Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κεντρα Δημιουργικης Απασχολησης

Recommended Posts

Εχει καποια κοπελα εμπειρια απο Δημοτικο Κεντρο Φυλαξης και Δημιουργικης Απασχολησης Νηπιων για την καλοκαιρινη σεζον που κλεινουν τα σχολεια;Λειτουργει ενα τετοιο στον Δημο μου κι επειδη μαλλον οι δικοι δεν θα τα καταφερουν με τα μικρα μου, σκεφτομουν να στειλω εκει την κορη μου τις πρωινες ωρες που θα λειπω στη δουλεια.

Διαφημίσεις

Φιλενάδα μου δεν ξέρω για τον δήμο σου αλλά στον δικό μας έχουν ακουστεί πολύ καλά λόγια...και εγώ θα γράψω φέτος τον μεγάλο μου για πρώτη φορά...τα μικρά να δω τι θα τα κάνω.......:confused:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Παιδάκια που χρειάζονται εργοθεραπεία τα χειρίζονται αλλιώς?

τι ηλικίες καλύπτουν ξέρετε? επειδή μάλλον μ ενδιαφέρει κι εμένα...Μέσα Ιουν. κλείνουν τα νηπιαγωγεία και θα βαρεθεί στο σπίτι.

Παιδάκια που χρειάζονται εργοθεραπεία τα χειρίζονται αλλιώς?

τι ηλικίες καλύπτουν ξέρετε? επειδή μάλλον μ ενδιαφέρει κι εμένα...Μέσα Ιουν. κλείνουν τα νηπιαγωγεία και θα βαρεθεί στο σπίτι.

Κοίτα αυτά που γνωρίζω εγώ (το τονίζω για να μην παρεξηγηθώ), έχουν αποφοίτους ΙΕΚ οι οποίες (γαιτί συνήθως είναι γυναικες) απασχολούν τα παιδιά με ζωγραφική, κανενα παραμύιθι και άλλα απλά πράγματα. Είναι σαν παιδικός σταθμός, προσφέρεται, δηλαδή φύλαξη παιδιών.

Η εργοθεραπεία απαιτεί άλλες γνώσεις εξειδικευμένες και δεν γνωρίζω αν μπορούν να ανταποκριθούν (ξέρω ότι εγώ ώς νηπιαγωγός με προϋπηρεσία και μεταπτυχιακό στις ειδικές ανάγκες, δεν μπορώ να αναποκριθώ).

Θέλω να πω, εγώ δεν θα αναλάμβανα στο κομμάτι της εργοθεραπείας κάποιο παιδί (άλλο το κομμάτι της εκπαίδευσης). Από εκει και πέρα ο καθένας βλέποντας και κάνοντας.

Διαφημίσεις

• 2 months later...

αχ κοριτσια κι εμενα με ενδιαφερει το θεμα.. αυριο πρεπει να στειλω τα χαρτια για τα προγραμματα της εσπα, και θα ηθελα να γραψω τον μεγαλο μου γιο σ'αυτο το προγραμμα- κεντρο δημιουργικης απασχολησης παιδιων.. ξερει καμια να μου πει με σιγουρια πως ακριβως λειτουργει το προγραμμα? πρεπει να τον πηγαινω καθε μερα?? και για ποση ωρα?? εχω το δικαιωμα να διαλεξω? εννοω, πως θελω να πηγαινει εκει 2-3 φορες την εβδομαδα για λιγες ωρες 1-2 ετσι για να μην ειναι συνεχως σπιτι.. γινεται αυτο που λεω??

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...