Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δύο υπέροχα χρόνια....

Recommended Posts

Πριν τρεις μέρες το μωράκι μου έκλεισε τα δύο! Ξέρω πως δεν είναι πια μωράκι αλλά εγώ έτσι τη βλέπω. Και εκείνη μου λέει "μαμά είμαι μωράκι" όταν έρχεται και κουρνιάζει στην αγκαλιά μου και ζητάει το γάλα της. Δεν πίστευα ποτέ ότι μπορούσα να νιώσω τόσα συναισθήματα όσα βιώνω 2 χρόνια με τη μικρή μου και το θηλασμό. Και μου αρέσει τόσο πολύ που και εκείνη και εγώ δεν θέλουμε να σταματήσουμε ακόμα... γιατί προφανώς αυτά τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Μόνο όμορφες εικόνες μου έρχονται στο μυαλό, τα άσχημα τα έχω αφήσει πίσω. Έχω κρατήσει μόνο τα χαμογελάκια ικανοποίησης πάνω στο στήθος, τα βλέματα γεμάτα τρυφερότητα, τα χάδια και τα φιλάκια που μου προσφέρει κάθε φορά που θηλάζουμε. Χθες για πρώτη φορά μου είπε "ευχαριστώ μαμά" όταν μου ζήτησε να θηλάσει τη νύχτα και της σήκωσα τη μπλούζα μου. Εγώ σε ευχαριστώ άγγελέ μου!!

ΥΓ. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις μανούλες του φόρουμ που μας βοήθησαν να φτάσουμε εδώ... Συνεχίζουμε!

The love of my life....

Διαφημίσεις

τα χάδια και τα φιλάκια που μου προσφέρει κάθε φορά που θηλάζουμε. Χθες για πρώτη φορά μου είπε "ευχαριστώ μαμά" όταν μου ζήτησε να θηλάσει τη νύχτα και της σήκωσα τη μπλούζα μου.

!

αχ τι καλο κοριτσακι!!:P

μπραβο σας και καλη συνεχεια..

κι εμενα αυτα μου κανει η ατιμη, βγαζει απο το στομα της το στηθος, το φιλαει, μου λεει "μαμαααα, μαμααααα"΄και το ξαναβαζει και συνεχιζει..ειναι φοβερο!

να χαιρεσαι το κοριτσακι σου χρονια σας πολλα και ευτιχισμενα!!!!

μεγαλωνουν ποτε για της μητερες τα παιδακια τους??????και εγω σαν μωρακι την βλεπω ακομα

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Διαφημίσεις

Α ενταξει δεν ειμαι η μονη η οποια συγκινειται τ οσο ανετα με αυτες τις ιστοριες θηλασμου.:DΕφερα την εικονα στο μυαλο μου και βουρκωσα ειλικρινα...Τι ομορφα συναισθηματα...

DlkKp2.png

aoJjp3.png

• 1 month later...

ρε γμτ ποτε θα σταματησουν αυτα τα κλαματα:confused:

κι εγω μην ακουσω για μωρο -εγκυμοσυνη -θηλασμο το δακρυ κορομηλο:lol::lol:

Μπραβο σας που θηλαζετε ακομη και δεν θελετε να σταματησετε.Μακαρι να σα φτασουμε...

lMz8p3.png[

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...