Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ιδέες για το πρώτο πάρτυ των παιδιών μου!

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Τον Απρίλιο τα αγοράκια μου έχουν τη γιορτή τους (Γιώργος και Ιάσονας)

και το Μάιο ο μεγάλος μου γενέθλια!

είπαμε λοιπόν να τα συνδυάσουμε και να κάνουμέ ένα μεγάλο πάρτυ

μέσα Μαίου στην αυλή μας

θέλω λοιπόν ιδέες για τα πάντα!!!

Αρχικά να σας πω ότι δε θα έχω κάποιο θέμα

έλεγα για Τομ και Τζέρυ αλλά τελικά μπααααααααααααα

θα κάνω στολισμό με φαναράκια, πολύχρωμα γλαστράκια με κάποιο φυτό μέσα (ίσως με βασιλικό) και ίσως και γάζα

και φυσικά ... μπαλόνια που θα πάρουν φεύγοντας τα 20 πιτσιρίκια!

αυριο θα βάλω φωτό την αυλή μας για να δείτε πώς είναι ο χώρος και να μου δώσετε ιδέες στολισμού

για δωράκια σκέφτομαι για τα αγοράκια

αυτά τα καραβάκια

http://www.stigmes-events.gr/greek.htm (είναι στη βάφτιση Πειραιάς 2009)

είχα ξετρελαθεί όταν κοίταζα για μπομπο για τον Ιάσονα, αλλά είχα κάνει θέμα πειρατές στον μεγάλο κ δεν έλεγε πάλι

μέσα σε σακουλίτσα με το όνομα του κάθε παιδιού μαζί με καραμέλες, γλυφιτζούρι και δεν ξέρω τι άλλο

και για τα κοριτσάκια, επειδή σχεδόν όλα είναι περίπου 4 ετών και φανταζομαι θα τους αρέσει

λέω να πάρω ένα κρεμαστό τύπου

http://www.an-agapas.gr/ylika-kataskeyon/diafora-diakosmitika/metallika-aksesoyar/metalliki-korona-smalto-0

βάζω ενδεικτικά μία φωτό, όχι απαράιτητα αυτό το σχέδιο

και να τα περάσω σε κορδελίτσες για να τα φοράνε στο λαιμό

Για φαγητό θα έχουμε μπουφέ, φτιαγμένα από εμάς, γιατί τα catering είναι πολύ πολύ ακριβά και θα έχω περίπου 60 άτομα

πρέπει να καθήσω να διαβάσω τα τόπικς για ιδέες για παιδικό μπουφέ, κάθε ιδέα όμως ευπρόσδεκτη!

τέλος, και σταματάω την πολυλογία, για να περάσουν την ώρα τους τα πιτσιρίκια, εκτός από μουσική για πολύ χορό

θα έχω ένα μεγάλο φουσκωτό παιχνίδι

τυπωμένες ζωγραφιές για να τις χρωματίσουν

μπασκέτα

μπάλες - αυτοκινητάκια κτλ

μία μεγάλη πισίνα γεμάτη μπαλίτσες για τα πιο μικρά παιδάκια

αυτά!

περιμένω να μου πείτε πώς σας φαίνονται όλα αυτά και να μου δώσετε ιδέες!!!:-P

Διαφημίσεις

Τί τυχερή είσαι που έχεις αυλή!!!!Το πάρτυ σας θα είναι τέλειο!!!

Τα συγκεκριμένα καραβάκια τα έχω και είναι καταπληκτικά!Θα σου πρότεινα να κινηθείς σε θαλασσινούς τόνους και στο κόσμημα που θα δώσεις στα κοριτσάκια.Δηλαδή,κάποιο κοχύλι,έναν ιππόκαμπο,μια γοργόνα,

διάφορα τέτοια.Και εννοείται ότι θα τα φτιάξεις μόνη σου,έτσι??Γιατί η τιμή της κορωνίτσας είναι τσουχτερή,φτιάχνω κοσμήματα και ξέρω ότι μέχρι και ασημένιο βρίσκεις με αυτό το ποσό.

