Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘ΄ΕΞΙΝ ΑΠΟΒΟΛΕΣ

Recommended Posts

Guest andro2

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και τις will be μανούλες!

Επειδή πολλές από εμάς που επισκέφτονται την ενότητα "Θέλω να μείνω έγκυος..." έχουμε βιώσει παλίνδρομες εγκυμοσύνες, έχουμε ανοίξει το θέμα ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘ΄ΕΞΙΝ ΑΠΟΒΟΛΕΣ στην παραπάνω ενότητα προκειμένου να ακούσουμε ιστορίες με αίσιο τέλος από κοπέλες που είχαν πάθει παλίνδρομες αλλά τώρα κρατούν το μωρό τους προκειμένου να παίρνουμε κουράγιο. Ωστόσο, η ανταπόκριση δεν ήταν η αναμενόμενη. Για το λόγο αυτό, όσες από εσάς είχαν παρόμοιες περιπέτειες και τελικά τα κατάφεραν, θα μπορούσαν να μεταβούν στο εν λόγω θέμα και να μας γράψουν την ιστορία τους; Μας δίνει μεγάλο κουράγιο να ακούμε θετικές ιστορίες. Σας περιμένουμε εναγωνίως....και ελπίζουμε να βρεθουμε όλες στην θέση σας!

Διαφημίσεις

αν και εν εχω βιώσει ( και δεν θα ηθελα κιόλας) μια τετοια κατασταση, θα ήθελα απλά να πώ ότι ο Θεος δοκιμαζει πολλές απο εμας με διαφορετικό τρόπο αλλά πιστευω ότι στο τελος μας δικαιώνει με τον καλύτερο τρόπο αφού μετα απο κόπο, χρόνο και άλλα πολλά δίνει το επιθυμητό αγγελούδι σε κάθε μια μας... οπότε κουραγιο κοριτσια και μην το βαζετε κάτω ...

η ελπίδα πεθαινει πάντα τελευταία...

Aphrodite_k

Επειδή πολλές από εμάς που επισκέφτονται την ενότητα "Θέλω να μείνω έγκυος..." έχουμε βιώσει παλίνδρομες εγκυμοσύνες, έχουμε ανοίξει το θέμα ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘ΄ΕΞΙΝ ΑΠΟΒΟΛΕΣ στην παραπάνω ενότητα προκειμένου να ακούσουμε ιστορίες με αίσιο τέλος από κοπέλες που είχαν πάθει παλίνδρομες αλλά τώρα κρατούν το μωρό τους προκειμένου να παίρνουμε κουράγιο. Ωστόσο, η ανταπόκριση δεν ήταν η αναμενόμενη. Για το λόγο αυτό, όσες από εσάς είχαν παρόμοιες περιπέτειες και τελικά τα κατάφεραν, θα μπορούσαν να μεταβούν στο εν λόγω θέμα και να μας γράψουν την ιστορία τους; Μας δίνει μεγάλο κουράγιο να ακούμε θετικές ιστορίες. Σας περιμένουμε εναγωνίως....και ελπίζουμε να βρεθουμε όλες στην θέση σας!

πραγματικά περιπτώσεις που έχουν αίσιο τέλος είναι το καλύτερο φάρμακο για τις αποτυχημένες παρόμοιες!

Είχα καθ' εξίν αποβολές πρώτου τριμήνου, 3 για την ακρίβεια, δεν απογοητεύμουν με τίποτε...

Σημασία έχει να πιστέψεις ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις!

Όλες αυτές οι περιπέτειες με κάνανε πιο δυνατή!

αυτή τη στιγμή είμαι στον 5ο μήνα και η εγκυμοσύνη, Δόξα το Θεό, πάει πολύ καλά, είναι η μόνη φορά που αισθάνομαι πραγματικά έγγυος!

Μην το βάζετε κάτω, να κάνετε το σταυρό σας και ο Κύριος ξέρει τι κάνει!

