Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πάρτυ με θέμα κοκκινοσκουφίτσα!!!!!!!!

Recommended Posts

Κορίτσια εκτός από τα βαφτίσια της μικρής μου ιόλης έχω και τα γεννέθλια της μεγάλης μου πριγκίπισσας της Μυρσίνης μου. Αποφάσισε η αφεντιά της το θέμα να είναι η κοκκινοσκουφίτσα!!!!!:eek::eek: Για τις προσκλήσεις πήρα μια ιδέα από ένα άλλο τοπικ. Για τη διακόσμηση όμως που θέλω να είναι μέσα στο θέμα δεν έχω ιδέα!!!!!!!!!!! Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε???? Ρίξτε καμιά ιδέα στο τραπέζι γιατί το μυαλό δεν στροφάρει... Το πάρτυ θα γίνει σε ένα μεγάλο κήπο με γκαζόν με ροτόντες γιατί είμαστε 80 νοματέοι περίπου και θα έχω μπουφέ. Για πέστε τίποτα.........

Διαφημίσεις

Ωραιο θεμα.Το κοκκινο θα ειναι το χρωμα του παρτυ...αρα ξεκινας απο κοκκινα τραπεζομάντιλα, κοκκινες κορδελες στα δεντρα.

Αν δεν θες να δωσεις πολλά λεφτά στην τουρτα , φτιάξε μια σε συνοικιακο ζαχαροπλαστειο, ζητα να στην ντυσουν με κοκκινη ζαχαροπαστα και πάρε απο το Τζάμπο φιγουρες και βαλτες επάνω.Την γιαγιά, την κοκκινοσκουφιτσα, τον λύκο...

Παω να βρω καμια κοκκινοσκουφιτσα και επιστρεφω

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Πάλι βρέθηκες μπροστά μου άγγελος βοηθείας!!!!!!!! Για τα τραπεζομάντηλα σκεφτηκα στο άσπρο της ροτόντας στο κέντρο να βάλω ένα καρό κόκκινο τραπεζόμαντηλο. Στη μέση δεν έχω σκεφτεί. :?::?::?:και σουπλά γύρω γύρω. Αυτό που είπες με τις κορδέλες μ΄αρέσει πολύ. Στα παιδάκια σκέφτομαι να πάρω ένα ψάθινο καλαθάκι (το καλαθάκι της κοκκινοσκουφίτσας) και να το γεμίσω με μπισκότο, δαχτυλόκουκλες από το παραμύθι αν βρω, ζωγραφιές από το παραμύθι, μπογιές, ένα παραμύθι και ένα cd με το παραμύθι και το τραγούδι κοκκινοσκουφίτσα των ζουζουνιών. Τι λέτε???????????:eek::-o

Αυτό ακριβώς μου ηρθε και μενα στο μυαλό για δωράκι στα παιδιά!!!! Θα είναι σούπερ!!!

Μπορείς για να παιξουν να τους οργανώσεις κουκλοθέατρο και να παιξουν το παραμύθι!