Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΞΕΒΑΨΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ

Recommended Posts

Κορίτσια, έχω απελπιστεί, έβαλα στο πλυντήριο χρωματιστά ρούχα στους 40%. Όλα τα ρούχα είχαν φυσικά πλυθεί πολλές φορές στο πλυντήριο, εκτός απο ένα τραπεζομάντηλο κουζίνας που είχε πλυθεί μονο μια φορά στο χέρι, σε χρώματα πορτοκαλί. Εβαλα μέσα όχι 1 αλλά 2 χρωμοπαγίδες. Μου βγήκαν όλα πορτοκαλί. Φρίκαρα, στο καπάκι το ξαναβάζω στους 60% για χρωματιστά που έχει το πλυντήριο μου, με άλλες 2 χρωμοπαγίδες. Ενώ οι χρωμοπαγίδες βγήκαν πορτοκαλί σχεδόν, στα άλλα ρούχα καμία διαφορά. Σήμερα πήρα απο SUPER αυτό που λέει ξεβαφή πλυντηρίου, τα ξαναβάζω στους 60% για χρωματιστά.

Καμία μα καμία αλλαγή, ήθελα να ήξερα τέτοια κοροιδία απο αυτά τα προϊόντα. Εχει τύχει σε καμία? Υπήρχαν μέχρι και εσώρουχα της κόρης μου που μόλις τα είδα μ’επιασε η καρδιά μου, καθώς και ακριβές μπλούζες και σεντόνια. Καμια ιδέα?

Διαφημίσεις

Κορίτσια, έχω απελπιστεί, έβαλα στο πλυντήριο χρωματιστά ρούχα στους 40%. Όλα τα ρούχα είχαν φυσικά πλυθεί πολλές φορές στο πλυντήριο, εκτός απο ένα τραπεζομάντηλο κουζίνας που είχε πλυθεί μονο μια φορά στο χέρι, σε χρώματα πορτοκαλί. Εβαλα μέσα όχι 1 αλλά 2 χρωμοπαγίδες. Μου βγήκαν όλα πορτοκαλί. Φρίκαρα, στο καπάκι το ξαναβάζω στους 60% για χρωματιστά που έχει το πλυντήριο μου, με άλλες 2 χρωμοπαγίδες. Ενώ οι χρωμοπαγίδες βγήκαν πορτοκαλί σχεδόν, στα άλλα ρούχα καμία διαφορά. Σήμερα πήρα απο SUPER αυτό που λέει ξεβαφή πλυντηρίου, τα ξαναβάζω στους 60% για χρωματιστά.

Καμία μα καμία αλλαγή, ήθελα να ήξερα τέτοια κοροιδία απο αυτά τα προϊόντα. Εχει τύχει σε καμία? Υπήρχαν μέχρι και εσώρουχα της κόρης μου που μόλις τα είδα μʼεπιασε η καρδιά μου, καθώς και ακριβές μπλούζες και σεντόνια. Καμια ιδέα?

εγω τις χρησιμοποιω πολυ κ με εχουν σωσει! και αν τις ξεχασω κ ις βαλω μετα το ατυχημ το διορθωνουν. βεβαι τα χρωματιστα τα πλενω 30 με 40 βαθμους οχι 60! παρε τους τηλ αυριο κ αναφερε το εμενα μου ειχαν πει μια φορα τι να κανω κ επιασε.

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Συνήθως και σε μένα πιάνει. Αν μου ξεβάψουν και τα ξαναπλύνω αμέσως φεύγει ο χρωματισμός. Τελευταία όμως έχω σωθεί με persil χρωματιστών που εμποδίζει την μεταφορά χρωμάτων. Οπότε πλένω ανοιχτόχρωμα χρωματιστά έως σκούρα ... και μαύρα μαζί μη σου πω!

O5X4p2.png 

έχω χρησιμοποιήσει την ξεβαφή, αλλά οχι στο πλυντήριο, στο χερι. έβαλα τα ρούχα σε λεκάνη με νερό και αυτό το προιον σύμφωνα με τις οδηγίες και σχεδον αμεσως έδρασε. ήταν άσπρα ρούχα που είχαν γίνει ροζ

έχω χρησιμοποιήσει την ξεβαφή, αλλά οχι στο πλυντήριο, στο χερι. έβαλα τα ρούχα σε λεκάνη με νερό και αυτό το προιον σύμφωνα με τις οδηγίες και σχεδον αμεσως έδρασε. ήταν άσπρα ρούχα που είχαν γίνει ροζ

Έγω πάντως που είχα χρησιμοποιήσει αυτή την ξεβαφή σε έγχρωμα σεντόνια έφυγε το ξέβαμα αλλα μαζί με αυτό άλλαξαν χρώμα και τα σεντόνια. (γίναν χρώμα σκ@&%*λι από σοκολά). Άσε που βρωμάει πάρα πολύ.

