Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επιτέλους ελεύθερη!!!

Recommended Posts

Κορίτσια μόλις γύρισα από τον γιατρό και είμαι πολύ χαρούμενη! Η μπεμπούλα μας χαίρει άκρας υγείας καταρχήν είναι 3142 γραμμάρια και εγώ είμαι ελεύθερη να περπατάω,να κάνω δουλειές και γενικά να κάνω ό,τι θέλω :D:D:D δεν είναι και στην καλύτερη θέση η μικρή βέβαια παρόλο που το κεφαλάκι είναι προς τα κάτω γι'αυτό και ο γιατρός συνέστησε περπάτημα. του είπα: ''αχ βρε γιατρέ πριν μια βδομάδα μ'έβαλες κάτω και τώρα περπάτα ε? χαχα!

Πάντως η μικρούλα δεν ξέρουμε τελικά αν θα βγει γρήγορα όπως μας είχε δείξει,χαρακτηριστικά ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να βγει σε 2 μέρες,μπορεί και σε 20.οπότε αναμένουμε,αλλά τουλάχιστον τώρα θα μπορώ να κάνω πράγματα για να περνάει η ώρα!! :lol:

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

Μονο προσεξε φιλεναδα να μην το παρακανεις με τις δουλειες!!!ηρεμα και με το μαλακο.αφου σου επετρεψε τα παντα ο γιατρος, τοτε ενταξει.μην ξεχνας ομως και το αρχαιο ρητο "ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ"!!!να εισαι καλα και ευχομαι να εχεις συντομα στην αγκαλια σου την μπεμπουλα σου, να ειναι ενα γερο παιδακι και να ειστε ευτυχισμενοι ολοι στην οικογενεια!!!φιλια

ναι ναι με μέτρο. Και όσο για τις δουλειές όσο μπορείς και λιγότερες. Κάνε όλα τα άλλα πιο πολύ!!!!Αυτά που σου αρέσουν!!!!Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και με το καλό το μωράκι σας!!!! :D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

arma μου μην αρχίσεις κι εσύ τις ταρζανιές τώρα καλά; Φυλάξου ακόμη μέχρι να γεννήσεις. Κάνε πράγματα που σου αρέσουν για να περνάει η ώρα, αλλά μην αρχήσεις κι είσαι όλη μέρα με σφουγγαρόπανα και τέτοια στο χέρι καλά; :lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

κορίτσια ευχαριστώ πολύ!!!εντάξει δεν θα το παρακάνω κιόλας :D απλά έχω ενθουσιαστεί πολύ! άλλωστε και να ήθελα να το παρακάνω δεν μπορω γιατί έχω τον αντρούλη μου να με μαλώνει :lol:

sardelaki μου φαίνεται πολύ αστείο που μου λες εσύ για τις δουλειες και τόσο καιρό σ'εχω φάει εγώ με το ''ξεκουράσου''χεχε!άντε να σου περάσουν κι εσένα οι συσπάσεις σου,να ξανασηκωθείς και να αρχίσω να σου ξαναφωνάζω :lol::lol::lol:

DoUwp3.png

κορίτσια ευχαριστώ πολύ!!!εντάξει δεν θα το παρακάνω κιόλας :D απλά έχω ενθουσιαστεί πολύ! άλλωστε και να ήθελα να το παρακάνω δεν μπορω γιατί έχω τον αντρούλη μου να με μαλώνει :lol:

sardelaki μου φαίνεται πολύ αστείο που μου λες εσύ για τις δουλειες και τόσο καιρό σ'εχω φάει εγώ με το ''ξεκουράσου''χεχε!άντε να σου περάσουν κι εσένα οι συσπάσεις σου,να ξανασηκωθείς και να αρχίσω να σου ξαναφωνάζω :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: ναι ξέρω έχεις συνηθίσει να με μαλώνεις και σου κακοφαίνεται τώρα που δεν μπορείς :lol::lol:8)8):P:P

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ΑΝΤΕ, ΜΠΡΑΒΟ , ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΡΑ!!!

ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ,Ε???

ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙΣ Η ΒΙΟΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΙ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! :lol::lol:

Ένα πράγμα μόνο δεν κατάλαβα βρε arma μου. Τι εννοείς δεν είναι σε κάλή θέση, αφού είναι ήδη με το κεφάλι κάτω? Έτσι δεν έπρεπε να είναι, ή κάτι δεν κατάλαβα καλά??? :?:?:

Πάντως και σε κιλάκια ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ!!!! :D

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Εγώ 08/05 έχω ραντεβού με τον γιατρό, θα σας ενημερώσω σχετικά τότε...

