοηθεια επειγον!!!!

Εχω την στιρελα σιδερο με το μποιλερ....και παρα πολλα ρουχα για σιδερο.....

Δυστυχως απο τις τρυπουλες στην βαση βγαζει μικορυς γκρι κοκκους και λιγο νερο σαν λασπη και λερωσα ρουχα......Πηρα τηλ για επισκευη και μου ζητησαν πολλα λεφτα συν οτι δεν μπορω να αποχωριστω το σιδερο..............Νομιζω ειναι αλατα...Τι μπορω να κανω?εψαξα για οδηγιες αλλα δεν βρηκα τιποτα για την μαρκα που εχω....

Διαφημίσεις

εγω σε σιδερο με μποιλερ οταν επιασε αλατα εκανα το εξης:

πηρα το φαρμακο για τα αλατα που ειναι για τα ατμοσιδερα. εριξα την ποσοτητα που ελεγε μεσα στο μποιλερ μαζι με νερο. οταν ζεσταθηκε το νερο αρχισα και πατουσα το κουμπι που βγαζει τον ατμο (ολα αυτα στον νιπτηρα του μπανιου ετσι;)

βγηκε απο τις τρυπες αρκετο πραμα. οταν καποια στιγμη σταματησε να βγαζει αδειασα το υπολοιπο νερο γιατι βαριομουν να περιμενω να αδειασει το μποιλερ απο το σιδερο....

στο τελος καθαρισα την πλακα με ενα μαλακο πανι και λιγο λεμονι και αυτο ηταν !!!!

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

πηρα το φαρμακο για τα αλατα που ειναι για τα ατμοσιδερα. εριξα την ποσοτητα που ελεγε μεσα στο μποιλερ μαζι με νερο. οταν ζεσταθηκε το νερο αρχισα και πατουσα το κουμπι που βγαζει τον ατμο (ολα αυτα στον νιπτηρα του μπανιου ετσι;)

βγηκε απο τις τρυπες αρκετο πραμα. οταν καποια στιγμη σταματησε να βγαζει αδειασα το υπολοιπο νερο γιατι βαριομουν να περιμενω να αδειασει το μποιλερ απο το σιδερο....

στο τελος καθαρισα την πλακα με ενα μαλακο πανι και λιγο λεμονι και αυτο ηταν !!!!

αυτο κανω και γω αν και εχει εναν ειδικο σωληνα αλλα δεν με βολεψε...αυτο με το λεμονι δεν το ηξερα...thnks:grin::-D:grin:

Αυτό το φάρμακο που λες, είναι σε αμπούλες ? Εγώ έχω πρεσοσίδερο με σιδερώστρα της singer. Το λεμόνι κάνει και για ότι έχει κολλήσει πάνω στην πλάκα του σίδερου ?

οχι υγρο ειναι. σε μπουκαλι.

το λεμονι θα το τριψεις απαλα αλλα να κρυωσει λιγο η πλακα. οχι οταν ειναι στο ρευμα ;)

Διαφημίσεις

το υγρο ειναι σε ενα ασπρο μπουκαλι. για να μην θεωρηθει διαφημιση δεν γραφω την εταιρια ανοιχτα αλλά.... η εταιρια εχει την ιδια επωνυμια με το διασημο ζευγαρι ντειβιντ και βικτορια που πηγαν και στον βασιλικο γαμο προσφατα :lol::lol::lol:

το υγρο ειναι σε ενα ασπρο μπουκαλι. για να μην θεωρηθει διαφημιση δεν γραφω την εταιρια ανοιχτα αλλά.... η εταιρια εχει την ιδια επωνυμια με το διασημο ζευγαρι ντειβιντ και βικτορια που πηγαν και στον βασιλικο γαμο προσφατα :lol::lol::lol:

Πολύ καλό ! :-DΚατάλαβα. Σ' ευχαριστούμε πολύ.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

Επειδη καπου διαβασα για μια κοπελα που κατεστρεψε το σιδερο της με τετοια υγρα καθαρισμου διασταζω......εψαξα παντου αλλα τις οδηγιες δεν τις βρισκω πουθενα μαλλον θα το εχω πεταξει..........

Αυτο με το λεμονι καλο ακουγετε..οι γρατζουνιες που εχει στην πλακα ειναι θεμα?γιατι χτες προσεξα οτι εχει αρκετες...Αυτο το παλιοσιδερο οσο καλα κανει τα ρουχα τοσο προβληματα μου εβγαζε.....αλλα το ατιμο οταν Δουλευει κανει φοβερη δουλεια!!!

Και μένα το είχε πάθει και δεν υπάρχει γυρισμός.... εμένα πήγε για επισκευή 100 ευρώ και μια εβδομάδα!!! Τώρα έβαλα μυαλό και άκουσα τον σύζυγο και όχι την εταιρεια και βάζω απιονισμένο νερό.

Πάντως καλύτερα τρίψιμο με λεμόνι και με μεγάλη υπομονή...

1gGKp3.png

μπορεις να δεις τις οδηγιες χρησης (που θα λεει για καθαρισμο αλατων

)απο το ιντερνετ , γραψε το μοντελο και οδηγιες χρησεις,

εμενα μπαινει σωληνακι που συνδεεται με τη βρυση και υποτιθεται βγαινουν , αλλα αμα το κουνησω περα δωθε (με το νερο που εχει μεινει μεσα)και χυσω το νερο πλαγιαζοντας το βγαινει πολυυυυυυυυυυυ πραμα! αλλιως εγω θα εβαζα λιγο νερο στο μποιλερ με λιγο ξυδι και θα σιδερωνα ενα πανι μεχρι να τελειωσει και ξανα λιγο καθαρο νερο παλι μεχρι να τελειωσει.

Διαφημίσεις

και αμα σας χαλασει η πλακα υπαρχει και ανταλλακτικη πλακα μονο η πλακα δηλ. σε μαγαζια με τετοια πραγματα.αν πιανουν τα χερακια του συζηγου ειναι ευκολο να την αλλαξει μονος και τον πληρωνεται σε ειδος χαχαχα!! α επισης οι γραΤζουνιες δε πειραζουν φανταζομαι δε θα γλυστραει καλα μονο αυτο,

και για μαυριλες αν δε σας βγαινουν απο την πλακα βαλτε σοδα σε ζεστο σιδερο με το σφουγγαρακι που δε γρατζουναει , εμενα αυτο μονο πιανει ,καλημεραααα:)

• 2 χρόνια μετά...

Καλημέρα!

Έχω ένα σύστημα σιδερώματος τεφάλ και έχω το ίδιο πρόβλημα. Πήρα το αφαλατικό υγρό έκανα όλη την διαδικασία και τίποτα. Την ξανάκανα και ακόμη φτύνει νερό με σκουριά και λάσπη 2 σε 1 προς όλες τις κατευθύνσεις. Έψαξα λίγο στο internet και βρήκα ότι δεν έπρεπε να χρησιμοποιώ απιονισμένο νερό αλλά μόνο βρύσης :confused: και ότι δεν έπρεπε να κάνω αφαλάτωση απλά να πλένω το boiler :(

Σας έχει τύχει τίποτα τέτοιο;;;;; Έχω μία εβδομάδα που παιδεύομαι ζωρίς αποτέλεσμα και το σίδερο είναι βουνό...

csdRp2.png

SpIfp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...