Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΥΣΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕΛΑΓΧΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΠΙΛΟΣ

Recommended Posts

καλημέρα σε όλους σας,

προέκυψε ένα θέμα με το κοριτσάκι μου 7,5 ετών. Διαγνώστικε από δερματολόγο πως φέρει στο ποδαράκι της τη συγκεκριμένη μορφή ελιάς. Μου είπε πως πρέπει να γίνει χειρουργείο αλλοιώς δεν θα πρέπει να εκτεθεί σε ηλιακή ακτινοβολία σε εκείνο το σημείο καθόλου, και επίσης αργότερα μπορεί να υποτροπιάσει επικίνδυνα. Έχω ήδη κανονίσει να προβούμε στην επέμβαση, αλλά μήπως πρέπει να ανησυχώ και για κάτι περισσότερο? Μήπως ήδη υπάρχει κάτι στο παιδί και εκδηλώθηκε με αυτό το τρόπο?

Επίσης πρέπει να είναι πλαστικός χειρούργος αυτός που θα κάνει την επέμβαση?

Όποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία ή γνώση του θέματος παρακαλώ ας απαντήσει.

Ευχαριστώ:cry:

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Οι ιστορίες μας μοιάζουν πολύ. Νομίζω ότι αν διαβάσεις το σχετικό θέμα που είχα ανοίξει θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28382&highlight=%C1%F6%E1%DF%F1%E5%F3%E7+%F3%F0%DF%EB%EF%F5

Μιλάμε για ο,τι θες - όλα θα πάνε πολύ καλά.

Φιλικά,

Ηρώ

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Eγώ έβγαλα σπίλο όταν είμουν γύρω στα 15 . Τον είχα στο μετωπο και ήταν αντιαισθητικό. Μου το έβγαλα με τοπικό ΄΄χειρουργείο΄΄. Μετά ξαναέβγαλα. Μου συνέστησαν για να μην σημαδεύομαι συνέχεια να παω να το βγάλω με λειζερ. Τελικα εξαφανίστηκε με το καιρό. Μετα ξαναέβγαζα αλλα έφευγαν με το καιρό χωρίς να τα πειράζω. Τον πρώτο σπίλο τον είχα τσακίσει η αλήθεια είναι... Δεν ειναι ανησυχητικό καλη μου ιδιαίτερα στην ηλικία που είναι η κόρη σου. Ειναι μελαχρινή (σκουρόχρωμη?) γιατι εγω ειμαι.

DOXip3.png

DtXgp3.png

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Είναι "σταρένιο" το χρώμα της, η άλλη μου η κόρη που είναι κάτασπρη δεν έχει τέτοιο θέμα, τελικά τίποτα δεν είναι απόλυτο!