Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

του αρεσει το μπανιο αλλα.........κρυωνει!!!

Recommended Posts

ο μπεμπης μας ειναι κοντα 3 μηνων!!απο την πρωτη μερα χαιροταν το μπανιο αλλα μελανιαζε απ το κρυο!!μετα απο καθε μπανιο εκανε πολλη ωρα να ηρεμησει.εχουμε καταληξει να κανουμε μπανιο 2-3 φορες την εβδομαδα με το ζορι

κ να πλενομαστε τακτικα σε αλλαγες πανας!!

τι προτινετε για να καταφερουμε περισσοτερες φορες μπανακι την εβδομαδα??

glitterfy143718698D31.gif

Διαφημίσεις

Έλεγχο της θερμοκρασίας του νερού με τα ειδικά θερμόμετρα που κυκλοφορούν στην αγορά έχετε κάνει???

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Έλεγχο της θερμοκρασίας του νερού με τα ειδικά θερμόμετρα που κυκλοφορούν στην αγορά έχετε κάνει???

ναι εχουμε κανει.

δε φταιει αυτο.εχουμε προβλημα κ στις αλλαγες πανας.πολυ κρυουλιαρης!κ το σπιτι φουρνος! :?

Exει μεγαλη σημμασια η θερμοκρασια του νερου και του χωρου. Εμενα προσωπικά δεν με βολεψαν τα θερμομετρα νερου και απο τις πρωτες μερες βυθιζα τον αγκωνα μου στο νερο για να το ελεγξω. Το νερο δεν πρεπει να ειναι χλιαρο γιατι μεχρι να τελειωσει το μπανιο κρυωνει. Να ειναι ζεστουλι, να το ανεχεται δυλαδη ευχαριστα το χερι σου. Φροντιζε ο χωρος να ειναι ζεστος, με οτι μεσα διαθετεις. Βαλε απο πριν το αιρκοντισιον (αν τον κανεις μπανιο σε δωματιο) να ζεσταθει καλα ο χωρος και μετα κλεισε το. Αν τον κανεις στο μπανιο, (εμενα προσωπικα δεν μου αρκει το καλοριφερ) βαζε μια σομπα αλογονου να θερμανει καλα το χωρο. (προσοχη:απομακρυνε την μολις αρχισει το μπανιο) και αν το ντυνεις σε δωματιο μετα, φροντισε να εχεις ζεστανει απο πριν τον χωρο. Επισης φροντιζε να βυθιζεται επαρκως το σωμα του μωρου στο νερο οσο διαρκει το μπανιο, φτανει να εχεις το νου σου να το κρατας καλα προς αποφυγην ατυχηματων.

μηπως φταιει το οτι δεν τον βαζουμε σε λεκανακι μπανιου αλλα τον κραταει ο αντρας μου κ εγω τον πλενω?

αλλα κ αυτο με τις πανες?που το πατε?

τρεμουν τα χειλια του συνεχεια.ο γιατρος μου ειπε οτι ετσι ειναι το παιδι.κρυωνει πολυ.

Διαφημίσεις

Ε, λογικό ειναι να κρυωνει βρε, αμα τον κραταει στον αερα ο αντρας σου. Βαλτον στο νερο, μην φοβαστε, προσοχη χρειαζεται μονο. Να δεις οτι το πλατσουρισμα στο νερο θα το χαλαρωνει κιολας το παιδι. Τους αρεσει πολυ. Δοκιμασε το.

συμφωνω με τα κοριτσια .... και βαζε και την πετσετούλα ή μπορνουζάκι στο καλοριφερ να ειναι ζεστο όταν θα τον τυλίξετε...

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Και ειναι και το αλλο. Αν το νερο το ελεγχετε με το χερι σε τρεχουμενο νερο δεν ειναι σιγουρο οτι εκλαμβανεστε σωστα τη θερμοκρασια. Η καλυτερη μεθοδος ειναι βυθισμα του αγκωνα σε νερο που ηδη βρισκεται στο λεκανακι. Ετσι ειναι και πιο σιγουρο, γιατι το νερο που τρεχει καμια φορα μεταβαλλει τη θερμοκρασια του χωρις να το αντιλαμβανομαστε.

επίσης να συμπληρώσω πως ίσως να σας βολέψει το ριλαξακι μπάνιου...

είναι πετσετέ και το μωράκι βρίσκεται ξαπλωμένο στις 30 μοίρες περίπου, έτσι το κορμάκι του μπορεί να είναι βυθισμένο στο νερό όσο το πλένεις, με αποτέλεσμα να μην κρυώνει από τη θερμοκρασία ή τον αέρα του περιβάλλοντα χώρου! και ο μπαμπάς θα μπορεί να ειναι κοντά για οποια βοήθεια χωρίς ομως να κοψομεσιάζεται!!

Εγώ το χρησιμοποιήσα μέχρι και πριν λίγο καιρό όπου πλέον ο μικρός μόνο καθιστός κάνει μπάνιο!!

Τα θερμόμετρα νερού ουτε εγω τα βολευτηκα... μονο το χερακι μου εμπιστευομαι μεχρι σημερα!

Τώρα για την αλλαγή πάνας... φρόντισε να γυμνωνεις την απολύτως απαραίτητη περιοχή! και φρόντισε να του φοράς καλτσάκια, ακόμη και γαντάκια...

τα ακρα τους αργουν να εχουν σωστη θερμοκρασια... μπορεί να κρυωνει απο κει!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

επισης αν η κοιλιτσα του παραμενει εξω απο το νερο και ισως κρυωνει και απο εκει μπορει να του βαλεις μια πετσετουλα στην κοιλιτσα του που θα την βρεχεις τακτικα με το νερο της λεκανιτσας για να μην κρυωνει και να κραταει ζεστο το κορμακι του μωρου που ειναι εκτος νερου