Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

μου εφεραν ενα πολυ ωραιο αλμπουμ που απεξω ειναι ασημενιο στην βαπτιση τησ μικρης και σκεφτομουν τωρα που χρονισαμε να το φτιαξω και να βαλω μεσα πολλεσ φωτο αλλα δεν ξερω πωσ!!!δεν πιανουν και πολυ ταχερια μου και θα ηθελα τα φωτα σας!!! υπαρχει καποιο σαιτ η καποιο μαγαζι στη θεσ/νικη που να εχει φθηνη και καλη ποιοτικα εκτυπωση ωστε να τυπωσω εκει??και μετα πως να τισ βαλω ωστε να γινει χαρουμενο και ομορφο??σκεφτηκα αυτοκολλητακια η σφραγιδουλες. περιμενω τις ιδεες και την βοηθεια σας...ευχαριστω:wink:

Διαφημίσεις

To εξώφυλλο που είναι ασημένιο μην το πειράξεις καθόλου.

Μέσα, αν δεν είναι με θήκες αλλά είναι με σκοπό να κολληθούν οι φωτό, μην τις βάλεις μόνο με την κανονική, ευθεία διάταξη, αλλά και σε ακανόνιστα, πλάγια σχήματα. Μπορείς να βάλεις διαφορετικά μεγέθη φωτογραφιών ή και κάποιες ασπρόμαυρες. Βέβαια αυτές στα φωτογραφεία τις χρεώνουν λίγο ακριβά. Δεν είμαι από Θεσ/κη, οπότε δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιο κατάστημα. Αλλά οι εκτυπώσεις συνήθως παντού καλές είναι, μόνο οι τιμές διαφοροποιούνται.

Μέσα μπορείς να το στολίσεις με κορδέλες, π.χ. να ''κορνιζάρεις'' κάποιες φωτογραφίες με κορδέλες γύρω γύρω, μπορείς να βάλεις διάφορα σχέδια, αρκεί να ταιριάζουν μεταξύ τους. Ή να κάνεις περιγράμματα με γκλίττερ. Μπορείς να βάλεις όπως είπες αυτοκόλλητα και σφραγίδες. Να κολλήσεις παιδικά, υφασμάτινα στολιδάκια. Φυσικά όλα όσα θα βάλεις πρέπει να έχουν αρμονία μεταξύ τους και να μπουν διάσπαρτα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι παιχνιδιάρικο και όχι κιτς. Ο σκοπός είναι να αναδειχτούν οι φωτογραφίες και όχι να τραβούν υπερβολικά την προσοχή τα στολίδια. Μπορείς να το κάνεις σαν λεύκωμα βάζοντας κάποια ενθύμια του μωρού, π.χ. αν έχεις το βραχιολάκι του από το μαιευτήριο ή μια τουφίτσα από τα μαλλάκια του σε διάφανο σακουλάκι.

Εγώ τουλάχιστον κάπως έτσι έκανα το πρώτο άλμπουμ (αλλά και άλλα άλμπουμ) και έγινε πολύ όμορφο!

Πριν κολλήσεις ο,τιδήποτε, φτιάχνε πρόχειρα την κάθε σελίδα, για να είσαι σίγουρη ότι σου αρέσει το αποτέλεσμα!

EkcAp3.png

Βέβαια θέλει αρκετό χρόνο, εγώ που κάνω αρκετά άλμπουμ έτσι (θα ήθελα να τα κάνω όλα, αλλά έχουμε πάρα πολλά), αφιερώνω πολύ χρόνο... Αλλά δεν πιστεύω να βιάζεσαι! Αν δεις ότι βαριέσαι, κάντο πιο απλό.

Α, επίσης μπορείς να βάλεις και κάποιες λεζάντες με σχόλια και ημερομηνίες και μέρη που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες! Αυτό θα έλεγα ότι είναι το πιο βασικό!

EkcAp3.png

Για ιδέες και εικόνες δες εδώ

http://www.google.gr/search?q=scrapbooking&hl=el&prmd=ivnsl&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=0mi-TZTCHoKahQes-JnMBQ&ved=0CFAQsAQ&biw=1321&bih=556

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=ideas

http://scrapgreece.ning.com/photo

Γενικά βάλε στο google τη λέξη scrapbooking, θα σου βγάλει πολλά!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

σκεφτομαι να τα βαλω με ημερολογιακη σειρα περιπου , να φτιαξω και καποιες ασπρομαυρες και να βαλω και διαφορα μεγεθη. απλα δυσκολευομαι λιγο στο ντεκορ και στο στησιμο γιατι δεν εχω ξανακανει. δεν εχει θηκες για φωτο, ειναι κενες σελιδες

Tα φτιάχνω παράλληλλα με τις φωτογραφίες, γιατί αν φτιάξεις πρώτα το φόντο και μετά πας να βάλεις τις φωτό, ίσως δεν ταιριάζουν! Βέβαια φτιάχνω το εξώφυλλο πιο ''πλούσιο'' και μέσα πιο απλό. Καλύτερα χωρίς θήκες, γιατί σε δεσμεύουν.

EkcAp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...