Λογικά θα κινηθείς σε θαλασσινό θέμα ή κάνω λάθος??

Θα συμφωνισω με την cristina112....τι τυχερη που εισαι....δεν λεγεται.....

Ολα οσα εγραψες ειναι τελεια.....και τα ζουζουνια θα το διασκεδασουν με την ψυχη τους......

...Αχ...ζηλευω.....!!!να ερθουμε και εμεις?????:P

ναι ναι ελάτε!!!

όλοι οι καλοί χωράνε!!!

:lol:

αν κ μου είσαι λίιιιγο μακριά!

για το πάρτυ, έλεγα να μην το κάνω αμιγώς θαλασσινό

λέω να εχω τυρκουαζ κ πράσινο σα χρώματα

αλλά μου βάζεις ιδέες

σκέφτομαι να πάρω αστερίες μεγάλους κ με πολύχρωμες κορδέλες να κρεμάσω καρτελάκι

που να λέει

"καλό καλοκαίρι

Γιώργος & Ιάσονας"

για τις μαμάδες αυτό

τι λέτε????

Τί τυχερή είσαι που έχεις αυλή!!!!Το πάρτυ σας θα είναι τέλειο!!!

Τα συγκεκριμένα καραβάκια τα έχω και είναι καταπληκτικά!Θα σου πρότεινα να κινηθείς σε θαλασσινούς τόνους και στο κόσμημα που θα δώσεις στα κοριτσάκια.Δηλαδή,κάποιο κοχύλι,έναν ιππόκαμπο,μια γοργόνα,

διάφορα τέτοια.Και εννοείται ότι θα τα φτιάξεις μόνη σου,έτσι??Γιατί η τιμή της κορωνίτσας είναι τσουχτερή,φτιάχνω κοσμήματα και ξέρω ότι μέχρι και ασημένιο βρίσκεις με αυτό το ποσό.

Λογικά θα κινηθείς σε θαλασσινό θέμα ή κάνω λάθος??

οπότε σαν ιδέα για το κολιεδάκι σου αρέσει ε?

θα αγοράσω τα κρεμαστά κ τα κορδονάκια κ θα τα περάσω μόνη

εννοείς κάτι άλλο όταν λες να τα τιάξω μόνη μου?

Διαφημίσεις

Hello girls!!!Πως δεν σας είχα παρει νωρίτερα χαμπάρι?????

Καταρχήν τι ηλικίες έχουν τα παιδιά? Και για να καταλάβω κάτι θεμα έχετε καταλήξει στη θάλασσα ή ακόμα το ψαχνετε?

καλώς το το κορίτσι μας!

τα αγοράκια μου είναι 3 ετών και 19 μηνών

δε θέλω να έχω θέμα, απλά σα κεντρική ιδέα μιας και θα είναι σχεδόν καλοκαίρι κ είμαι κολλημένη με τα καραβάκια, έλεγα να τα πάρω για δωράκι στα αγοράκια

Μπορείς να φτιάξεις μια βαρκουλα από χοντρό χαρτονι να την ντύσεις με χαρτόνι με σχεδια ίσως πουα. Να στερεώσεις και ένα καταρτι. Να την βάλεις πάνω σε γαζα τυρκουαζ και γύρω βότσαλα λευκά μεγαλα.Να πάρεις και ένα ζευγάρι κυάλια σαν αυτά των πειρατών!! Απ τη μία θα διακοσμήσει τον χώρο σου και από την άλλη μπορείς να βάζεις μεσα τα παιδακια να τα βγάζεις φωτό!! Να τις τυπώσεις και να τις κολλήσεις σε μπλε ριγε με ασπρο χαρτί και να τους τις δωσεις ενθύμιο.

οπότε σαν ιδέα για το κολιεδάκι σου αρέσει ε?

