Tania Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Μεταφέρω και εδώ το θέμα που άνοιξα, μήπως και μπορείτε να με βοηθήσετε .... Καλημέρα και καλό Μήνα εύχομαι σε όλες και όλους .... Θα ήθελα την βοήθειά σας .... Πάντα πριν μου έρθει περίοδος, έχω τα λεγόμενα προεόρτια (καφέ υγρά) για 2-3 μέρες. Τον προηγούμενο μήνα τα υγρά ξεκίνησαν 25 Μαρτίου και περίοδος μου ήρθε 29 Μαρτίου. Τώρα τα υγρά ξεκίνησαν 1 Μαϊου και ακόμα περιμένω (έχω μεγάλο κύκλο 35-39 μέρες) Μπορεί κάποια κοπέλα που γνωρίζει ή που έχει μείνει έγκυος έχοντας πριν αυτά τα καφέ υγρά, να με βοηθήσει; Να κάνω κανένα τεστάκι ή να περιμένω και άλλο; Τα υγρά ήταν παρόμοια με τις άλλες φορές πριν τις περιόδους;Είμαι πολύ μπερδεμένη ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαμά του Ωρίων Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 αν είσαι σε προσπάθεια να μείνεις έγκυος γιατί δεν κάνεις ένα απλό τεστ φαρμακείου? θα σου περάσει και το άγχος και θα ξέρεις άμεσα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sardelaki Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 κάνε ένα τεστ για να σιγουρευτείς...ειδάλλως περίμενε ακόμη λίγες μέρες να δείς αν έρθει ή δεν έρθει η περίοδος. Εγώ επειδή δεν έχω κύκλο 28 ημερών , αλλά γύρω στις 32, 33, 34 ή 35 περίμενα πολλές μέρες μέχρι να κάνω τέστ (γύρω στις 10). Είχαμε τον γάμο λίγες μέρες πρίν, οπότε εκείνο το διάστημα είχα πολύ στρες και μπορεί η καθυστέρηση να οφειλόταν κι εκεί...κι έτσι προτίμησα να περιμένω να σιγουρευτώ έτσι...δεν έκανα τεστ κατευθείαν γιατι δεν ήθελα να απογοητευτώ! Αν όμως δεν κρατιέσαι κανε ενα τεστ από το φαρμακείο καλή επιτυχία και περιμένουμε νέα Quote «Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.» Link to comment Share on other sites More sharing options...
arma Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 και εγώ είχα καφέ πριν την περίοδο περίπου μισή μέρα.όταν έμαθα πως ήμουν έγκυος είχα λιγότερο σε ποσότητα το οποίο σταμάτησε μετά από κάποιες ώρες(το είχα δει βράδυ και το πρωί που θα έπρεπε να είχα αδιαθετήσει δεν είχα τίποτα).έτσι πήρα και το τεστ γιατί παραξενεύτηκα και βγήκε θετικό. συμφωνώ κι εγώ με τα κορίτσια πάρε ένα τεστ και θα δεις.καλή επιτυχία Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenny Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είχα λίγα καφέ γαι 2 μέρες και μετά σταμάτησαν!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tania Posted May 6, 2008 Author Share Posted May 6, 2008 Σας ευχαριστώ πολύ όλες ...... ελπίζω σήμερα το βράδυ να μάθω (θα κάνω τεστάκι) Καλό υπόλοιπο σε όσες είστε εγκυούλες και όσες έχετε παιδάκια να τα χαίρεστε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arma Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 καλά αποτελέσματα! περιμένουμε νέα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazelaki Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Τania καλήμερα.τι έγινε με το τεστάκι για λέγε. Quote Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts