Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ειμαι πολυ στεναχωριμενη....το μικρο μου αγορακι ειχε γεννεθλια 4/11/2010 αλλα 2μερες μετα φυγαμε για Αθηνα γιατι ειχε ερθει η ωρα για να γεννησω ετσι δεν καναμε παρτυ(μου ηταν αδυνατον να κανω παρτυ με την κοιλια τουμπανο:|)το μεγαλο μου αγορακι ειχε γεννεθλια 14/1/2011 αλλα ειμασταν στο νοσοκομειο με την μπεμπα οποτε.....γεννεθλια γιοκ!!τωρα που ηρεμισαμε ειπαμε να τα κανουμε και για τους δυο μαζι αλλα εγω στεναχωριεμε που θα γινει ενα παρτυ και για τους δυο,ηθελα να εχουν αναμνιστικες φωτο.απο το δικο τους παρτυ το καθε ενα ξεχωριστα:-((ειναι βλακεια το ξερω αλλα....)θα μου πειτε καμια ιδεα με θεμα για "διπλο"παρτυ???ο μεγαλος ηθελε πειρατες,SREK...(ολο αλλαζει γνωμη) αλλα ο μικρος??εχω κολλησει..........:-(

apHGp3.png

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι. Αυτά συμβαίνουν. Μπορείς να τους οργανώσεις ένα ωράιο πάρτυ και των 2 μαζί και να το απολαύσουν όλοι. Μάλλον κάντε ένα μεγαλο πάρτυ να γιορτάσετε και τα γενλέθλια κια τον ερχομό του μωρού σας!Εξάλλου ο μικρος δεν του αρέσει να ακολουθεί τον αδερφό του? Μπορείς να τους κάνεις 2 ξεχωριστές τούρτες ώστε να έχει ο καθένας τη δική του ή μία διπλή σε παρομοιο θέμα. Πχ δύο ήρωες του srek ή 2 καράβια πειρατών ένα μεγαλύτερο και ένα μικρότερο, η μία μεγάλη τούρτα σαν ξερονήσι πάνω στο οποίο έχει αράξει ένα πειρατικό καράβι. Πόσο είναι ο μικρός σου. Μπορείς να συζητήσεις πρώτα το θέμα με το μεγάλο σου γιο και μετα΄να το πλασάρεις στο μικρό σαν ιδέα. Σίγουρα θα συμφωνήσει. Κάνε μία κίνηση και ότιθελεις μπορούμε να σε βοηθήσουμε στην οργάνωση. Μπάντως για το θέμα πειρατές έχει πολλά που μπορείς να κάνεις. Να τα χαίρεσε όλα τα μικρά σου!

Εμένα σαν ιδέα μου αρέσει πολύ για ανάλογη περίπτωση "Tom & Jerry" ξέρεις ο γάτος και το ποντίκι! Αν και έχω κόρες μπορεί να τους το κάνω κάποια στιγμή!!!

μου αρεσουν και τα δυο θεματα παρα πολυ(λιγο περισοτερο οι πειρατες γιατι το θελει και το αγορακι μου) αλλα δεν ξερω σε ποιο απο τα δυο θα βρω πιατα,ποτηρια κ.α. οσο για την τουρτα με τους πειρατες πρεπει να παω να βρω αν μπορει να μου την κανει καποιο ζαχ/στειο εδω περα αλλιως θα πρεπει να καταληξω στο τομ κ τζερι.μπορειτε να με βοηθεισετε για το που μπορω να βρω οτι χρειαζομαι για το παρτυ???(πιατα κ.α.)ειμαι πολυ ασχετη με την οργανωση!!!!!

apHGp3.png

Διαφημίσεις

Αυτο με τις δυο τουρτες θα στο προτεινα και εγω . Τωρα οσον αφορα ποτηρια πιατα κλπ μην αγχωνεσαι ναναι του ιδιου θεματος αρκει να ταιρισζουν στα χρωματα πχ σε ''πειρατικη'' τουρτα παρε κοκκινα σε ''τομ και τζερυ'' μπλε. Στα Jumbo θα βρεις διαφορα ειδη για παρτυ σε διαφορα χρωματα και σε καλες τιμες

Παντως μη σε στεναχωρει που θα τους τα κανεις μαζι βολευει που ειναι του ιδιου φυλλου και εμενα μαρεσει πολυ σαν ιδεα!Ελπιζω να βοηθησα λιγακι!

2xgIp3.png1RTwp3.png

θα ελεγα, δε το κανεις λιγο προωρα-αποκριατικο να ντυθουνε κιολας οτι θελει ο καθενας???? (κοτσανα ειπα?) αλλωστε σε λιγο ανοιγει το τριωδιο!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Δε ξέρω σε ποια περιοχή είσαι, αλλά ο σκλαβενίτης κ jumbo έχουν μεγάλη ποικιλία. Επίσης αν δεν βρεις πιατάκια ποτηράκια με το θέμα που θα διαλέξεις αγόρασε πολύχρωμα πιατάκια ποτηράκια και κόλλησε πάνω στα ποτηράκια, και τα μαχαιροπίρουνα αυτοκόλλητα.

Τωρα με την οικονομικη κριση όλοι θα κανουμε διπλά παρτυ! και ας ειναι γεννημενοι με 6 μηνες διαφορά. (πλακα κανω)

Παντως η μαμα μου μας εκανε παντα διπλο παρτυ με τον αδερφο μου, γιατι εχομε γεννεθλια με 15 μερες διαφορά. Και ολες οι φωτο που εχουμε ειναι με πολλά παιδια και 2 τουρτες!! Διαλεξε λοιπόν 2 ωραιες τουρτες με οτι θελουν τα παιδακια σου, παρε χρωματιστα πιατακια σε ενα χρωμα που θα ταιριαζει και για τους δυο, και ετοιμο!