θα αγοράσω τα κρεμαστά κ τα κορδονάκια κ θα τα περάσω μόνη

εννοείς κάτι άλλο όταν λες να τα τιάξω μόνη μου?

Αυτό εννοώ!Μην τα δώσεις να σου τα φτιάξουν έξω και σου βγουν διπλάσια σε τιμή.Θα κάνεις το δερματάκι με τους κόμπους που αυξομειώνονται,για να μην βάζεις μεταλλικά κουμπώματα,που είναι χρονοβόρο.Έτσι θα το ρυθμίζει ο καθένας στο μήκος που θέλει,άσε που προβλέπω να το φορέσει και καμιά μαμά!!!(Εγώ πάντως θα το φορούσα σίγουρα!!):D

Διαφημίσεις

το σίγουρο είναι ότι το πάρτυ σας θα μείνει ανεξήτιλο στην μνήμη των καλεσμένων σας!!!! Διάλεξες ωραίο θέμα και μπορείς να παίξεις με πολλά όπως: να ρίξεις πολλές πλαστικές βαρκούλες -ξέρεις από παιχνίδια- ανάμεσα στις μπάλες της πισίνας, μπορείς να κάνεις πολλές χάρτινες βαρκούλες να τις κρεμάσεις σενα στεφανάκι και κάθε στεφανάκι να το κρεμάσεις στα δέντρα της αυλής σου, μπορείς να κάνεις τραπέζι υποδοχής με ββλ ευχών σε σχήμα βάρκας, μεγάλα βάζα με καραμέλες-γλιφτζ. και να το στολίσεις με μπλε γάζα και μεγάλο κορδόνι πχ τα χοντρά σαν αυτά απ τις βάρκες, κεριά σε σχήμα βάρκας, μπορείς να αραδιάσεις πολλές χάρτινες βαρκούλες και στο τραπέζι των μεγάλων και πολλά άλλα. Όσον αφορά τον μπουφέ σου μπορείς να κάνεις τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια, μπόμπες, κεφτεδάκια/μπιφτέκια διακοσμημένα φατσούλες με κέτσαπ, πιπεριά ελιά κτλ ή σαντουιτσάκια διακοσμημένα έτσι, μακαρονοσαλάτα, πίτσα, λουκάνικα περασμένα στο σουβλάκι εναλλαξ με τυρί, αυγά βραστά κομμένα κάθετα και να διακοσμήσεις κι αυτά σαν βαρκούλα με κατάρτι από οδοντογλυφίδα, μεγάλα μπολ με ποπκορν, πατατάκια, γαριδάκια, κ.α. από γλυκά τα εκλεράκια προδιαθέτουν σε βάρκα, κοκάκια, κρέπες, κτλ μπορείς να παίξεις με πιατέλες με φρούτα γιατί αυτήν την εποχή έχει πολλά, να κάνεις λεμονάδα να την βάψεις μπλε, επίσης στο τέλος του μπουφέ σου μπορείς να βάλεις μεγάλες μεταλλικές λεκάνες (σαν τις πλαστικές που χρησιμοποιούμε στο σπίτι μας αλλά σε μεταλλικό μόνο δεν ξέρω που θα βρεις) και να βάλεις μέσα πολύ πάγο και μέσα στον παγο αναψυκτικά για να διατηρούνται κρύα κα πολλάαααααα α, μην ξεχάσεις σαπουνόφουσκες, πιατάκια, ποτηράκαι, χαρτοπετσέτες, καπελάκια.......

νομίζω σε κατατόπισα, ότι άλλο θέλεις πες το μου!!!!!!

σε φιλώ και καλή επιτυχία!!!!

ξέχασα το πιο σημαντικόοοοοοο ΠΑΓΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

επίσης τα φρούτα σου μπορείς να τα προσφέρεις μαζί με φοντύ όπου θα λιώσεις σοκολάτα

αν θυμηθώ και τπτ άλλο αθ στο γράψω αμέσως

αχ φανταστικά γεννέθλια σε αυλή θα κάνετε........

