Πηνελόπη Β Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 βρε κορίτσια πες τε μου σας παρακαλώ γιατί έχω διαβάσει πολλά από το πρωί στο ιντερνέτ. Στο Β επιπέδου κάνουν και κολπική εξέταση??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candy1234 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Εμένα πάντως που την έκανα το Σάββατο μου έκαναν και κολπική εξέταση... Ίσως επειδή δεν ήταν και η καλύτερη θέση του μωρού για όλες τις μετρήσεις...Πάντως μου έκανε κολπικο 2 φορές...περιμέναμε 1/2 ώρα μπας και αλλάξει θέση ο μπέμπης μας μα μάταια...και μου έκανε και τις 2 φορές - πριν και μετά την αναμονή- κολπικό... Και εγώ δεν το περίμενα γιατί η αδελφή μου που έχει γεννήσει 2 φορές δεν της είχαν κάνει κολπικό στην Β' επιπέδου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vann Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 κοριτσια εγω γεννησα πριν 18μηνες κ δεν μου εκαναν,μαλλον θα εχουν αλλαξει την διαδικασια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Και εγω που την εκανα προσφατα την εξταση β' επιπέδου, δε μου εκαναν κολπικό .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afroditi D Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Και σε εμένα δεν έκανα κολπικό , (πριν 28 μήνες) και δεν το έχω ξανακούσει αυτό ! έτσι και αλλιώς ουτε ο γυναικολόγος δεν κάνει κολπικό υπέρηχο απο κάποια στιγμή και μετά ετσι δεν είναι ;... Quote Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πηνελόπη Β Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας... Τελικά τι παίζει ρόλο για το κολπικό η θέση του μωρού???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki-76 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 ένα σωρό λόγοι μπορεί να παίζουν ρόλο, μόνο ο γιατρός σου ξέρει... Μπορεί κάτι άλλο να ήθελε να δει. τον τράχηλο ίσως??? ούτε εγώ έκανα κολπικό στη β επιπέδου, όταν όμως ήθελε να ελέγξει κάτι άλλο κάποια στιγμή πολύ αργότερα -στον 8 μήνα-, μου έκανε και κολπικό. το ένα δεν αποκλείει το άλλο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy duckie Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 δεν εκανα κολπικο στην β επιπεδου,εκανα ομως στην αυχενικη διαφανεια γιατι δεν ηταν καλη η θεση του μπεμπη μου.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαμά του Ωρίων Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 μπορεί κάτι να είδε που γενικά δεν ήταν σίγουρος κι έκανε κολπικό για να σιγουρευτεί αν έχεις πάρει και αρκετό βάρος καμια φορά σου λένε κι όλας δεν μπορώ να δω λόγω του βάρους σου και σου χώνουν το κολπικό.... μην τρελαίνεσαι αν δε σου είπαν κάτι, τότε όλα είναι οκ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πηνελόπη Β Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 Σήμερα το απόγευμα θα πάω. Δεν το έχω κάνει απλά γιατί οι απόψεις διίστανται..... Βάρος δεν έχω πάρει μαμα του Ωρίων..... Μπήκα στον 6ο και έχω πάρει 6 κιλά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki-76 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 μιλάς για κολπική εξέταση τελικά, ή για κολπικό υπέρηχο??? γιατί πιο πάνω σου απαντάω για κολπική ΕΞΕΤΑΣΗ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πηνελόπη Β Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 ή το ένα ή το άλλο....ή έξέταση ή υπέρηχο..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sardelaki Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 κι εμένα δεν μου κάνανε κολπικό παρότι ο μπέμπης μου δεν είχε την κατάλληλη θέση...κάναμε διάφορα για να γυρίζει από την πλευρά που θέλαμε. Έκανε μία ώρα για να γίνει η εξέταση βέβαια, αλλά κολπικό δεν μου έκανε! Quote «Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.» Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerakina Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Κανονικά δεν γίνεται κολπικός υπέρηχος στον β΄επιπέδου,γενικώς δεν γίνεται από τον 3ο μήνα και μετά γιατί δε χρειάζεται,αφού η εικόνα στον κοιλιακό υπέρηχο είναι πολύ καλή. Προφανώς λόγω της θέσης όπως λες προσπάθησε ο γιατρός σου να κάνει κάτι καλύτερο για να δει το μωρό.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrysaki Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Εμένα μου έκανε και κολπικο για να δει τον τράχηλο καλύτερα, όπως μου είπε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenny Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 μπορεί κάτι να είδε που γενικά δεν ήταν σίγουρος κι έκανε κολπικό για να σιγουρευτείαν έχεις πάρει και αρκετό βάρος καμια φορά σου λένε κι όλας δεν μπορώ να δω λόγω του βάρους σου και σου χώνουν το κολπικό.... μην τρελαίνεσαι αν δε σου είπαν κάτι, τότε όλα είναι οκ εγώ πάντως που είχα πάρει πολλά κιλά δεν έκανα κολπικό φαινόταν μια χαρά το μωρό! κι ακόμη δεν έχω κάνει! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinaki75 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 έπεσα στην περίπτωση κοριτσάκια....και εγώ το έψαχνα αυτό.... εγώ έκανα 2 Β επιπέδου se 2 διαφορετικούς γιατρούς (για προσωπικούς λόγους) από ότι μου είπε η 2η γιατρός που μου το έκανε, γίνεται για να μετρηθεί το μήκος του τράχηλου... στην πρώτη εξέταση χωρίς κολπικό μου έβγαλε το μήκος του τράχηλου 38mm ενώ με στη δεύτερη εξέταση με κολπικό μου βγήκε 33mm και επίσης απλά έβαλε το ματσούκι για 2-3 δευτερόλεπτα και το έβγαλε... εγώ βέβαια φοβήθηκα.... Quote Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun Link to comment Share on other sites More sharing options...
summerday Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Εμένα μου έκανε και κολπικο για να δει τον τράχηλο καλύτερα, όπως μου είπε. Και εγώ κορίτσια έκανα χθες το Β' επιπέδου και μου έκανε κολπική εξέταση για να κάνει μέτρηση στον τράχηλο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peny21gr Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Summerday καλημέρα τι κάνεις? Όλα καλά πήγανε? Σου έστειλα και πμ το πήρες? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
summerday Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Summerday καλημέρα τι κάνεις? Όλα καλά πήγανε? Σου έστειλα και πμ το πήρες? Όλα καλά Peny μου! Μεγαλώνει το κοριτσάκι μου!!! Σου έστειλα και εγώ πμ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts