Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

primolut nor

Recommended Posts

Καλημερα σασ! Τον μηνα που μασ περασε δεν αδιαθετησα και μετα απο υπερηχο βρεθηκε οτι εχω ενα ωαριο 3.5 εκατοστων το οποιο δεν επεσα. Ο γιατροσ μου συνεστησε 2 primolut το πρωι και 2 το βραδυ. Η αληθεια ειναι πωσ ολο αυτο το διαστημα που δεν εχω αδιαθετησει εχω συχνα πονουσ περιοδου φουσκωμα . Απο χθεσ ομωσ που πηρα τα primolut νιωθω πιο εντονο φουσκωμα και ζεστενομαι αφορητα. Εχει συμβει σε καποια κοπελα αυτο ?

Διαφημίσεις

καμια κοπελα δεν εχει παρει το primolut?

Καλημερα:P:p

Ειναι παρενεργειες της προγεστερονης αυτα...

Το φουσκωμα και ο πονος στο στηθος και ζαλαδα καμια φορα και πονακια χαμηλα...

Οσες φορες ειχα κυστη εγω τα επαιρνα αυτα ή τα ντουφαστον, ή τα ουτροτζεσταν....

Ειναι μεγαλη η δοση και μαζεμενη για να σου ερθει η περιοδος και να φυγει η κυστουλα...

Δεν χρειαζεται να ανησυχεις...Οταν αδιαθετησεις θα σου περασουν αυτα και θα ανακουφιστεις....

Ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι...

:-):smile:

1DqRp3.png

EFmCp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...