Guest andro2

Σε ευχαριστούμε Νικόλ!

Έκανες καθόλου εξετάσεις για τις 3 αποτυχημένες εγκυμοσύνες και βρήκες ότι κάτι έφταιγε;

απο εξετάσεις άλλο τίποτα!!!!!!

ότι εξέταση υπάρχει εγώ την έχω κάνει!

τελικά βρέθηκε ότι έχω τη νόσο του ερυθυματώδη λύκου(όχι όμως την ασθένεια)

η οποία δεν επηρεάζει κάπου εμένα αλλά κατα την εγκυμοσύνη κάνει τα τρελλά της

Με θεραπεία (ενέσεις ηπαρίνης) τα αποτελέσματα έχουν 80%επιτυχία

θα κάνω τα πάντα για να κρατήσω αυτό το μωρό στην αγκαλιά μου!!!!!!

κι όσο για το 80% δεν με τρομάζει καθόλου γιατί ένας γιατρός μου είπε ότι σε φυσιολογική εγκυμοσύνη χωρίς πρόβλημα τα αποτελέσματα είναι ίσως και πιο χαμηλά απο το 80%

αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ο σταυρός μας και να μην χάνουμε την πίστη μας

όλα αυτά που περνάμε είναι δοκιμασίες και όχι τιμωρίες!!!

εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες

Διαφημίσεις

Εγώ εύχομαι σε όλες τις γυναίκες του Φόρουμ και του κόσμου να μπορέσουν να γίνουν μανούλες...να τους χαρίσει ο Θεός ένα αγγελούδι...να ζήσουν κι αυτές αυτό το θαύμα που τόσο θέλουνε!

andro2 μου σου εύχομαι ολόψυχα σύντομα να γίνεις μανούλα!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Εγώ εύχομαι σε όλες τις γυναίκες του Φόρουμ και του κόσμου να μπορέσουν να γίνουν μανούλες...να τους χαρίσει ο Θεός ένα αγγελούδι...να ζήσουν κι αυτές αυτό το θαύμα που τόσο θέλουνε!

andro2 μου σου εύχομαι ολόψυχα σύντομα να γίνεις μανούλα!

oIKlp2.png

Guest andro2

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

Σε καταρρακώνει τόσο πολύ και σε συνθλίβει να προσπαθείς για κάτι που όλοι το θεωρούν αυτονόητο.

Να χαίρεστε όλοι τα μπεμπάκια σας και να ευγνωμονείτε το Θεό για το δώρο του!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

Σε καταρρακώνει τόσο πολύ και σε συνθλίβει να προσπαθείς για κάτι που όλοι το θεωρούν αυτονόητο.

Να χαίρεστε όλοι τα μπεμπάκια σας και να ευγνωμονείτε το Θεό για το δώρο του!

Δεν εχω ζησει καποια αποβολη για να σε συμβουλεψω αναλογα και να σου δωσω συμβουλες,σου λεω απλα πως υπαρχει και χειροτερη κατασταση οπως η δικια μου που στην πρωτη εγκυμοσυνη εφτασα στην πηγη και δεν ηπια νερο που λενε.γεννησα προωρα διδυμα και δεν τα πηρα καν αγκαλια,ζησαν 1 μηνα και πεθαναν με 1 μερα διαφορα.οταν τα πηρα αγκαλια ηταν νεκρα και τα πηγαινα να τα θαψω.δεν ηθελα να σε στεναχωρεσω και ουτε να κουρασω με την ιστορια μου απλα ηθελα να σου πω οτι ηταν πολυ δυσκολη εμπειρια αυτη που εζησα και ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ τωρα μου χαρησε τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ μου που μεσα απο τα ματια του βλεπω ολα τα παιδακια μου και τον αγαπαω τρελλα .ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Guest andro2

Δεν ξέρεις πόσο στεναχωρέθηκα τώρα!

