Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

από Almirol pepti στο γάλα Neocate

Panayiota

Recommended Posts

καλή σας μέρα κοπέλες,

έχω ένα κοριτσάκι 13 μηνών με επιβεβαιωμένη αλλεργία στο γάλα αγελάδας από 11 μηνών ... μέχρι τώρα πίνουμε το almirol pepti 2 όμως δεν βάζει βάρος ... δεν έχει όρεξη να φάει ... μένει με το στόμα ανοικτό και δεν καταπίνει ... σκέφτηκα ότι ίσως δεν της αρέσει το γάλα και γι' αυτό δεν τρώει...άκουσα για το γάλα Neocate ... ξέρει καμιά αν μπορώ να αλλάξω το γάλα χωρίς να το πω στο γιατρό?? τι μπορεί να πάθει αν της το δοκιμάσω???

Διαφημίσεις

Αυτό θα σου το πει ο παιδιατρος. Πάντως το Neocate είναι απαισιο και πανάκριβο γάλα αλλά είναι για βαριες αλλεργιες. Αν εχει προβλημα η μικρή με το Almiron Pepti το θεωρω απίθανο να της αρέσει το Neocate, πουέχει μια απαισια γευση...Οταν το δοκίμασα απόρησα πως είναι δυνατον να το πίνουν αυτό τα μωρά...Εμεις πίναμε το Neocate και μετά από σαράντα μέρες το παιδί το σταμάτησε ξαφνικά και έτσι η παιδιατρος μας εδωσε το almiron pepti...

O μικρούλης μου είναι το καλύτερο δώρο του θεούλη!

Συμφωνώ κι εγώ για το Neocate. Είναι απαίσιο, δεν είναι γάλα και είναι για πολύ βαριές περιπτώσεις. Κι εμείς είχαμε καταλήξει στο Almiron Pepti που ήταν το 3ο γάλα που αλλάξαμε. Για το θέμα με το βάρος δε νομίζω πως φταίει το γάλα, αρκεί να το πίνει βέβαια. Για το Neocate σίγουρα θα πρέπει να ρωτήσεις το γιατρό και επίσης εάν αλλάξεις γάλα να κάνεις την αλλαγή σταδιακά , π.χ. 1 κουταλιά από το καινούριο, μαζί με το παλιό, την άλλη μέρα 2 κουταλιές, κοκ. Είναι κάτι που δε σου το λένε οι γιατροί συνήθως (εγώ το ξέρω από τη δικιά μου παιδίατρο, δεν το έκανα μόνη μου) αλλά βοηθά το μωρό να συνιθίσει τη νέα γεύση.

Το κορίτσι μας γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 2008

Καλημέρα σας, η κόρη μου έπινε το Neocate για κάποιο διάστημα, είναι απαίσιο, βρωμάει και το έπινε με κλάματα. Πιστεύω ότι είναι ο λόγος που δεν πίνει πια γάλα παρόλο που ξεπέρασε την αλλεργία. Όντως είναι για βαριές περιπτώσεις και είναι σαν πλήρη τροφή και όχι γάλα. Καλύτερα μην το δώσεις χωρίς συμβουλή γιατρών.Τελικά της δώσαμε το Peptamen που έχει καλύτερη γεύση.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...