Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε.

Το Μαϊο που γίνονται οι επανεγγραφές στον παιδικό σταθμό της περιοχής μου (δημόσιος), ζητάνε τα ένσημα του τελευταίου τριμήνου. Δυστυχώς απολύθηκα από την δουλειά μου και μέχρι 2 Μαρτίου είμαι σε άδεια και μετά θα κάνω διαδικασίες για ταμείο ανεργίας. Δηλαδή θα θέλουν ένσημα έως Μάρτιο σωστά; Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν καλύπτονται από ένσημα; εννοώ ότι εγώ μπορεί μέχρι π.χ. τον Σεπτέμβριο να μην έχω βρεί ακόμα δουλειά και για εκείνο το διάστημα που ζητάνε να μην έχω ένσημα. Τι γίνεται , το παιδί δεν θα το πάρουν;μου είπαν από την Διοίκηση ότι μπορώ να προσκομίσω την κάρτα ανεργίας αλλά δεν ξέρω κάτι δεν μου κάθεται καλά. Ξέρετε κάτι; Αχ πρέπει να σκεφτώ και αυτό τώρα... επίσης γνωρίζει καμία αν κατά το διαστήμα που θα είμαι ταμείο ανεργίας μας κολλάνε ένσημα;

Διαφημίσεις

Τα ενσημα τα ζητανε για να βεβαιωθουν οτι εισαστε εργαζομενη μητερα .

Θεωρητικα οι εργαζομενες μητερες εχουν περισσοτερα μορια στους παιδικους σταθμους.

Γι αυτο τον λογο ζητανε και βεβαιωση απο την εργασια σας.

Στην περιπτωση τωρα που απολυθηκατε και δεν πληρειτε αυτη την προυποθεση θα προτεινα να συζητησετε το θεμα με την προισταμενη του παιδικου προσκομιζοντας και μια καρτελα με τα προηγουμενα ενσημα σας ωστε να γινει κατανοητο το γεγονος οτι ειστε προς αναζητηση εργασιας και οτι ειναι απλα μια δυσκολη περιοδος .

Απο την στιγμη που προκειτε για επανεγραφη του παιδιου, που σημαινει οτι το παιδι εχει κατοχυρωμενη θεση , πιστευω θα δειξουν κατανοηση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

και εγωτην ιδια απορια ειχα και εγω ειμαι ανεργη, και η μικρη ηδη πηγαινει στο παιδικο και οσο ρωτησα αλλες μανουλες μου ειπαν οτι την παιρνουν στο παιδικο χωρις να ξανα μπω στην διαδικασια ελενχου εργασιας,ενσημων κ.τ.λ...

στο διαστημα του ταμειου κολλανε ενσημα αλλα δυστιχος τα ενσημα στο ταμειο ανεργιας ειναι μονο συνταξιμα,,, και βεβαια εχεις και ασφαλεια..(ικα)

Διαφημίσεις

και εγωτην ιδια απορια ειχα και εγω ειμαι ανεργη, και η μικρη ηδη πηγαινει στο παιδικο και οσο ρωτησα αλλες μανουλες μου ειπαν οτι την παιρνουν στο παιδικο χωρις να ξανα μπω στην διαδικασια ελενχου εργασιας,ενσημων κ.τ.λ...

στο διαστημα του ταμειου κολλανε ενσημα αλλα δυστιχος τα ενσημα στο ταμειο ανεργιας ειναι μονο συνταξιμα,,, και βεβαια εχεις και ασφαλεια..(ικα)

Ελενα θα ζητησεις απο τον ΟΑΕΔ σου μια βεβαιωση ανεργιας για το διαστημα που εισαι στο ταμειο ανεργιας.Αυτο το δεχονται οι παιδικοι σταθμοι.

Κι οσοι εχουν καρτα ανεργιας μπορουν να παρουν βεβαιωση.

Αυτο βεβαιωνει οτι πατε στον οαεδ και ψαχνεται για εργασια {κι ας μην γινεται αυτο} η καρτα αυτη εχει ισχυει για μερικα πραγματα....

Δεν εχει σημασια αν την μικρη σου και πριν στο παιδικο Ελενα αυτο το ειδα με την νυφη μου προσωπικα που περσυ εργαζοταν και πηραν κανονικα τον μικρο και απο τον Απριλιο περσυ ηταν ταμειο ανεργιας και τον πηραν κανονικα ξανα αφου ξανα κατεθεσαν τα χαρτια τον Μαιο με την βεβαιωση ανεργιας που περιελαβε μεσα στα εγγραφα της

Και καθε χρονο τετοια εποχη μονο βεβαιωσεις δινουμε :P

Ελενα θα ζητησεις απο τον ΟΑΕΔ σου μια βεβαιωση ανεργιας για το διαστημα που εισαι στο ταμειο ανεργιας.Αυτο το δεχονται οι παιδικοι σταθμοι.

Κι οσοι εχουν καρτα ανεργιας μπορουν να παρουν βεβαιωση.

Αυτο βεβαιωνει οτι πατε στον οαεδ και ψαχνεται για εργασια {κι ας μην γινεται αυτο} η καρτα αυτη εχει ισχυει για μερικα πραγματα....

Δεν εχει σημασια αν την μικρη σου και πριν στο παιδικο Ελενα αυτο το ειδα με την νυφη μου προσωπικα που περσυ εργαζοταν και πηραν κανονικα τον μικρο και απο τον Απριλιο περσυ ηταν ταμειο ανεργιας και τον πηραν κανονικα ξανα αφου ξανα κατεθεσαν τα χαρτια τον Μαιο με την βεβαιωση ανεργιας που περιελαβε μεσα στα εγγραφα της

Και καθε χρονο τετοια εποχη μονο βεβαιωσεις δινουμε :P

ευχαριστω πολυ !!! ωραια οποτε δεν θα ανησυχω μηπως δεν πει παιδικο του χρονου,,,ευχαριστω πολυ κ παλι...;)