το σίγουρο είναι ότι το πάρτυ σας θα μείνει ανεξήτιλο στην μνήμη των καλεσμένων σας!!!! Διάλεξες ωραίο θέμα και μπορείς να παίξεις με πολλά όπως: να ρίξεις πολλές πλαστικές βαρκούλες -ξέρεις από παιχνίδια- ανάμεσα στις μπάλες της πισίνας, μπορείς να κάνεις πολλές χάρτινες βαρκούλες να τις κρεμάσεις σενα στεφανάκι και κάθε στεφανάκι να το κρεμάσεις στα δέντρα της αυλής σου, μπορείς να κάνεις τραπέζι υποδοχής με ββλ ευχών σε σχήμα βάρκας, μεγάλα βάζα με καραμέλες-γλιφτζ. και να το στολίσεις με μπλε γάζα και μεγάλο κορδόνι πχ τα χοντρά σαν αυτά απ τις βάρκες, κεριά σε σχήμα βάρκας, μπορείς να αραδιάσεις πολλές χάρτινες βαρκούλες και στο τραπέζι των μεγάλων και πολλά άλλα. Όσον αφορά τον μπουφέ σου μπορείς να κάνεις τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια, μπόμπες, κεφτεδάκια/μπιφτέκια διακοσμημένα φατσούλες με κέτσαπ, πιπεριά ελιά κτλ ή σαντουιτσάκια διακοσμημένα έτσι, μακαρονοσαλάτα, πίτσα, λουκάνικα περασμένα στο σουβλάκι εναλλαξ με τυρί, αυγά βραστά κομμένα κάθετα και να διακοσμήσεις κι αυτά σαν βαρκούλα με κατάρτι από οδοντογλυφίδα, μεγάλα μπολ με ποπκορν, πατατάκια, γαριδάκια, κ.α. από γλυκά τα εκλεράκια προδιαθέτουν σε βάρκα, κοκάκια, κρέπες, κτλ μπορείς να παίξεις με πιατέλες με φρούτα γιατί αυτήν την εποχή έχει πολλά, να κάνεις λεμονάδα να την βάψεις μπλε, επίσης στο τέλος του μπουφέ σου μπορείς να βάλεις μεγάλες μεταλλικές λεκάνες (σαν τις πλαστικές που χρησιμοποιούμε στο σπίτι μας αλλά σε μεταλλικό μόνο δεν ξέρω που θα βρεις) και να βάλεις μέσα πολύ πάγο και μέσα στον παγο αναψυκτικά για να διατηρούνται κρύα κα πολλάαααααα α, μην ξεχάσεις σαπουνόφουσκες, πιατάκια, ποτηράκαι, χαρτοπετσέτες, καπελάκια.......

νομίζω σε κατατόπισα, ότι άλλο θέλεις πες το μου!!!!!!

σε φιλώ και καλή επιτυχία!!!!

κοριτσάκι, οι ιδέες σου είναι φανταστικές!!

και πολλές!!!!!

σε ευχαριστώ πολυ πολυ!

Διαφημίσεις

Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα τώρα που έχω λίγο χρόνο!!

Μπορείς να οργανώσεις ένα κυνήγι του χαμενου θησαυρού. Φαντάζομαι θα έχεις πολλά πιτσιρίκια. Κατι τετοιο λοιπόν θα τους αρέσει πολύ. Ο θησαυρος να έιναι ένα σεντούκι αρκετά μεγάλο με λίρες σοκολατάκια που φυσικά μετα θα τα φανε!!

Ριξε μια ματιά εδώ να δεις τι έχω φτιάξει εγώ με αυτό το θέμα

http://mycraftcenter.blogspot.com/2010/08/blog-post_24.html

βιβλιο ευχών και καδράκι

http://mycraftcenter.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

Μπορείς να πάρεις κεράσματα σοκολατάκια σε σχήμα κοχυλιών. Τα δωράκια να είναι σεντουκακια.