O5X4p2.png 

Διαφημίσεις

όντως βρωμάει. μάλλον θα κάνει μόνο για τα άσπρα, αν είναι να φεύγει και το χρώμα του ρούχου μαζί, τι να το κάνεις! πάντς τα έβγαλα πολύ γρήγορα από τη λεκάνη, δεν άφησα να περάσει ώρα

Συνήθως και σε μένα πιάνει. Αν μου ξεβάψουν και τα ξαναπλύνω αμέσως φεύγει ο χρωματισμός. Τελευταία όμως έχω σωθεί με persil χρωματιστών που εμποδίζει την μεταφορά χρωμάτων. Οπότε πλένω ανοιχτόχρωμα χρωματιστά έως σκούρα ... και μαύρα μαζί μη σου πω!

Δηλαδή ειναι άλλο απο τη χρωμοπαγίδα? ειναι άλλη μάρκα?

Έγω πάντως που είχα χρησιμοποιήσει αυτή την ξεβαφή σε έγχρωμα σεντόνια έφυγε το ξέβαμα αλλα μαζί με αυτό άλλαξαν χρώμα και τα σεντόνια. (γίναν χρώμα σκ@&%*λι από σοκολά). Άσε που βρωμάει πάρα πολύ.

ναι κ εγω την ειχα χρησιμοποιησει κ απο σιελ που ηταν κατι πετσετες εγιναν γαρνιασμενο λευκο χαλια! παντως επιμενω παρε τους τηλ.αλλη περιπτωση, μια φορα απορυπαντικο για το χερι με μπλε κοκους(tide νομιζω) αφησε ολο μπλε στιγματα σε καλο κουστουμι εκρου...:evil::evil: τους ειχα παρει τηλ κ εστειλαν εμπειρογνωμονα:roll::roll:

κ μου πληρωσαν τα χρηματα για ολο το κουστουμι τους εδωσα την αποδειξη αγορας βεβαια!!!!:lol:

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Δηλαδή ειναι άλλο απο τη χρωμοπαγίδα? ειναι άλλη μάρκα?

Δεν είναι αυτό το πανάκι της χρωμοπαγίδας που βάζουμε για να συγκρατεί τα χρώματα. Είναι υγρό απορρυπαντικό με ΤΕΛΕΙΑ όμως μυρωδιά. Φαντάσου ότι επειδή μου αρέσει πολύ το αρωμά του πλένω και τα λευκά καμιά φορά με αυτό. Και το βασικό όχι μόνο δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ατύχημα τόσο καιρό (βλέπε μπεζ, ροζ, κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί, κυπαρισί, μαύρο, μωβ, καφέ, κ.α. όλα μαζί πλύσιμο) το άρωμα του μένει για πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρό.

O5X4p2.png 

Δεν είναι αυτό το πανάκι της χρωμοπαγίδας που βάζουμε για να συγκρατεί τα χρώματα. Είναι υγρό απορρυπαντικό με ΤΕΛΕΙΑ όμως μυρωδιά. Φαντάσου ότι επειδή μου αρέσει πολύ το αρωμά του πλένω και τα λευκά καμιά φορά με αυτό. Και το βασικό όχι μόνο δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ατύχημα τόσο καιρό (βλέπε μπεζ, ροζ, κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί, κυπαρισί, μαύρο, μωβ, καφέ, κ.α. όλα μαζί πλύσιμο) το άρωμα του μένει για πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρό.

Και το βάζεις αντι το απορρυπαντικό έτσι?χωρίς μαλακτικό? Τρέχω το απόγευμα να πάω να το πάρω. Βέβαια τώρα δεν υπάρχει τρόπος να διορθώσω τη ζημια.

Διαφημίσεις

Και το βάζεις αντι το απορρυπαντικό έτσι?χωρίς μαλακτικό? Τρέχω το απόγευμα να πάω να το πάρω. Βέβαια τώρα δεν υπάρχει τρόπος να διορθώσω τη ζημια.

Μα είναι απορρυπαντικό, εγώ χρησιμοποιώ και μαλακτικό αλλά η αλήθεια το δικό του άρωμα υπερισχύει από το μαλακτικό.

O5X4p2.png 

Μαριλού το δοκίμασες; Για πες εντυπώσεις;

O5X4p2.png 

Σήμερα θα το δοκιμάσω και θα σας πω αύριο, προς το παρόν εσώρουχα και πετσέτες τα εδωσα στη μαμά μου να μου τα κάνει με χλωρίνη, τουλάχιστον να ασπρίσουν λίγο. Θα κόψω τις χρωμοπαγίες μου φαίνεται και θα βάζω μόνο αυτό. Θα δοκιμάσω χρωματιστά και θα βάλω και ενα τζιν μέσα για δοκιμή. Για να δούμε.

Διαφημίσεις

ωχ αμαν τι μου θυμησες...ενστολος ο συζυγος φευγει Αθηνα για εκπαιδευση..

κυριακη βραδυ βαζω πλυντηριο και τα φανελακια πηραν αποχρωση ροζ..

δεν προλαβαινω νακανω τιποτα μου λεει θα αγορασω καινουργια οταν φτασω...

ελα ομως που περασαν υγιονομικες εξετασεις πρωι πρωι και τον ειδαν ολοι με τα ροζ!!!!!!!!

φρικη ακομα εχει και μου το κοπαναει!