Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κόλλημα με το κινητό....

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

τον τελευταίο μήνα η κόρη μου έχει κολλήσει με το κινητό και θέλει να της δείχνουμε συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο (δικά της πάντα) απο το κινητό.

Μιλάμε μόλις δεί το κινητό κάνει σαν τρελή, το αρπάζει και μας το βάζει στα μούτρα για να της δείξουμε φωτογραφίες!!!!!!Και πλέον τα κρύβουμε εννοείται, αλλά τα ρημάδια χτυπάνε κιόλας και πρέπει να απαντήσουμε....Καμία συμβουλή? ;)

Διαφημίσεις

μολις το ζητησει πριν της το δωσεις κληστο και δωστης το κληστο.Μολις το παρει στα χερια της θα βαλει τα κλαματα πιθανο αλλα πες της χωρις να της δινεις και πολυ σημασια οτι χαλασε ¨παειιιιιιιιι¨οπως λεω εγω στον δικο μου.μια -δυο φορες ειχαμε γκρινια τωρα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα να του το παρω απο τα χερια γνωριζοντας οτι ειναι ανοιχτο και δεν ¨παειιιι" :-)

και μενα που ειναι πιο μικρη εχει φοβερο κολλημα με το κινητο ... δεν θελει τα παιχνιδια -κινητα ..θελει της μαμας και του μπαμπα!!:lol::lol:

Προσπαθω να μην το εχω τριγυρω της και οταν χτυπαει φευγω απο εκει που ειναι κ απαντω σε αλλο δωματιο!

Ajnwp2.png

Διαφημίσεις

Η δικιά μου έχει κολλήσει με ένα mp3 που έχει ο πατέρας της στο κινητό και μας έχει τσακίσει το νευρικό σύστημα με αυτό...

Είναι αυτό που λέει "έεελα το μήνυμα είμαι... διάβασέ με... " κ.λπ.

Ε έχει μάθει και το ζητάει ως μηνιμ ή ως κάω (επειδή λέει έλα άνοιξέ με σκάω σκάω σου λέω)!

Μην τυχόν και αφήσουμε κινητό ή ασύρματο σε θέση που έχει πρόσβαση... το έχει πάρει και έχει φύγει :lol: το ίδιο και με το ασύρματο ποντίκι του laptop! Δικά της τηλέφωνα έχει τρία και ούτε να τα φτύσει!

Τι παθαίνουν με τα τηλέφωνα και τα κουμπάκια; Υπάρχει επιστημονική εξήγηση γι' αυτό το κόλλημα;

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Είναι που μας βλέπουν εμάς "κολλημένους" και θέλουν και αυτά. Με το που θα καθήσω στο pc έρχεται η δικιά μου σηκώνεται στις μύτες των ποδιών της και πατάει με λύσσα τα πλήκτρα. Άσε που παίρνει το τηλέφωνο, πατάει κουμπιά και το βάζει στο αυτί της :D

Εσάς είναι όλα 1 έτους κα πάνω...

Εμένα είναι 9 μηνών και με τα κινητά μας έχει πρόβλημα επίσης! Δε θέλει ψεύτικο ή κανένα παλίο που δε χρησιμοποιούμε αλλά τα δικά μας! Ε, το κλειδώνω κι εγώ και του το δίνω να παίζει όσο θέλει.

Όσον αφορά το lap-top, συνήθως το αφήνω ανοικτό είτε πάνω στο καναπέ, είτε πάνω στο τραπεζάκι στο σαλόνι. Μόλις απομακρυνθώ τσουπ-τσουπ πάει μπουσουλώντας, κοιτάει ενοχικά μήπως το δω και με μένος κοπανάει το πληκτρολόγιο! Έχω πεί πολλές φορές ''Μηηηηηη αυτό είναι της μαμάς'' και κάνω πως κλαίω, αλλά δε συγκινείται και πολύ...

iyuNp3.png4hNCp3.png

εντωμεταξύ, χτές δεν το έβγαλα καθόλου από την τσάντα μου επειδή ήξερα τί θα συμβεί. Και πήγε η μικρή στην κρεβατοκάμαρά μου, επειδή συνήθως το αφήνω στο κομοδίνο, και κοίταζε στο κομοδίνο και είχε το βλέμμα της απορημένης, ότι και καλά πού το έχεις? Και της έλεγα της κακομοίρας τί θέλεις αγάπη μου? Δεν καταλαβαίνω τί μου λές :lol: Και να μου λέει τα δικά της και να δείχνει το κομοδίνο, κι εγώ χεχεχε συνέχιζα να κάνω την κινέζα μέχρι που το ξέχασε. Το θέμα είναι όταν χτυπάει και το ακούει τρέχει ξωπίσω μου για τα γνωστά.....

εντωμεταξύ, χτές δεν το έβγαλα καθόλου από την τσάντα μου επειδή ήξερα τί θα συμβεί. Και πήγε η μικρή στην κρεβατοκάμαρά μου, επειδή συνήθως το αφήνω στο κομοδίνο, και κοίταζε στο κομοδίνο και είχε το βλέμμα της απορημένης, ότι και καλά πού το έχεις? Και της έλεγα της κακομοίρας τί θέλεις αγάπη μου? Δεν καταλαβαίνω τί μου λές :lol: Και να μου λέει τα δικά της και να δείχνει το κομοδίνο, κι εγώ χεχεχε συνέχιζα να κάνω την κινέζα μέχρι που το ξέχασε. Το θέμα είναι όταν χτυπάει και το ακούει τρέχει ξωπίσω μου για τα γνωστά.....

αυτο το βλεμμα :lol: που εχουν οταν θελουν κατι κ εμεις κανουμε οτι κ καλα δεν καταλαβαινουμε τι ειναι αυτο ή το αλλο που κανει η δικια μου να σηκωνει το χερακι της κ να δειχνει κ να βγαζει φωνουλες (δεν μιλαει ακομα:mrgreen:)... ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ!

Το αλλο κορυφαιο που κανει ειναι το εξης : οταν βλεπει τον σκυλο μας να στεκετε στην πορτα αφηνει με οτι εχει καταπιαστει και τρεχει (μπουσουλωντας) κ μετα στηριζομενη ορθια στο τοιχο με πλαγια βηματακια (πολυ γελιο) με τετοια ΤΑΧΥΤΗΤΑ... για να χαιδεψει το σκυλο :-D:grin::-D... Μπορεις να μιλας επι μερες συνεχομενα για αυτα τα μαιμουδακια....:lol::lol::lol:

Ajnwp2.png

Διαφημίσεις

μολις το ζητησει πριν της το δωσεις κληστο και δωστης το κληστο.Μολις το παρει στα χερια της θα βαλει τα κλαματα πιθανο αλλα πες της χωρις να της δινεις και πολυ σημασια οτι χαλασε ¨παειιιιιιιιι¨οπως λεω εγω στον δικο μου.μια -δυο φορες ειχαμε γκρινια τωρα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα να του το παρω απο τα χερια γνωριζοντας οτι ειναι ανοιχτο και δεν ¨παειιιι" :-)

αχχχχ το εχω κανει και εγω αυτο αλλα δεν επιασε!Θα μου πεις παιζει ρολο και η συσκευη δεν ξερω αλλα η δικια μου το ανοιξε παρακαλω κατα λαθος οποτε την κανει την δουλεια της,χαχαχα..

εγω απλα της το παιρνω και της λεω αυτο δεν ειναι για σενα ειναι της μαμας αλλα πλεον δεν γκρινιαζει..:P:p:p