Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

που θα βρώ???

mersy

Recommended Posts

κορίτσια μήπως ξέρει καμία που θα βρώ αστερίες 2-3 εκ μικρούς σε φούξια χρώμα γιατί εχω βρεί μόνο αβαφους να τους παρω χονδρικής?

Διαφημίσεις

ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ AGRINVEST DECO. ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ. ΕΓΩ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΕΩ. ΑΛΙΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΣΕΙΔΩΝΟΣ

Σε φορουμ (art&hobby) διάβασα ότι μπορείς να τους βάψεις με ακρυλικό χρώμα διαλυμένο σε νερό ψεκάζοντας με το σπρέυ ή με τις σταγόνες χρώματος που χρωματίζουν το νερό στα ανθοδοχεία. Λίγο μπελάς μου φαίνεται

Σε φορουμ (art&hobby) διάβασα ότι μπορείς να τους βάψεις με ακρυλικό χρώμα διαλυμένο σε νερό ψεκάζοντας με το σπρέυ ή με τις σταγόνες χρώματος που χρωματίζουν το νερό στα ανθοδοχεία. Λίγο μπελάς μου φαίνεται

όντως και εμένα το ίδιο ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία

Διαφημίσεις

ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ. ΑΥΤΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ. ΕΧΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: 210 9858870 ΞΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΣΟΥ.

mersy, το ανωθεν καταστημα υπαρχει και στα πατησια,

αλλα κατι τετοιο ειδα προσφατα και στον Μπαρκα στο Περιστερι,

αν θυμαμαι καλα ειχε και

χρωματιστα μικρα κοχυλακια και φουξια , πολυ ομορφα και φτηνα.

Επισης πρεπει να εχει παρει το ματι μου και στο ELXISDORO.

Στο elxisdoro δυστυχως δεν ειχε χρωματιστους μονο αυτους:

http://www.elxisdoro.com/list.php?subcatid=536

Απλα μπορει να σε συμφερει καλυτερα να τους βαψεις μονη σου.

Θα ειναι πολυ απλο και ευκολο αν τους απλωσεις σε ενα μεγαλο

χαρτονι και τους ψεκασεις με σπρευ σε ο,τι χρωμα θελεις!!! Δεν θα ταλαιπωρηθεις! :)

Διαφημίσεις

Βρηκα τετοιους φουξια αστεριες στη Ρομβης 22, Αφοι Μαμμωνα.....

Ειναι ενα καταστημα με υλικα για μπομπονιερες.........δεν εχουν πολλα και ποικιλια, ειναι οτι βρεις οποτε πας........μπορεις να παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις....ειχα και φυσικους και αλλα χρωματα......

Τηλ 210 3227180-3221788

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Το Σαββατο πηγα στο Agrinvest της Αγιας Παρασκευης.Ειχε αστεριες φουξια σε σακουλακια(περιπου 15 στο καθενα) και τιμη δε θυμαμαι καλα αλλα σιγουρα κατω απο 5 ευρω.

κορίτσια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ βρήκα αστερίες φυσικούς (καλύτερα!!!) και τους έβαψα πολύ έυκολα με χρώμα που διαλύουμε στα βάζα για διακοσμητικούς λόγους μία βουτίτσα μέσα και έτοιμος ο αστερίας άσε που επέλεξα και την απόχρωση όσο νερό βάζεις τόσο πιο απαλό το χρώμα μεσα σε 15 λεπτά είχα βάψει 200 αστερίες !!!!! μετά τους άπλωσα σε αλουμινόχαρτο στο τραπέζι του μπαλκονιού και έτοιμοι μετά απο 1 24ωρο στέγνωσαν εντελώς οποια θέλει της λέω λεπτομέριες....

Που βρηκες αστεριες και ποσο? Τι μεγεθος?

Για πες και την βαφη για να ξερουμε στο μελλον!!! :wink:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Τη βαφή τη πήρα στο jumbo είναι το χρώμα που διαλύουν στα βάζα με το νερό για να τα στολίσουμε στα τραπέζια είχε περίπου 2 ευρώ το μπουκαλάκι και με 1 μπουκαλάκι έβαψα 110 αστερίες αλλά δεν θέλει πολύ διάλυση το τσεκάρεις αυτο όσο πιο πολύ νερό τοσο πιο αραιό το χρώμα όσο για τους αστερίες τους πήρα στο Στρούμπα στο Περιστέρι με τιμολόγιο δεν ξέρω αν δινει λιανική οτι άλλο θελετε πεστε :wink: μου.