Έχεις περάσει πάρα πολλά και θα πρέπει να έχεις πολύ δύναμη μέσα σου!

Το ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη και πως υπάρχουν κοπέλες που έχουν πάθει πολύ χειρότερα. Απλά νιώθω πως δεν έχω την δύναμη να το αντιμετωπίσω. Εγώ στην θέση σου θα είχα τρελλαθεί (και τώρα κοντά είμαι βέβαια).

Να είσαι πάντα καλά και εσύ και το παιδάκι σου και να κάνεις και άλλα.

Σε ευχαριστώ για την κατάθεση ψυχής.

Διαφημίσεις

συγνώμη αν σας κουράζω ή αν στεναχωρήσω καμμια

στην 2η μου αποβολή ένιωθα οτι χάθηκα απ' τη γη , έχασα τον εαυτό μου και τότε έγραψα κάτι

όποια θέλει μπορεί να το διαβάσει

http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Poems&act=details&poem_id=41561

τώρα όμως

http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Poems&act=details&poem_id=68400

Μην χάνετε την πίστη σας

Δεν ξέρεις πόσο στεναχωρέθηκα τώρα!

Έχεις περάσει πάρα πολλά και θα πρέπει να έχεις πολύ δύναμη μέσα σου!

Το ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη και πως υπάρχουν κοπέλες που έχουν πάθει πολύ χειρότερα. Απλά νιώθω πως δεν έχω την δύναμη να το αντιμετωπίσω. Εγώ στην θέση σου θα είχα τρελλαθεί (και τώρα κοντά είμαι βέβαια).

Να είσαι πάντα καλά και εσύ και το παιδάκι σου και να κάνεις και άλλα.

Σε ευχαριστώ για την κατάθεση ψυχής.

andro2 μου θα σου χτυπήσει κι εσένα ο πελαργός την πόρτα...είμαι σίγουρη :wink:

Φυσικά και δεν θα τρελλαθείς...εμείς είμαστε εδώ να μας λες τον καημό σου, να σε ακούμε και να σε ανεβάζουμε. Η ψυχολογία σου πρέπει να είναι στα ύψη...η υγεία σου καλή και θα ρθει και το μπεμπάκι. :wink:

Σε φιλώ

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

εγώ όπως ξέρετε έχω ήδη ένα παιδάκι και μετά από 5 χρόνια που αποφασίσαμε να κάνουμε άλλο είχα 2 παλίνδρομες απανοτά!

Τώρα νοιώθω τύψεις που άργησα να το πάρω απόφαση για 2ο παιδί!

Ειλικρινά έχω αρχίσει να σκέφτομαι σπβαρά την υιοθεσία!

εγώ όπως ξέρετε έχω ήδη ένα παιδάκι και μετά από 5 χρόνια που αποφασίσαμε να κάνουμε άλλο είχα 2 παλίνδρομες απανοτά!

Τώρα νοιώθω τύψεις που άργησα να το πάρω απόφαση για 2ο παιδί!

Ειλικρινά έχω αρχίσει να σκέφτομαι σπβαρά την υιοθεσία!

μην το βαζετε κατω καζολίνα μου,

μια ξαδερφη μου προσπαθούσε 1 1/2 χρόνο με ενεσεις και ολα τα σχετικα με τον αντρα τς και τιποτα, :cry::cry::cry: όταν της είπε ο γιατρός ότι για ενα μηνα θα τα σταματήσουν όλα για να ξεκουραστει ο οργανισμος της και την εστειλε στο χωριό, αυτή ηρεμησε ότι τωρα δεν γινεται τιποτα και εμεινε εγκυος!!!!!!! :shock::D:shock::D:shock::D

ηταν το αγχος που δεν την αφηνε να προχωρισει ...

οποτε μην χανετε την ελπίδα σας και προσπαθειστε ξανα και ξανα και προπαντως μην απογοητευεστε.... :wink::wink::wink:

Aphrodite_k

• 2 weeks later...

