Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόνοι κάτω απο το στήθος

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

θα ήθελα να ρωτησω αν γνωρίζετε γιατί έχω έντονους πόνους κατω απο το στηθος και κυριως όταν ειμαι σε καθιστή θέση. Βρίσκομαι στον 8 μήνα και ο γυναικολογος μου οταν τον ρωταω γιατι δεν μπορω να κατσω πολυ ωρα στην καρεκλα γιατι ξεκιναν οι πονοι, γελαει....Θα τον σκοτωσω..

Διαφημίσεις

κάτω από το στήθος εννοείς στα πλευρά? αν είναι αυτό το πιο πιθανό είναι να είναι από την πίεση του μωρού

DoUwp3.png

γελάει γλυκιά μου γιατί είναι απόλυτα φυσικό αυτό που σου συνβαίνει και τα έχει ακούσει άπειρες φορές!! βέβαια θα έπρεπε και να σου εξηγήσει!!

Όντως, το μωρό είναι που σε πιέζει!! να προσπαθείς να βρίσκεις μια θέση/στάση που να μη σε πολυενοχλέι! πχ, λίγο ποιό ξαπλωτή με κανένα μαξιλαράκι στη μέση... υπομονή!! :)

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Επίσης οι ορμόνες της εγκυμοσύνης "μαλακώνουν" τα οστά για να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση-αύξηση κι αυτό είναι κάποιες φορές επώδυνο.Ούτε εγώ μπορώ να μείνω πολύ ώρα καθιστή γιατί πονάνε τα πλευρά.

Άσε που όλα πιέζονται εκεί μέσα,είναι και το βάρος της κοιλιάς..

Εγώ πονούσα μέχρι τον 3ο μήνα, μετά ηρέμισα. Όταν το είπα στη γυναικολόγο και εκείνη δεν έδωσε πολύ σημασία μάλλον γιατί της φάνηκε φυσιολογικό.

1123994.png

Διαφημίσεις

:lol: έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα.... στην αριστερή μόνο πλευρά και μόνο όταν είμαι καθιστή.....

Ο γιατρός το χαρακτήρισε φυσιολογικό και μου είπε πως κατα την διάρκεια της κύησης... το στέρνο ανεβαίνει έως και 5 εκατοστά ενώ παράλληλα ανοίγει δίνοντας χόρο στην κοιλιά... αν σ'αυτό προσθέσεις και την πίεση απο το μωρό... νομίζω ότι καταλαβαίνεις.... :lol::lol::lol:

ναι, καλά , και εγώ όταν τον ρώτησα, και μάλιστα νωρίς σχετικά, γύρω στον 5ο-6ο μήνα, γέλασε και μένα και μου είπε : και που είσαι ακόμα...

αλλά τελικά τον διέψευσα, γιατί μάλλον άλλαξε θέση και στάση η μικρούλα μου και δεν με πιέζει εκεί πια...

τώρα με ενοχλεί σε άλλα σημεία...! :lol:

1Iik.png

Το είχε και μιά φίλη μου αυτό...αυτή βασικά είχε τον πόνο από τις κλωτσιές της μπέμπας της...είχε βολευτεί εκεί η ζουζούνα και κλωτσούσε την μανούλα στα πλευρά!

Με κάθε κλωτσιά πεταγόταν ψηλά από τον πόνο η καημένη :lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

:lol: έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα.... στην αριστερή μόνο πλευρά και μόνο όταν είμαι καθιστή.....

Ο γιατρός το χαρακτήρισε φυσιολογικό και μου είπε πως κατα την διάρκεια της κύησης... το στέρνο ανεβαίνει έως και 5 εκατοστά ενώ παράλληλα ανοίγει δίνοντας χωρο στην κοιλιά... αν σ'αυτό προσθέσεις και την πίεση απο το μωρό... νομίζω ότι καταλαβαίνεις.... :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις