Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι τρωνε τα παιδια μας;

lineal

Recommended Posts

Δεν εχω ξεκινησει τις στερεες τροφες ακομα,αλλα διαβασα αυτο το αρθρο σημερα και με προβληματισε

http://natofao.blogspot.com/2010/09/blog-post_03.html#more

αποφασισα πως αν με πει ο παιδιατρος για κρεμες κλπ να μην ακολουθησω,αντιθετως να φτιαχνω μονη μου κρεμες με φρουτα κλπ...

Διαφημίσεις

Δεν εχω ξεκινησει τις στερεες τροφες ακομα,αλλα διαβασα αυτο το αρθρο σημερα και με προβληματισε

http://natofao.blogspot.com/2010/09/blog-post_03.html#more

αποφασισα πως αν με πει ο παιδιατρος για κρεμες κλπ να μην ακολουθησω,αντιθετως να φτιαχνω μονη μου κρεμες με φρουτα κλπ...

εννοειται οτι θα φταχνεις εσυ φρουτοκρεμες με φρεσκα φρουτακια για το μωρο σου. δεν πιστευω κανενας παιδιατρος να συστηνει ετοιμες. ρωτησα την παιδιατρο για ετοιμες, μονο για περιπωση που ειμαι εκτος σπιτιου κ μου ειπε για 1 στο τοσσο δεν πειραζει.

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Και οι παιδιατροι ανθρωποι ειναι και εχουν και αυτοι παιδια δεν νωμιζω οτι υπαρχει παιδιατρος που θα σου προτεινει ετοιμη φρουτοκρεμα.Εγω στη μικρη μου δεν της εχω δωσει ποτε ετοιμη και αν τυχει για καποιο λογο και δεν εχω φρουτα η ειμαι εξω προτιμω να της δωσω κατι αλλο γιαουρτακη η κρεμουλα.

md3Bp3.png?6dr5fY9b

cdAjp3.png?zDSt90QU