Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μία φωτογραφία, ένα δισεκατομύριο λέξεις για την ημέρα…

poukis
 Share

Recommended Posts

Διαφημίσεις

...!!!

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

αχ!σκεφτομαι το παιδι μου που σε λιγο καιρο θα παει φανταρος και με πιανει πανικος τρελα,αυτες οι μανουλες που στειλαν τα παιδακια τους στον πολεμο τι νιωθαν?εφευγε ο κοσμος ολος τους,υπερηφανια,θλιψη,αγωνια,...την καρδια να ξεριζωνετε!!!!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

κουφετακι καταλαβαινω πως το λες.. αλλα χρωσταμε τα παντα σε αυτους τους γιους και τις μαναδες..

δεν διαφωνω καθολου.και οι μανες και κορες πολεμησαν,για να μαστε εμεις ελευθεροι αλλα......πολλα τα αλλα τζιτζικι μου.

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

αχ!σκεφτομαι το παιδι μου που σε λιγο καιρο θα παει φανταρος και με πιανει πανικος τρελα,αυτες οι μανουλες που στειλαν τα παιδακια τους στον πολεμο τι νιωθαν?εφευγε ο κοσμος ολος τους,υπερηφανια,θλιψη,αγωνια,...την καρδια να ξεριζωνετε!!!!

Δεν θα ηθελα ποτε να ερθω στη θεση αυτης της μανουλας,εγω αλλα και ολες οι μανουλες.Koufetaki χαλαρωσε γλυκια μου και εγω ετσι ενιωθα στην αρχη οταν πηγε ο δικος μου φανταρος μετα ηρεμησα και συνηθησα.

Ποτέ να μην έρθουν οι γονείς στη θέση αυτή. Αν όμως λέω αν προέκυπτε μια τέτοια περίπτωση μετά την αγωνιά μου για το τι θα συναντίσει ο γιός μου, θα τον έστελνα με περηφάνια.