1Iik.png

sofoyla ευχαριστώ πολύ!

niki μπορεί να είναι με το κεφάλι προς τα κάτω,αλλά είναι γυρισμένη προς τα δεξιά και μου είπε ότι τα παιδιά που είναι έτσι δεν βγαινουν πολύ εύκολα(αν κατάλαβα κι εγώ καλά,γιατί απ'τη χαρά μου που το έβλεπα στον υπέρηχο δεν καταλάβαινα και πολλά :oops: ).εντάξει δεν είναι κάτι τραγικό και έχει περιθώρειο να στριφογυρίσει οπότε δεν ανησυχούμε.πάντως και εγώ πρώτη φορά το άκουσα,νόμιζα πως αν το κεφάλι είναι προς τα κάτω δεν τίθεται θέμα δυσκολίας.θα δείξει...

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

ααα, κατάλαβα. Και μια φίλη που γέννησε πρόσφατα, ενώ ήταν προς τα κάτω η κεφάλα της μπέμπας, κοίταζε λέει τον ουρανό!!! (προς τα μπρος αντί για πίσω) και θα ήταν πιο δύσκολο να βγει.

Τελικά γύρισε καλά...

1Iik.png

Χαίρομαι που είσαι καλά και μπορείς να κινηθείς άνετα για να οργανώσεις τα πάντα για τον ερχομό του μωρού σου!Με το μαλακό όμως ε?Μόνο τα απαραίτητα γιατί μετά τη γέννα θα τρέχεις και δε θα φτάνεις και θα αναπολείς τις στιγμές που ήσουν αραχτή!:lol:

arma την τσάντα για το μαιευτήριο την έχεις έτοιμη?

εγώ από χθες ξεκίνησα. Την έχω εκεί, και τώρα θα ασχολούμαι κάθε μέρα.

Να βάλω κι αυτό- μήπως να μην έπαιρνα αυτό, κλπ... :lol:

1Iik.png

Χαίρομαι που είσαι καλά και μπορείς να κινηθείς άνετα για να οργανώσεις τα πάντα για τον ερχομό του μωρού σου!Με το μαλακό όμως ε?Μόνο τα απαραίτητα γιατί μετά τη γέννα θα τρέχεις και δε θα φτάνεις και θα αναπολείς τις στιγμές που ήσουν αραχτή!:lol:

αχ gerakina μου το ξέρω ότι μετά θα τις αναπολώ αυτές τις στιγμές αλλά ουσιαστικά μετά από 8 μήνες είναι η πρώτη φορα που είμαι τελείως ΕΛΕΥΘΕΡΗ.πάντως πραγματικά δεν το παρακάνω,απλά είμαι πιο άνετη στις κινήσεις μου και κάνω μερικές δουλειές που δεν μπορούσα πριν :wink:

σήμερα ας πούμε πήγα το πρωί στο ικεα και πήρα ένα καλαθάκι για τα άπλυτα της μικρής και μετά σε κωτσόβολο για πλυντήριο γιατί μου χάλασε(ωραία εποχή βρήκε κι αυτό).περπάτησα άνετα,χωρίς τύψεις ή φόβο! το απόγευμα έκανα κουζίνα και μπάνιο,χωρίς να σκύβω ή να τεντώνομαι υπερβολικά.ο καλός μου με κοίταγε με πόση χαρά τα έκανα και μου είπε: ''τέτοια χαρά που σε έχει πιάσει, ούτε να σε πήγαινα στο hondo! :D '' δεν νομίζω να ήμουν υπερβολική?πάντως έτσι κι αλλιώς κατάλαβα πως δεν μπορώ να κάνω και πάρα πολλά γιατί το σώμα μου μετά από τόσο καθισιό έχει ξεμάθει...

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

arma την τσάντα για το μαιευτήριο την έχεις έτοιμη?

εγώ από χθες ξεκίνησα. Την έχω εκεί, και τώρα θα ασχολούμαι κάθε μέρα.

Να βάλω κι αυτό- μήπως να μην έπαιρνα αυτό, κλπ... :lol:

Λοιπόν την τσάντα την έχω έτοιμη από την Μεγάλη Τρίτη. Είχα κάνει μια λίστα με το τι θα πάρω γιατί αν δεν το έκανα θα ήμουν κι εγώ να πάρω αυτό ή αυτό? κτλ, όπως κάνω όταν ετοιμάζω βαλίτσα για διακοπές.η λίστα με βοήθησε και έτσι η βαλίτσα ετοιμάστηκε χωρίς κόπο και έχει πάρει τη θέση της μαζί με το κιτ για τα βλαστοκύτταρα,πίσω από την είσοδο του σπιτιου! είμαι καθ'όλα έτοιμη!!!

DoUwp3.png

Α, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!!!

