Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Help !!!

Recommended Posts

i kopela mou exei 1 bdomada kathisterisi.

etuxe mia fora prin 2 bdomades na kanoume sex xoris profylaktiko alla tin epomeni mera ( peripou 5-6 ores meta) pigame kai pirame ena xapi tis epomenis meras.Diabaza sto forum sas gia xoriaki exetasi pou apo oti katalaba metraei to epipedo tis ormonis.

To thema einai se pia eidikotita prepei na pao gia na kanoniso tin exetasi??

Episis logo tou oti den einai 18 akoma prepei na yparxei kai epiblepsi apo tous goneis i kati tetio i mporoume na pame apla oi dio mas??

anisixei polu kai den thelei na kanoume apla test gt fobatai to apotelesma kai epeidi apo oti katalaba i xoriaki kanei polu spania lathos mporei na tis to proteino......

Διαφημίσεις

i kopela mou exei 1 bdomada kathisterisi.

etuxe mia fora prin 2 bdomades na kanoume sex xoris profylaktiko alla tin epomeni mera ( peripou 5-6 ores meta) pigame kai pirame ena xapi tis epomenis meras.Diabaza sto forum sas gia xoriaki exetasi pou apo oti katalaba metraei to epipedo tis ormonis.

To thema einai se pia eidikotita prepei na pao gia na kanoniso tin exetasi??

Episis logo tou oti den einai 18 akoma prepei na yparxei kai epiblepsi apo tous goneis i kati tetio i mporoume na pame apla oi dio mas??

anisixei polu kai den thelei na kanoume apla test gt fobatai to apotelesma kai epeidi apo oti katalaba i xoriaki kanei polu spania lathos mporei na tis to proteino......

καταρχας ηρεμια!λοιπον για το αν πρεπει να υπαρχει επιβλεψη απο ενηλικα δε το γνωριζω αλλα οντως μια χοριακη ειναι πιο αξιοπιστη απο ενα απλο τεστ.απο τη στιγμη ομως που πηρατε το χαπι της επομενης μερες δε νομιζω να εχει μεινει εγκυος η κοπελα σου,εγω τουλαχιστον δεν εχω ακουσει για παρομοια περιπτωση.το οτι εχει καθηστερηση ομως μπορει να οφειλετε και στο γεγονος οτι εχει αγχωθει τοσο πολυ και γιαυτο δεν αδιαθετει.χαλαρωστε και οι δυο προσπαθησε να μη της μεταφερεις το αγχος σου και αν δε της εχει ερθει σε 2,3 μερες καντε ενα τεστ η την εξεταση.οπως και να χει σας ευχομαι καλα αποτελεσματα.

qcKmp2.png

Maldito, είναι απίθανο να μην λειτούργησε το εν λόγω χάπι, οπότε εάν η κοπέλα σου είναι όντως έγκυος, αυτό θα οφείλεται ίσως σε κάποια άλλη φορά που δεν προσέξατε. Πάντως, την εξέταση της χοριακής μπορείτε να την κάνετε σε οποιοδήποτε μικροβιολογικό εργαστήριο είτε μικρό είτε μεγάλο (τύπου Βιοιατρική, Βιοαναλυτική κλπ) και δεν χρειάζεται καμία επίβλεψη ενηλίκου, πάτε, αφήνετε το δείγμα, πληρώνετε και φεύγετε.

Πάντως η καθυστέρηση συμβαίνει σε πολλές κοπέλες συχνά, για διάφορους λόγους και ναι, το άγχος είναι ένας από αυτούς.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην μπλέξετε γιατί ειστε μικρά παιδιά ακόμα.

δειγμα φανταζομαι ουρων εννοεις ε?

και απο οτι διαβασα τα αποτελεσματα βγαινουν σε 2-3 ωρες?

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια κοριτσια!

εξεταση αιματος ειναι, και δε χρειαζεται επιβλεψη απο κανέναν. Ειναι η μονη αξιοπιστη 100% και θα βοηθησει να χαλαρωσετε και να ερθει κανονικα η περιοδος. και εγώ δε νομιζω να υπαρχει εγκυμοσύνη.

4cgjp3.png yUvep3.png

Διαφημίσεις

δειγμα φανταζομαι ουρων εννοεις ε?

και απο οτι διαβασα τα αποτελεσματα βγαινουν σε 2-3 ωρες?

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια κοριτσια!

Όχι, θα της πάρουν αίμα. Όμως δεν θυμάμαι να βγαίνουν τόσο γρήγορα. Θυμάμαι ότι τα δικά μου είχαν βγει την επόμενη μέρα. Πάντως, καλό θα ήταν να κάνετε αυτή την εξέταση για να ξεαγχωθείτε!

Μαλντιτο αν και δεν είμαι ειδική, ξερετε τι στην αλήθεια κάνει το χάπι της επομενης μέρας? Εμποδίζει την ωορηξία δηλ εμποδίζει το ωάριο να κατεβει απο τις ωοθήκες στην μήτρα. Οποτε χωρις ωάριο είναι αδύνατον να μείνεις και έγκυος , Βέβαια αν έχει ήδη ξεκινήσει η ωορηξία το χαπι δεν παρέχει καμιά προστασία.

Ακομα να γνωρίζετε πως το χάπι της επόμενης μέρας μπορεί να χαλάσει τον έμμηνο κύκλο της γυναικας , όπως φαντάζομαι θα συνέβει και στην περίπτωση σας γι αυτό και η καθυστέρηση που έχει η κοπέλα σου.

Καλή τύχη !

Δεν νομίζω να είναι έγκυος!Έχω χρησιμοποιήσει χάπι της επόμενης μέρας 2 φορές και με είχε ενημερώσει η φαρμακοποιός ότι μπορεί να υπάρξει αλλαγή στον κύκλο,δηλαδή να έρθει πιο νωρίς η περίοδος ή να υπάρχει καθυστέρηση μέχρι 10 μέρες!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις