Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πάπυροι ΚΑΙ Παιδικές μπονμπονιέρες?


Iωάννα

Recommended Posts

Βαφτίζω την κορούλα μου και θέλω τη γνώμη σας για κάτι.

Αποφασίσαμε με τον άντρα μου αντί για μπονμπονιέρες να μοιράσουμε παπύρους απο το ¨Κάνε μια ευχή¨. Έχω ζητήσει παραπάνω απο τους καλεσμένους μας, έτσι για να είμαστε σίγουροι και μάλιστα υπολογίζω το σύνολο των καλεσμένων μαζί και με τα παιδιά. Δεν ξέρω όμως αν θα ήταν σωστό, εφόσον ο πάπυροι προσφέρονται για καλό σκοπό, να δώσω κα στα παιδάκια... ή μήπως πρέπει για αυτά μόνο να πάρω παιδικές μπονμπονιέρες? Αν πάντως δεν δώσω στα παιδάκια παπύρους, δεδομένου ότι λογικά θα έχουμε και κάποιες απώλειες απο καλεσμένους, θα μου μείνουν φαντάζομαι στο τέλος πολλοι πάπυροι. Κρίμα δεν είναι?

Αλλά πάλι, να απογοητεύσω τα παιδάκια που αντί για κάποιο παιχνιδάκι, θα πάρουν ένα κομμάτι χαρτί? Ή μήπως να ελπίζω πως οι γονείς τους θα τους εξηγήσουν τί σημαίνει αυτό το κομμάτι χαρτί?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλη επιτυχία με τη βάφτιση.

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Ωραία ιδέα με τους πάπυρους. Τι είναι όμως το κάνε μια ευχή? Μήπως να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες;

Νομίζω ότι θα ήταν καλό να δώσεις στα παιδάκια έστω μια οικονομική μπομπονιέρα για να κάνουν τη χαρά.

Καλή επιτυχία :D

Link to comment
Share on other sites

Ιωάννα επειδή και εγώ σκέφτομαι το ίδιο, θα σου πρότεινα, να δώσεις πάπυρο στους μεγάλους και μόνο για τα παιδάκια να πάρεις μερικές παιδικές μπομπονιέρες από το ίδιο Ίδρυμα ή άλλες που μπορεί να σου αρέσουν και να φτιάξεις ή να αγοράσεις χάρτινα χωνάκια με καραμέλες, για να τους δώσεις και για να χαρούν και αυτά λιγάκι περισσότερο!

Αυτό θα κάνω εγώ βασικά!

7adb2868d6.png
Link to comment
Share on other sites

ΠΓ, ρίξε μια ματιά εδώ:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=5081

 

Για τα παιδάκια...δεν ξέρω, εγώ μάλλον δε θα έδινα ούτε πάπυρο, ούτε μπομπονιέρα. Μάλλον θα έβαζα σε ωραίες σακκουλίτσες τίποτα ζελεδάκια, γλειφιντζουράκια κλπ. και κανένα πολύ μικρό παιχνίδι, σαν αυτά τα μπουκαλάκια με τις φούσκες ή κανένα καλειδοσκόπιο κλπ. έτσι, για το καλό δηλαδή.

fUvDp2.png
Link to comment
Share on other sites

Το μονο προβλημα ειναι οτι αν κανεις παιδικες, θα σου παιρνουν και οι μεγαλοι (ειτε επειδη θα τους στερησεις τις μπομπονιερες, ειτε επειδη δεν θα καταλαβουν) και θα γινει μπαχαλο.......

 

Αντ αυτου, επειδη συμφωνω με την αρτεμιδΑ, αν ξερεις ποσα παιδακια θα εχεις φτιαξε τσαντες με δωρα για τα μικρα και βαλε μεσα την παιδικη μπομπονιερα μαζι με καραμελες γλειφιντζουρια και ισως κανα παιχνιδι απο τζαμπο, οπως αυτα που κανουν φουσκες και φροντισε ενα ατομο να δινει αυτα τα πακετα στα παιδακια....θα χαρουν πολυ!!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγώ θα σου πρότεινα να φτιάξεις σακουλάκια με τα ονόματα των καλεσμένων παιδιών (ΠΡΟΣ : Τάσο Παπαδόπουλο), έτσι θα πάρουν τα παιδάκια και θα καταλάβουν οι μεγάλοι. Επίσης, μπορείς να φτιάξεις ένα τραπέζι εισόδου (ή αν δεν έχετε δεξίωση ένα τραπέζι έξω από την εκκλησία) με διάφορα καλούδια που δεν κοστίζει ακριβά (ζελεδάκια, γλυφιτζούρια, smarties και χωνάκια, και ένα βιβλίο ευχών), αν τα φτιάξεις μόνη σου δε θα σου κοστίσει πάνω από 70 ευρώ, και μη δώσεις δώρα στα παιδάκια. Με αυτό τον τρόπο όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Αυτοί που θα σχολιάσουν αρνητικά, θα το κάνουν έτσι κι αλλιώς.

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ όλες! Το σίγουρο πιά είναι ότι δεν θα δώσω πάπυρους στα παιδάκια, αλλά δωράκι-μπονμπονιέρα-γλυκίσματα, κάτι τελοσπάντων στο οποίο ακριβώς δεν έχω καταλήξει ακόμα... Πάντως έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου. (Σας παραπέμπω σε άλλη σημερινή μου δημοσίευση αν ενδιαφέρεστε και σεις για χειροποίητη μπονμπονιέρα.)

Link to comment
Share on other sites

πιστεύω ότι το καλύτερο είναι πάνω στους πάπυρους που θα δοθούν στα παιδάκια να κρεμάσεις κάτι, π.χ. ένα μπρελόκ, ένα μαγνητάκι, πολύ ωραίους σελιδοδείκτες (στα jumbo έχουν πολύ ωραία από 0,50 -1€) το κόστος είναι μικρό πόσα παιδάκια έχεις 20-25

όσο για τους μεγάλους που θα θέλουν τέτοιες μπομπονιέρες μπορούν αυτοί που θα μοιράζουν τις μπομπονιέρες να τους πουν ότι είναι μόνο για τα παιδάκια στο τέλος αν μείνουν θα τους δώσεις (με ύφος που δεν θα σηκώνει αντίρρηση)

σχετικα τώρα με τους πάπυρους πιστεύω ότι στο χαμόγελο του παιδιού δεν σου χρεώνουν με τιμή τον κάθε πάπυρο αλλά δίνεις εσύ ένα χρηματικό ποσό που θέλεις και σου φτιάχνουν όσους πάπυρους ζητήσεις

θα ρώτήσω αύριο που θα πάω για τις μπομπονιέρες και θα σου πω

ΒΑΣΙΛΙΚΗ + ΘΟΔΩΡΗΣ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...