Και εγώ είχα 2 ατυχίες: μία αποβολή στην 6η εβδομάδα και μια παλίδρομη στην 11η. Μετά από εξετάσεις είδαμε ότι έχω θρομβοφιλία και δόξα τω Θεό τώρα που είμαι πάλι έγκυος (12η) κάνω ενέσεις ηπαρίνης και όλα δείχνουν πολύ καλά.

Δεν υπήρχε ιστορικό στην οικογένεια και δεν το περίμενα αυτό. Ευτυχώς όμως γιατί τουλάχιστον τώρα κάνω τις ενέσεις.

Το συναίσθημα της απώλειας πάντως είναι πολύ άσχημο ειδικά όταν θέλεις κάτι πολύ. Η ψυχολογία βρίσκεται στα κατώτατα όρια. Ούτε στο χειρότερο εχθρό σου να μη συμβεί.

Διαφημίσεις

pegi να χαιρεσαι το μωρακι σου

αν θελουμε κατι πολυ θα το καταφερουμε, εγώ απέβαλα στην 6η με 7η εβδομαδα χωρις κανενα λογο και χωρις να κανω κατι για αυτο , μετα απο τρεις μηνες εμεινα εγκυος παλι και τωρα κραταω τη μπουμπου μου αγκαλια......

Και εγώ είχα μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη στην 6η εβδομάδα...

Τώρα είμαι στην 8η και μέχρι να κλείσω και τον 3ο μήνα θα με φάει το άγχος! Παίρνω τα Utrogestan και απλά ελπίζω ο Θεός να με αφήσει να χαρώ το μικρό μου αγγελούδι.

Βέβαια περιμένω εναγωνίως το Ατεστ γιατί με τις ετοιμασίες του γάμου και του σπιτιού δεν ξεκουράζομαι όσο πρέπει....

να μην ανγχωνεσαι καθολου, και εγω τα ιδια χαπια επαιρνα και ενιωθα τοσο εντονη αγωνια που τις πρωτες εβδομαδες παθαινα μεχρι και ταχυκαρδιες.... να ξεκουραζεσαι , να εισαι ηρεμη, να ευχαριστηθεις το καλοκαιρι και την εγκυμοσυνη σου και ολα θα πανε καλα.....

οσο πιο ηρεμες ειμαστε τοσο πιο καλα πανε τα πραγματα και τοσο πιο ευκολα και σωστα αντιμετωπιζουμε τις τυχον δυσκολιες που προκυπτουν....

θα γράψω και εγώ την ιστορία μου και ας μην είχα καθεξής αποβολές...παρά μόνο μια παλινδρόμηση...

πέρσυ τον Μάιο 2 μέρες μετά τον γάμο μου χάνω τον μπαμπά μου και καπάκι σε 2 μήνες μένω έγκυος...04 Σεπτέμβριου σε μία εξέταση είδαμε στο μόνιτορ τον τελευταίο κτύπο του μωρού μας...μας περίμενε να μας αποχαιρετίσει... το χάσαμε....

στην αρχή ήμουν αισιόδοξη κατά περίεργο τρόπο....άλλαξα γιατρό, μιας και δεν θεώρησα ότι μου στάθηκε.... με χαπάκωσε χωρίς να με εξετάσει και έφυγε για διακοπές... πήγα σε 5 γιατρούς και όλοι μου είπαν να κάνω εξετάσεις... αν και πιθανόν η παλινδρόμηση οφείλεται σε τυχαίο γεγονός...

Η ιστολογική εξέταση έδειξε θρόμβωση στο έμβρυο...

ένας απο τους γιατρούς που επισκεφτηκα μου είπε πως δικαιολογείτε η θρόμβωση, μιας και η εξέταση σε ένα νεκρό έμβρυο δεν θα μπορούσε να δείξει και τίποτα αλλο...