Διαφημίσεις

Φιλεναδα αδικα στεναχωριεσαι.... ξερω παρα πολλους που το ενα πιαδι εχει γενεθλια Μαιο πχ και το αλλο Αυγουστο και τα κανουν μαζι !!!!!!!!!! και τι εγινε????????

εμενα εχουν 15 μερες διαφορα μεσα στον Ιουνιο...........σε πληροφορω επειδη τον Ιουνιο εχει και ο μπαμπας μας γιορτη και γενεθλια, και τα δυο παιδια γενεθλια, κι εγω την πρωτη βδομαδα Ιουλιου γενεθλια, εκει που θα κανω 5 γιορτες, κανω ενα τελειο παρτυ για ολους κοντα στα γενεθλια των παιδιων ενα Σαββατο και τα λεφτα που θα εδινα για 5 φορες τα δινω για μια.........κανω ολο το μπαλκονι σαν καφετερια με τραπεζακια και καρεκλες 5 ατομων το καθενα, δινω φωτο με οτι τουρτα θελω στον Τερκενλη και μου κανει κατι τουρτες μουρλια, οι οποιες μου βγαινουν τζαμπα τελειως γιατι παιρνω και catering, με 120-150 ευρω μου κανει ενα τραπεζι μουρλια συν την τουρτα τη θεικη, φερνει και η πεθερα πιτες, και εχω γυρω στα 30 ατομα ενηλικες και 15 παιδακια! περυσι το εκανα και φετος θα το ξανακανω........και με τα λεφτα που κερδιζω απ το να δεχομουν 5 φορες κοσμο στο σπιτι, τους εφερα εναν gummy bear και εγινε τρελλο παρτυ!!!!!!!!!! οποια ενδιαφερεται για catering πειτε μου..........το κανω εδω και 4 χρονια, ενω νομιζα οτι θα ειναι απλησιαστος στις τιμες, βγαινει μιση τιμη απο εναν παιδοτοπο και οι τουρτες του..ειναι γνωστες!!!!!!!!!!

να σας πω τα νεα μας,το παρτυ θα το κανουμε το Σαββατο,τουρτα δεν βρηκαμε και αποφασισα να την φτιξω μονη μου και οτι βγει!!!!θα παρω παιχνιδακια να βαλω απο πανω και ολα καλα!!!ευχαριστω τα κοριτσια που μου απαντησαν!!!θα επανελθω με φωτο.!!!

apHGp3.png

ΡΙΑ84 με το καλό τα γενέθλιά σας! Τα είδη του Tom & Jerry τα έχω δει σε site του εξωτερικού οπότε δε θα προλάβαινες! Ο,τι και να αποφάσισες περιμένουμε φώτος και να περάσετε τέλεια!!!

Καλησπερα.Δεν υπαρχει λογως να στεναχωριεσαι γιατι τα παιδακια θα το απολαυσουν και δεν θα τους πειραζει οταν μεγαλωσουν.Εγω ειχα γενεθλια με ενα μηνα διαφορα απο τον αδερφουλημου και τα καναμε παντα μαζι.Μια διοροφη τουρτιτσα και οι φιλοι μας

Τωρα βλεπουμε τις φωτο και γελαμε πολυ-παρειτσα!!! με τα κατορθωματα μας !!!

Ειναι πολυ ωραια αναμνηση και τα διπλα γενεθλια

Οι ιδεες των κοριτσιων ειναι πολυ ωραιες

Να σου ζησουν τα ζουζουνια σου

A14gp2.png

XEMvp2.png

εγω στα παιδια μου κανω γενεθλια παντα μαζι γιατι εχουν ενα μηνα διαφορα τα γενεθλια τους και τα κανουμε περιπου στη μεση . περναμε υπεροχα παντα και τα παιδια το ευχαριστιουνται!!!! εχω βεβαια 2 τουρτες γιατι ειναι αγορι-κοριτσι οποτε το καθενα εχει το θεμα του. τα υπολοιπα πραγματα του παρτυ ειναι συνηθως ουδετερα και για αγορια και για κοριτσια. τα δικα σου ειναι και τα 2 αγορια και αρα ακομη πιο ευκολο. σιγουρα θα περασετε υπεροχα και να μην το σκεφτεσαι!!!!! στα παιδια αρεσει να γιορταζουν μαζι και ετσι δεν ζηλευουν κιολας γιατι εχουν και οι 2 τουρτα ενω αλλιως οταν ειναι χωριστα το ενα ζηλευει τη μερα που ειναι τα γενεθλια οτυ αλλου

να τα χαιρεσαι............................!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκι, διπλό πάρτυ θα κάνω και εγώ στα αγόρια μου το Μάιο, μιας κ οι γιορτές τους είναι μαζί (23 και 29 Απριλίου)

ο ένας έχει γενέθλια Μάιο και ο άλλος τον Αύγουστο, αλλά επειδή θέλω να κάνω ένα τεράστιο πάρτυ με πολύ κόσμο, Catering, κλόουν, στολισμούς κτλ, είπα να τους τα κάνω παρέα τη γιορτ'η τους.

ο σύζυγος, βέβαια ξενερώνει γιατί θέλει να σβήσει κεράκια ο μεγάλος, οπότε άλλη μία σκέψη είναι να γίνει το πάρτυ προς τα μέσα Μάη που έχει ο μεγάλος γενέθλια, ώστε να έχουμε και τούρτα, εσείς τι λέτε?