Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ???

Recommended Posts

Καλημέρα,

Παρόλο που η μπέμπα μου είναι γενικά πολύ ζωηρή από χθες με πονάει πάρα πολύ σε κάθε μετακίνηση.

Πανούσα χαμηλά στην κοιλιά τόσο που δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεββάτι. Πέρασε βέβαια αλλά ακόμα νιώθω πονάκια.

Μόλις μπήκα στον 8ο μήνα .

Δεν ξέρω πια τι είναι φυσιολογικό και τι όχι.

Σήμερα βέβαια θα πάω στο γιατρό να ξαναμετρήσω το λέυκωμα που είχε ανέβει αλλά σας συμβαίνει αυτό και εσάς ρε κορίτσια.

Αμαν πια κάθε μέρα που ξημερώνει και κάτι καινούριο προκύπτει.

dhtZp3.png

Διαφημίσεις

Σούλα μου κι εμένα κλωτσάει πολύ αλλά δεν μπορώ να πω πως είναι επώδυνο γι΄αυτό και δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Μίλα με τον γιατρό σου και σίγουρα θα πάνε όλα καλά.

oIKlp2.png

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΤΕΝΤΩΝΕΤΑΙ. ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΣΥΓΥΡΙΣΜΕΝΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ;

5om2p2.png

sCPfp2.png

Σούλα 33, και εγω ειμαι στο τέλος 8ου. Η κοιλιά μου ειναι αρκετα χαμηλ΄και όταν η μπέμπα κλωτσάει, του δινει και καταλαβαίνει. Νοιώθω οτι με πονάνε τα σωθηκα μου, βαθια μέσα στην κοιλια. Ο γιατρός μου ειπε οτι ειναι η θεση του παιδιού που προκαλεί τοσο πονο. Καλο κουράγιο.