έκανα τις εξετάσεις είχα μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα .... δεν ήξερα τι ήθελα...να έχω κάτι για να διορθωθεί ή να είμαι υγιής;;;;

η περίοδος μου ξαναήρθε σε ακριβώς 30 μέρες... η ωορρηξία άργησε αρκετά και συνέπεσε με ταξιδάκι στην Βενετία... θεωρούσα ότι θα κάνουμε βενετζιάνικο μωράκι και πάλι... δεν κάναμε όμως...

η περίοδος ξαναήρθε και τότε έπεσα.... έκλαψα πολύ , πονεσα για το μωρό για τον μπαμπά μου, για όλα όσα περάσαμε μετά το γάμο που θα έπρεπε να είμασταν τρισευτυχισμένα... είχα πάρει τον κατήφορο .... πόναγα πολύ.... αλλά δεν ξέρω... στον πόνο υπάρχει τελικώς ένα στοπ, ένα όριο... στην ευτυχία δεν ξέρω ...αν υπάρχουν όρια στο συναίσθημά της....

τρίτη περίοδος 2/12 .... 24/12 το θετικό τεστ εγκυμοσύνης με βρήκε αγκαλιά με τον νιπτηρα στο μπάνιο να κλαίω με λυγμούς...... τι υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο είναι αυτό;;;;;;; εκεί που είχα θυμώσει με τον θεό, αυτός μου χάρισε ένα θαυμα την ημέρα των γιορτών!!!!....

ο γιατρός μου (που με κόπο τελικά κατέληξα ) όταν του ανακοινωσα τα ευχάριστα και του είπα πως ΦΟΒΑΜΑΙ, μου είπε..."μαζί θα το ξεπεράσουμε"....

η συνέχεια ήταν πολύ καλή.... η χοριακή μου στα ύψη, κάλπαζε, τη καρδούλα την ακούσαμε στην 5+2 εβδομάδες και τώρα είμαι στον 7ο μήνα έγκυος στο αγαπημένο μου παραμύθι...

στον μικρό πρίγκιπα!....

τον οποίο αν όλα πάνε καλά θα τον γεννήσω στις 4 Σεπτέμβρη...ένα χρόνο ακριβώς μετά την παλινδρόμηση....

Happy_belly με συγκίνησες..

Όλα θα είναι ρόδινα πλέον, θα το δεις! Με το καλό να έρθει ο μικρός τρομοκράτης στη ζωή σας και να τη φέρει πάνω-κάτω!!

ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ :cry: ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ.ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΠΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΕΝΟ, ΝΟΜΙΖΑ.ΑΜ ΔΕ..ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ!!!!ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΠΕΡΑΣΑΝ 20 ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΙ ΜΗΝΕΣ ΩΣΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΘΕΤΙΚΟ :lol: ΟΥΦ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ.ΧΑΛΙΑ. :(

ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ..ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΗ!!!!!! :lol::lol::lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

πολλες πονεμενες ιστοριες που αν βαλεις την μια διπλα στην αλλη ωκεανο ολοκληρο γεμιζουν.. αχ κοριτσια μου σας ευχομαι τα καλυτερα.. αυτες που εχουν παιδακια να τα χαιρονται, αυτες που περιμενουν με το καλο και χωρις πονο και αυτες που δεν τα καταφεραν ΑΚΟΜΑ ο Θεος ειναι μεγαλος.. μην εγκαταλειπετε και ειμαστε μαζι σας!! αν ειμαστε εμεις καλα, ολα θα πηγαινουν παντα καλα.. με αναποδιες βεβαια, που θα μας δινουν κουραγιο να συνεχιζουμε!

• 1 year later...

Μόλις μπήκα στο club των καθ' έξιν αποβολών...

Πριν από 1 ώρα επέστρεψα από το ΜΗΤΕΡΑ και πίνω ό,τι βρω... Και δεν με πιάνει τίποτα να κοιμηθώ να ξεραθώ...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!