Τώρα αγχώθηκα κι άλλο με το κιτ με τα βλαστοκύτταρα.

Το έχω αφήσει το θέμα... Στο στείλανε ή πήγες και το πήρες???

Δεν ξέρω ποιά εταιρεία να διαλέξω.

1Iik.png

Μπράβο βρε arma που τα έχεις όλα έτοιμα. Κι εμένα όλοι μου λένε να την κάνεω σιγά σιγά την βαλίτσα αλλά ο μήνας έχει εννιά και στο τέλος θα τρέχω και δεν θα φθάνω :lol::lol:

Από βδομάδα αρχίζουν τα βαψίματα στο σπίτι και μόλις τελειώσω και μπούνε όλα στην θέση τους θα κάνω και το βαλιτσάκι μου :wink:

ναι,είμαι έτοιμη και νόμιζα ότι έχω αργήσει κιόλας!

νίκη το κιτ με τα βλαστοκύτταρα το έχω από τον 7ο γιατί είχε γεννήσει μια γνωστή μας πρόωρα και είχα φοβηθεί μην την πατήσω και τουλάχιστον αυτό ήθελα να το έχω.ήρθε πολύ γρήγορα. πήρα τηλ. την μία μέρα για πληροφορίες,την επόμενη μου έστειλαν το συμβόλαιο να το μελετήσω και όταν τους είπα το οκ πάλι την επόμενη μου στείλανε το κιτ.σου στέλνω και πμ για την εταιρία.

σααρδελάκι καλό κουράγιο με τα βαψίματα!!!

DoUwp3.png

ευχαριστώ γιατι θα το χρειαστώ σίγουρα ....και μόνο που σκέφτομαι την ανακατοσούρα εδώ μέσα τρελλαίνομαι :( αλλά πιστεύω μέχρι το σαββάτο να είμαστε τελειωμένοι και μετά θα πάμε να πάρουμε τα έπιπλα του μπέμπη για να του ετοιμάσω το δωμάτιο. Να ετοιμάσω την βαλίτσα μου και να του πλύνω όλα τα ρουχαλάκια του :wink::lol:8):D

ευχαριστώ γιατι θα το χρειαστώ σίγουρα ....και μόνο που σκέφτομαι την ανακατοσούρα εδώ μέσα τρελλαίνομαι :( αλλά πιστεύω μέχρι το σαββάτο να είμαστε τελειωμένοι και μετά θα πάμε να πάρουμε τα έπιπλα του μπέμπη για να του ετοιμάσω το δωμάτιο. Να ετοιμάσω την βαλίτσα μου και να του πλύνω όλα τα ρουχαλάκια του :wink::lol:8):D

πάντως η διαδικασία δωμάτιο- ρουχαλάκια είναι τέλεια! αν και εγώ την πάτησα με τα ρουχαλάκια και τα έπλυνα και τα σιδέρωσα 2 φορές τρελλενόμουν και τις 2 το ίδιο. είχα πάρει μια συρταριέρα και μύριζε ξύλο.την είχα στημένη πολλές μέρες πριν βάλω τα ρουχαλάκια και νόμιζα ότι θα είχε ξεμυρίσει.δεν είχε όμως και νόμιζα ότι όλα τα ρουχαλάκια αντί για προδερμ μύριζαν ξύλο.(λέω νόμιζα γιατί όλοι υποστήριζαν πως δεν μύριζαν ξύλο).έτσι τα ξαναέπλυνα όλα απ'την αρχή,αλλά δεν με πείραξε καθόλου.άλλωστε είναι τόσο μικροσκοπικά που το σίδερο έγινε στο πι και φι :wink: φυσικά σιδέρωνα καθιστή βέβαια :wink:

DoUwp3.png

εγώ ακόμη και τώρα όρθια σιδερώνω...την λέω την αμαρτία μου ότι δεν μπορώ να καθίσω :cry:

Ε, καλά αφού σου μπήκε η ιδέα καλά έκανες και τα έπλυνες ξανά :wink:

Με το καλό κοριτσάκι μου!Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να απολαύσεις τις τελευταίες μέρες που θα κουβαλάς ακόμη την μικρή σου στην κοιλίτσα σου μέχρι να την πάρεις στην αγκαλιά σου!Όλα να πάνε καλά και με ένα πόνο!! :P:P

Με το καλό κοριτσάκι μου!Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να απολαύσεις τις τελευταίες μέρες που θα κουβαλάς ακόμη την μικρή σου στην κοιλίτσα σου μέχρι να την πάρεις στην αγκαλιά σου!Όλα να πάνε καλά και με ένα πόνο!! :P:P

να σαι καλά! κι εσύ καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου :D:D:D

DoUwp3.png