Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

αν μπορεί κανείς να μου το εξηγήσει ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ που επισκέφτηκα για το μεταλοιμώδη βήχα (χρονιος)της Καλλιοπίτσας μου επιμένουν στις μάσκες(αερολιν.flixotide,seretide) ΧΩΡΙΣ το παιδί μου να έχει ακροαστικά .ούτε τώρα ουτε πριν και έχουμε καταλάβει οτι ο βήχας είναι απο το ανωτερο αναπνευστικό(μυτή και λοιπά ). Καναμε ένα σωρό μασκες και τώρα που είμαστε με τρελή ιωση- γριπη επισης μάσκες...Στο μεταξυ εχω την εντύπωση οτι με τι flixotide χειροτερεύουμε

2GxD.jpg2GxDp2.png

Διαφημίσεις

Και μένα η μικρή μου έχει έναν χρόνιο βήχα, χωρίς ακροαστικά, αλλά η γιατρός μου είπε εφόσον ακροαστικά-αυτιά είναι καθαρά, δεν μπορούμε να δώσουμε ΤΙΠΟΤΑ, απλά να το παρακολουθούμε, μήπως χειροτερέψει και το γυρίσει σε κάτι πιο σοβαρό..Εμένα είναι 26 μηνών και μου είπε είναι πολύ μικρή ακόμα για να πούμε αν είναι αλλεργία, κάποιο δείγμα άσθματος ή κάτι άλλο...Οπότε το παρακολουθούμε...Εμένα τον βγάζει κυρίως όταν κουράζεται...

Διαφημίσεις

Και μένα η μικρή μου έχει έναν χρόνιο βήχα, χωρίς ακροαστικά, αλλά η γιατρός μου είπε εφόσον ακροαστικά-αυτιά είναι καθαρά, δεν μπορούμε να δώσουμε ΤΙΠΟΤΑ, απλά να το παρακολουθούμε, μήπως χειροτερέψει και το γυρίσει σε κάτι πιο σοβαρό..Εμένα είναι 26 μηνών και μου είπε είναι πολύ μικρή ακόμα για να πούμε αν είναι αλλεργία, κάποιο δείγμα άσθματος ή κάτι άλλο...Οπότε το παρακολουθούμε...Εμένα τον βγάζει κυρίως όταν κουράζεται...

Ο βήχας της 'εμεινε μετά απο μια ίωση το Νοέμβριο και τώρα με την ίωση επανήλθε πάλι έντονος ,Στο ένδιάμεσο που ήταν πιο ήρεμος (μόλις ξάπλωνε) της έδινα μονο το Singulair

2GxD.jpg2GxDp2.png

Εμένα το ξεκίνησε τον Οκτώβριο, έπιασε ένα κρυωματάκι με μύξες-όχι πυρετό-και βήχα και από τότε δεν σταμάτησε. Βέβαια οι μύξες φύγαν από τότε, αλλά ο βήχας επιμένει...Όσο όμως δεν έχει τίποτα άλλο, η γιατρός είπε δεν κάνουμε τίποτα...

Διαφημίσεις

εμείς που έχουμε επεισόδια βρογχικού άσθματος (3ετών) από πέρυσι κάνουμε aerolin μόνο σε ακροαστικά & flixotide όταν το πράγμα ζορίζει ( πέρυσι πολύ, φέτος να χτυπήσω ξύλο δεν έχει χρειαστεί. βέβαια μασκούλα ξεκινάμε μόλις αρχίσει ο βήχας, πριν γίνει παραγωγικός, αλλά είναι πολύ συγκεκριμένος... όποτε έχει κοινό βήχα, αραιά & που, έστω & ελαφρύ σφύριγμα να κάνει λίγες φορές την ημέρα, δε δίνουμε τίποτα. πάντα σε κοινή παρακολούθηση παιδιάτρου & παιδοαλλεργιολόγου. singulair παίρνουμε & εμείς, αλλά φέτος μόλις από τέλος Νοέμβρη & την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε αντιγριπικό ( απλά για να σας δείξω ότι θα μπορούσε άνετα ο γιατρός να βομβαρδίσει...) & εγώ νομίζω ότι ο παιδοαλλεργιολόγος είναι ο πλέον ειδικός, βρες κάποιον να σε καλύπτει. εξετάσεις αλλεργίας κάναμε όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια πέρυσι, αν & μας είπαν & 2 ότι ήταν πολύ μικρός για αξιόπιστο αποτέλεσμα, αλλά έπρεπε να έχουμε μία βάση να συγκρίνουμε αν χρειαστεί ξανα στο μέλλον