φιλενάδα, έχεις πολύ ωραίες ιδέες, και τα πράγματα που φτιάχνεις είναι τέλεια!

άσχετο, αλλά μου άρεσαν πολύ τα στρογγυλά χαρτινα φωτιστικά.

δεν ξέρω, για το θέμα πειρατές κολλάω λίγο γιατί το είχαμε στη βάφτιση του

οπότε μάλλον δε θα το προτιμήσω

για αερόστατα, τι λέτε???

θα σας βαλω αύριο φωτό του χώρου, να μου πείτε καμιά ιδέα για στολισμό

Aν εχεις θεμα καλοκαίρι μια ιδεα είναι να δωσεις στα παιδάκια κουβαδακια αμμου να γεμίσεις με αμμο μια πλαστικη πισινα φουσκωτη και να τα αφησεις να παίξουν

Επίσης με το καλοκαιρι αλλά και τις βαρκουλες ταιριαζουν και τα παιχνιδακια του μπανιου - ζωακια της θαλλασας που εχει στα Τζαμπο και μπορείς να μοιρασεις στα μικρότερα παιδακια

Αμα σκεφτω κατι αλλο θα επανελθω ;)

Οι δυο ερωτες της ζωής μου :

:DΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 12-08-08 :DΣΤΕΛΙΟΣ 05-03-10

Τα αερόστατα είναι υπέροχα!!Και στην αυλή σου μπορείς να κάνεις φοβερό στολισμό!!!

φιλενάδα, έχεις πολύ ωραίες ιδέες, και τα πράγματα που φτιάχνεις είναι τέλεια!

άσχετο, αλλά μου άρεσαν πολύ τα στρογγυλά χαρτινα φωτιστικά.

θα σας βαλω αύριο φωτό του χώρου, να μου πείτε καμιά ιδέα για στολισμό

Να σου δώσω αλλη μια ιδέα? αεροπλανάκια!!!

Διαχρονικές ιδέες για τη διακόσμηση των φαγητών (πχ αυγά φατσούλες, λουκανικάκια περασμένα με οδοντογλυφίδα πάνω σε πορτοκάλι, τούρτα καράβι, βαρκούλες ταρτελέτες κλπ) μπορείς να βρεις και σε εκείνο το παμπάλαιο βιβλίο της Αλεξιάδου (αρχές δεκαετίας 80) για το παιδικό πάρτυ.

Επίσης έτοιμες βάσεις ταρτελέτας σε διάφορα σχήματα βρίσκεις στο Θανόπουλο, και ενδεχομένως και σε άλλα σουπερ μαρκετ (στο τελευταίο πάρτυ τα ταρτάκια με τυρί φιλαδέλφεια και σαλάμι έγιναν ανάρπαστα από μικρούς και μεγάλους).

ιδεες διακόσμησης για φαγητα

el5dl2.jpg

2mhg0n5.jpg

Ιδεα για δωρακια που ταιριαζει πολύ με το καλοκαίρι , ψαθινα καπελάκια

kapela.jpg

Οι δυο ερωτες της ζωής μου :

:DΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 12-08-08 :DΣΤΕΛΙΟΣ 05-03-10

Φιλενάδα άνοιξες θέμα και δεν με ενημέρωσες?? Πα πα πα , θα σε μαλώσω

Θα κάτσω να σκεφτώ hmm.gif και θα επανέλθω ..

Α βάλε και το κήπο φωτογραφία , όχι τίποτα άλλο ,για να ζηλέψουμε δηλ

k05145.gif

Μαράκι ,κάποιες ιδέες για το μπουφέ

Αν αποφασίσεις να κάνεις κάποια από αυτά ,πες μου να σου πω μερικές συμβουλές

Για τους μικρούς μας φίλους [ εννοείτε ότι μπορούν να φάνε και οι μεγάλοι]

Κοτομπουκιές

Κεφτεδάκια

Μπόμπα

Κλαμπ σάντουιτς

Τυροπιτάκια

Λουκανοπιτάκια

Πίτσα