Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπαλες διακόσμησης ψαθινες

minak

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα! Ελπίζω να γράφω το θέμα στη σωστή στήλη.

Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω λευκές ψάθινες μπάλες διακόσμησης:?::?:?

Τις θέλω για να διακοσμήσω τα τραπέζια στην βάφτιση της κόρης μου.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε για ποιες λέω:oops::oops:.

Τις βάζουν και τα ανθοπωλεία στις διακοσμήσεις γάμων.

Ευχαριστώ πολύ!

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

Διαφημίσεις

Εννοείς αυτές? http://www.vekrakis.gr/index.php?module=products&cat1_id=5&cat2_id=26&cat3_id=34

Τις έχω δει σε καταστήματα με είδη δώρων. Που έχουν και κορνίζες, και πιατέλες και διακοσμητικά κλπ... Συνοικιακά καταστήματα.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας κορίτσια. Μπορεί να μην βρήκα αυτό που έψαχνα στις σελίδες αυτές αλλά βρήκα παπουτσάκια για να κάνω τις μπομπο της κορούλας μου!;););)

όσο για τις μπάλες μάλλον θα δω στα ΙΚΕΑ.

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας κορίτσια. Μπορεί να μην βρήκα αυτό που έψαχνα στις σελίδες αυτές αλλά βρήκα παπουτσάκια για να κάνω τις μπομπο της κορούλας μου!;););)

όσο για τις μπάλες μάλλον θα δω στα ΙΚΕΑ.

Λες αυτά που μοιάζουν με φωλιτσες ε??Το είχα σκεφτεί και εγ΄ψ για διακόσμηση! Αν δεν σου κάνει κόπο και τις βρεις τελικά, θα μπορούσες να μου στείλεις πληροφορίες?

Διαφημίσεις

απ'ότι είδα το προηγούμενο λινκ για κάποιο λόγο δεν τις δείχνει...

Ας ξαναδοκιμάσω με άλλο λινκ: http://www.karamanolis.gr/default.aspx?Index=9&Id=12&CategoryId=52&LangId=1&HCO=False&p=False

γιατι δεν φτιαχνεις μονη σου!!! πολυ ευκολο..

βημα1 παιρ νεις ενα μπαλονι στο μεγεθος ποιυ θελεις το φουσκονεις, πας στο βιβλιοπωλειο παιρνεις σπαγγο κ ειδικη κολλα για χειροτεχνιες,

βημα2 βαζεις στο μπαλονι κολλα μπολικη και γυρνας γυρω γυρω το σπαγκγο μεχρι να γινει μπαλα με οσο σπογγο θελεις και αφηνεις να στεγνωσει, μολης στεγνωσει σκας το μπαλονι μεσα και μετα αν θελεις το βαφεις κιολας οποιο χρωμα θελεις....

ευκολα γρηγορα κ πολυ οικονομικα...:cool:

Λες αυτά που μοιάζουν με φωλιτσες ε??Το είχα σκεφτεί και εγ΄ψ για διακόσμηση! Αν δεν σου κάνει κόπο και τις βρεις τελικά, θα μπορούσες να μου στείλεις πληροφορίες?[/QUOT

Αν βρω και βεβαια θα σου απαντήσω! Θα ρωτήσω και σε ένα ανθοπωλείο για να δω τι συμφέρει καλύτερα. Να τις φτιάξω ή να τις νοικιάσω μαζί με το στολισμό.;);)

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

Ας ξαναδοκιμάσω με άλλο λινκ: http://www.karamanolis.gr/default.aspx?Index=9&Id=12&CategoryId=52&LangId=1&HCO=False&p=False[/QUOT

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θα πάω από το μαγαζί γιατί είμαι κοντά!;);)Και ναι αυτές εννοώ:D:D:D

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

Ας ξαναδοκιμάσω με άλλο λινκ: http://www.karamanolis.gr/default.aspx?Index=9&Id=12&CategoryId=52&LangId=1&HCO=False&p=False[/QUOT

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θα πάω από το μαγαζί γιατί είμαι κοντά!;);)Και ναι αυτές εννοώ:D:D:D

Επιτέλους μου απάντησες!! είχα μείνει με την απορία αν τελικά εννοείς αυτές....:P:lol::lol: Ελπίζω να βολευτείς. :D

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
Λες αυτά που μοιάζουν με φωλιτσες ε??Το είχα σκεφτεί και εγ΄ψ για διακόσμηση! Αν δεν σου κάνει κόπο και τις βρεις τελικά, θα μπορούσες να μου στείλεις πληροφορίες?

Γεια σας και πάλι!

Μου έτυχαν διάφορα και έχω καιρό να μπω.

Τελικά δεν βρήκα τέτοιες μπαλίτσες πουθενά μέχρι προχτές. Μπήκα σε ένα μαγαζί για να πάρω ράνερ για τα τραπέζια της βάπτισης και είχαν τέτοιες μπαλίτσες. Τις 4 μικρές 3 ευρώ.

Η κυρία αυτή είχε ότι θέλεις για την βάπτιση και όχι μόνο. Σου παραγγέλνει από τους καταλόγους και στα φέρνει γιατί εγώ που είχα πάρει τηλ σε κάποιους από το internet έδιναν μόνο χονδρική.

ΑΛΛΆ για μένα είναι αργά! Έκλεισα τον στολισμό σε ανθοπωλείο με 2 τέτοιες μπάλες μια μικρή και μια μεγάλη , πρασινάδα που θα τις δένει μεταξύ τους και 2 μαργαρίτες μεγάλες μέσα 6 ευρώ. Δεν νομίζω ότι τα έκλεισα ακριβά.

Πάντως αν πας σε μαγαζί με τέτοια είδη μπορούν να στις παραγγείλουν και νομίζω ότι συμφέρει ακόμα και από τα ΙΚΕΑ ή από κάποιο άλλο μαγαζί.

Ελπίζω να μην απάντησα αργά:(:(

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...