Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

έχει καμμιά από σας χτιστή ντουζιέρα ?

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Ήθελα να βάλω στο μπάνιο μου ντουζιέρα χτιστή γιατί η γωνία που θα μπει είναι λίγο παράγωνη και η έτοιμη ντουζιέρα δεν θα φαίνεται καλή. Έχει καμμιά από σας να μου πει τη γνώμη της ? Από θέμα υγρασίας τι γίνεται, γιατί ο τοίχος στην πίσω πλευρά της θα έχει ντουλάπα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Φαντάζομαι όταν λες ότι ο τοίχος στην πίσω πλευρά θα έχει ντουλάπα, εννοείς ότι η ντουλάπα είναι στο πίσω δωμάτιο από το μπάνιο.

Αν αυτό εννοείς, δε βλέπω να υπάρχει κανένα θέμα υγρασίας. Φυσικά και θα επενδύσεις τους τοίχους γύρω από τη ντουζιέρα με πλακάκια. και φυσικά το δάπεδό της.

Έχω τέτοια ντουζιέρα στο σπίτι και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ πιο όμορφη και πρακτική από τις έτοιμες.

Είμαι πολιτικός μηχανικός. Ελπίζω να κατάλαβα σωστά το ερώτημά σου.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Καλησπέρα. Φαντάζομαι όταν λες ότι ο τοίχος στην πίσω πλευρά θα έχει ντουλάπα, εννοείς ότι η ντουλάπα είναι στο πίσω δωμάτιο από το μπάνιο.

Αν αυτό εννοείς, δε βλέπω να υπάρχει κανένα θέμα υγρασίας. Φυσικά και θα επενδύσεις τους τοίχους γύρω από τη ντουζιέρα με πλακάκια. και φυσικά το δάπεδό της.

Έχω τέτοια ντουζιέρα στο σπίτι και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ πιο όμορφη και πρακτική από τις έτοιμες.

Eirtap, μιάς και είσαι πολ.μηχανικός μήπως γνωρίζεις για τσιμεντοκονία που μπορείς να κάνεις στη χτιστή ντουζιέρα αν είναι όντως στεγανή όπως διαφημίζουν;

Ναι eirtap αυτό φοβάμαι. Αν πάρει ο τοίχος αυτός υγρασία θα είναι πολύ αργά όταν το καταλάβω γιατί θα έχει ντουλάπα από πίσω, οπότε δεν θα είναι εύκολο να τον ελέγχω. Οι αρμοί είναι ίδιοι με τους κλασικούς αρμούς ή μπαίνει κάτι στεγανό ? Όταν ρώτησα έναν γνωστό μου μάστορα, μου είπε πως σε περίπτωση σεισμού μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Πως θα το καταλάβω εγώ ? Θα φαίνονται οι αρμοί οι προβληματικοί ή όχι ? Μου λες ότι σαν εμφάνιση είναι πολύ ωραία. Θα την προτιμούσα κι εγώ παρά να βάλω την έτοιμη, με μια άνιση φάσα από πλακάκι στα κενά της με τον παράγωνο τοίχο.

Συγνώμη αν σε ζάλισα η δική σου είναι ημικυκλική ή τετράγωνη ? Έχεις βάλει και καμπίνα ?

Διαφημίσεις

Η μαμά μου είχε τετοια και δεν ειχε κανενα πρόβλημα αρκεί να γινει σωστη δουλειά . Και μάλιστα είχε 2 , μια σε κάθε μπανιο . Εγω πάλι με κανονική και πρό΄βλημα στα πλακακια αντιμετωπίζω αυτό που θες να αποφυγεις εσυ με την δική σου ντουλαπα !!

jHgFp3.png

Η μαμά μου είχε τετοια και δεν ειχε κανενα πρόβλημα αρκεί να γινει σωστη δουλειά . Και μάλιστα είχε 2 , μια σε κάθε μπανιο . Εγω πάλι με κανονική και πρό΄βλημα στα πλακακια αντιμετωπίζω αυτό που θες να αποφυγεις εσυ με την δική σου ντουλαπα !!

Δηλαδή μπορεί να συμβεί διαρροή και στην έτοιμη ντουζιέρα ? Αγχώθηκα τώρα. Πως θα τσεκάρω τον τοίχο ? Αν είναι να φτάσει να μουχλιάσει η ντουλάπα για το καταλάβω, θα είναι αργά :(

Εμένα άνοιξαν οι αρμοί αλλά δεν ξερω αν εχω διαρροη από την βρυση του νιπτηρα!! Εχω μεγαλο θέμα αλλα λόγω μωρού πρεπει να γίνει ανω κάτω όλο τοσ σπίτι και μαλλον μετα το πάσχα ξεκινάω.Αυτό που είδα τωρα στο σαιτ κάτω στις διαφημησεις και το ειχα δει και στην τηλεοραση είναι αυτα τα προιοντα νανοτεχνολογιας . Αν κάποιος τα εχει δοκιμασει ??Γιατί αφού τα φτιάξω όλα να περασουμε πάνω απο τα πλακάκια αυτο !! SurfaPore? C

Ισως ειναι καλό και για εσενα!

jHgFp3.png

Το έχω δει και εγώ αυτό. Μάλιστα σε έριξαν πάνω σε ύφασμα και δεν το απορροφούσε καθόλου. Ήταν καλό. Δεν ξέρω όμως αν θα κάνει δουλειά στην δικιά μας περίπτωση και πόσο διαρκεί. Θα το ψάξω.

Διαφημίσεις

Ναι eirtap αυτό φοβάμαι. Αν πάρει ο τοίχος αυτός υγρασία θα είναι πολύ αργά όταν το καταλάβω γιατί θα έχει ντουλάπα από πίσω, οπότε δεν θα είναι εύκολο να τον ελέγχω. Οι αρμοί είναι ίδιοι με τους κλασικούς αρμούς ή μπαίνει κάτι στεγανό ? Όταν ρώτησα έναν γνωστό μου μάστορα, μου είπε πως σε περίπτωση σεισμού μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Πως θα το καταλάβω εγώ ? Θα φαίνονται οι αρμοί οι προβληματικοί ή όχι ? Μου λες ότι σαν εμφάνιση είναι πολύ ωραία. Θα την προτιμούσα κι εγώ παρά να βάλω την έτοιμη, με μια άνιση φάσα από πλακάκι στα κενά της με τον παράγωνο τοίχο.

Συγνώμη αν σε ζάλισα η δική σου είναι ημικυκλική ή τετράγωνη ? Έχεις βάλει και καμπίνα ?

Λοιπόν, η δική μου ντουζιέρα είναι ορθογωνική και δεν έχω βάλει καμπίνα. Έχω κουρτίνα. Με βολεύει καλύτερα γιατί εκεί κάνω μπάνιο και τα παιδιά και θέλω χώρο για να μπορώ να τους πλένω. Την έχω καλύψει με πλακάκια ψηφίδες. και το δάπεδό της και τους τοίχους. Οι ψηφίδες είναι καλύτερες για το δάπεδο της ντουζιέρας για να μπορείς να δώσεις μεγάλες κλίσεις και να μη λιμνάζουν τα νερά. Η μαμά μου έχει ημικυκλική χτιστή με καμπίνα.

Μπορείς να περάσεις τους αρμούς με μια στεγανωτική επάλειψη για καλύτερα αποτελέσματα. Εμένα πίσω από τη ντουζιέρα είναι η σκάλα και δεν έχει εμφανίσει τίποτα από υγρασία.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...