Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τεστ ωορρηξιας και τραχηλικη βλενα

Recommended Posts

Καλημερα! Εχω μια απορια:χθες πρωι κατα τις 11 και μετα απο περιπου 2 ωρες χωρις να πιω νερο (τι διψα!), 13η μερα κανω το τεστ ωορρηξιας και μου βγαζει μια αχνη γραμμη. Ωραια λεω κι εγω αυριο θα ειναι! Επειδη ομως εχουμε ενα θεμα με το σπερμα και την κινητικοτητα πρεπει να πεσω μεσα στην ωορρηξια κι ετσι περιμεναμε την εντονη γραμμουλα. Σημερα το πρωι βλεπω βλενα πολλη και ροζ και λεω α καλως το αυγουλακι!:D

Κανω περιχαρης το τεστ τελειως αρνητικο:confused: Τωρα τι εγινε; Παει την εχασα την ευκαιρια;:roll: Αν οχι μηπως ξερει καμια θεωρητικα τη συσχετιση της βλενας και της LH;;;

ΥΓ. Ο κυκλος μου ο,τι ναναι μια 32 μια 26 μερες περιμενω τα πονακια ωορρηξιας για να καταλαβω καθε φορα!(σπανιως πεφτω μεσα).:-(

Διαφημίσεις

kalhmera koykla moy...asta kai egw mia apo ta idia den katalavainw ti ginetai...enw kai egw exw ayth thn vlenna alla oxi roz, hmidiafanhs tha elega poy pistopoiei tis gonimes meres moy, otan kanw to test moy vgazei axnh roz grammh...egw tha soy proteina na mhn perimeneis thn entonh roz alla apo tote poy tha vlepeis thn axnh roz na exeis epafes mera para mera kai egw exw kyklo 28-35 meres...logw polykystikwn

Mpoutoumpou σου εύχομαι να πετύχεις το στόχο σου εύκολα!

Σχετικά με το τεστ νομίζω ότι το άφησες για λίγο αργά. Αν έχεις πιθανότητα να αδιαθετήσεις στις 26 μέρες τότε θα πρέπει να ελέγχεις για ωορρηξία από την 10η μέρα του κύκλου ή το πολύ την 12η. (26-14=12 +-2).

Σχετικά με την αχνή γραμμή. Στην δική μου περίπτωση (έχω κάνει πάρα πολλά τεστ) δεν υπήρξε ποτέ δεύτερη μέτρηση με πιο έντονη γραμμή. Όταν είχα αχνή ένδειξη ... ήταν η μόνη ένδειξη. Ποτέ την επόμενη μέρα ή αργότερα την ίδια μέρα δεν μου έβγαλε ένδειξη ξανά. Για να το επιβεβαιώσω (επειδή με προβλημάτιζε το ότι ήταν αχνή η γραμμή) ένα διάστημα έκανα τεστ από 2 διαφορετικές εταιρίες ταυτόχρονα. Πάντα το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο και στις 2 εταιρίες.

Η βλέννα θα πρέπει να έχει ελαστικότητα. Αν την βάλεις στην άκρη του αντίχειρα και ακουμπήσεις με τον δείκτη θα πρέπει να μπορεί να ανοίξει χωρίς να σπάσει περίπου 3-4 εκατοστά.

Νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις την ωορρηξία βασιζόμενη στη βλέννα και στα πονάκια. Καλύτερα με το τεστ.

Καλή τύχη!:-)