Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κατασκευή κούκλας - Που μπορώ να βρω μαλλιά;

kasvaso1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω μαλλιά για μια κατασκευή κούκλας; έχω δει από τη Pupa Donna την παρακάτω εικόνα που μου αρέσει πολύindex.php?option=com_igallery&view=gallery&id=20&Itemid=13

http://www.pupadonna.gr/index.php?option=com_igallery&view=gallery&id=20&Itemid=13

Εγω μια φορά έφτιαξα κουκλα και της έβαλα μαλλί από αυτά που φτιάχνουμε τα πουλόβερ

Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω μαλλιά για μια κατασκευή κούκλας; έχω δει από τη Pupa Donna την παρακάτω εικόνα που μου αρέσει πολύindex.php?option=com_igallery&view=gallery&id=20&Itemid=13

http://www.pupadonna.gr/index.php?option=com_igallery&view=gallery&id=20&Itemid=13

IMG_23631.JPG

κ εμενα μου αρτεσε πολυ αλλα ηταν ακριβη η λαμπαδα τους!βαλε μαλλι για πλεξιμο κατσαρο

Έχει μαλλί σε ασημί και χρυσό χρώμα σε σακουλάκια και στα μαγαζιά με είδη hobby.Άν θέλεις να κάνεις 2-3 κούκλες για διακόσμηση αξίζει,γιατί είναι πολύ καλή ποιότητα.Μια φορά είχα χρησιμοποιήσει σε κούκλα που έφτιαξα μόνη μου από την αρχή(δηλαδή από ένα κομμάτι ύφασμα)αυτά τα κομμάτια μαλλί που είναι σαν πιασμένα σε λάστιχο και τα βάζουμε σαν πρόσθετα στα δικά μας μαλλιά(όχι τις τρέσες,εκείνα που είχανε βγει πιο παλιά και τα πουλούσαν μέχρι και στην λαική).Αυτά είναι ωραία για μεγάλες κούκλες,αν όμως θέλεις να τις κάνεις για μπομπονιέρα,σε συμφέρει να πάρεις το μαλλί πλεξίματος,που και φτηνό είναι και μεγάλη ποσότητα.Άν ξέρεις την τεχνική για την συγκεκριμένη κούκλα,βάλε οδηγίες αν μπορείς!:)

Διαφημίσεις