Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Στραβή μήτρα πρόβλημα?

Recommended Posts

Γειά σας είμαι νέα στην παρέα κ αγχωμένη...Θα ήθελα να μου πείτε εαν υπάρχει δυσκολία σύλληψης γιατι έχω στραβή μήτρα(έτσι μου είχε πει η γυναικολόγος μου γι'αυτο κιόλας πονάω στο σέξ.

Διαφημίσεις

Μηπως εννοει οπισ8ιας κλησης? 'στραβη' δεν εχω 3ανακουσει. Οπισ8ιας κλισης εχω εγω. Μια φορα προσπα8ησαμε και εχουμε τωρα την μικρη...ουδεμια σχεση με προβλημα συληψης......εκτος και αν το παληκαρι εννοει κατι αλλο......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

κατα λέξη έτσι μου είπε κ αυτό οταν ρώτησα για ποιό λόγο πονάω στο σέξ κ μου είπε οτι ''εχεις στραβή μήτρα''.Δεν ξέρω κ γενικά δεν έχω ψαχτεί καθόλου με το θέμα τώρα έχω αρχίσει να ψάχνομαι που θέλω να μείνω έγκυος.

Δεν έχω ακούσει ποτέ στραβή μήτρα αλλά οπίσθιας κάμψης....Μάλλον αυτό εννοούν...Ξέρω αρκετές κοπέλες με τέτοια μήτρα που δεν έχουν κανένα πρόβλημα σύληψης

Μπορεί τότε να ενοούσε αυτο που λέτε.Ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον σας.Αν κάποια απο εσάς είναι απο Πάτρα θα με ενδιέφερε αν έχετε να μου συστήσετε κάποιον γυναικολόγο μιας κ την τελευταία φορά που πήγα ηταν πριν 4χρόνια!!!(Λίγο πριν μετακομήσω στην Πάτρα)Ξέρω οτι κ αν πείτε έχετε δίκιο είμαι απαράδεκτη κ που το λέω αλλα έτσι είναι.

Διαφημίσεις

Ο Βέρας...επειδή αποσύρθηκε έχει βάλει τον ανιψιό του....ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.....

ΌΛΟΙ οι δικοί μου (από το σόι της μάνας μου) που μένουν ΠΑΤΡΑ + την μάνα μου που γέννησε τον αδερφό μου στον ΒΕΡΑ ήταν.....

Νομίζω και ο ανιψιός του ΒΕΡΑΣ λέγετε....ΨΑΞΤΟ...Φιλιά

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...Κ ΕΓΩ ΚΑΙΝΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΜΗΤΡΑ ΚΑΛΑ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΟΘΗΚΗ ...ΕΠΗΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ?

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΝΑΠΗΡΗ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ. ...Κ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...Κ ΕΓΩ ΚΑΙΝΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΜΗΤΡΑ ΚΑΛΑ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΟΘΗΚΗ ...ΕΠΗΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ?

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΝΑΠΗΡΗ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ. ...Κ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ...

Αν είσαι τυχερή όχι....Κάθε μήνα ΜΟΝΟ η μία οωθήκη κατεβάζει ωάριο γονιμοποιησιμο....Αρα στην δική σου περίπτωση που έχεις μία μόνο ωοθήκη κάθε δίμηνο θα έχεις σίγουρα γονιμοποιησιμο ωάριο.....

Για να είσαι % σίγουρη ρώτα και τον γιατρό σου για να σε ενημερώση επαρκώς και πιο σωστά

Διαφημίσεις

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΕ...ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΕ...ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...

Δεν εχω μια ωοθηκη αλλα εμενα μου ελεγαν οτι εχω πολυκυστικες και οτι δεν 8α μπορεσω και πηγαν να μας 3εκινησουν με 8εραπειες και χρηηηημα με το καλημερα σας. Και αποφασισαμε με τον αντρα μου να μην ακουσουμε κανενα και να προσπα8ησουμε μονοι μας. 10 Φλεβαρη παντρευτικαμε, 15 Μαρτιου πιασαμε την μικρη (πρωτη επισημη προσπαθεια).........κουραγιο κοριτσι. Ελπιζω ολα καλα να σου πανε.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! ΤΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ! ΑΝΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ... Κ ΕΓΩ ΦΡΕΣΚΟΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ Κ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...-ΠΟΤΕ ΚΑΛΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΝΤΕ ΜΗ ΚΑΘΕΣΤΕ!- Κ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! ΤΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ! ΑΝΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ... Κ ΕΓΩ ΦΡΕΣΚΟΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ Κ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...-ΠΟΤΕ ΚΑΛΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΝΤΕ ΜΗ ΚΑΘΕΣΤΕ!- Κ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !

Δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω....εύχομαι σύντομα να έχουμε καλά νεα!

Ηλιας Βερρας λεγεται ο γιατρος

Διεύθυνση

Αγ. Νικολάου 53 & Κορίνθου, Πάτρα, 143, Ελλάδα

Τηλέφωνο

2.610.223.136

ειναι πολυ καλος, ευγενικος και ενημερωμενος

εχω παει και εγω κανα δυο φορες για αλλο λογο απο τον δικο σου.

καλη επιτυχια κοπελα μου!!!

668bab1939.png