Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σπιτι και γατακι...

Recommended Posts

γεια σας!!εχω εδω και 1μηνα ενα γλυκουλη γατακι:P

αλλα εχω και πολλα φυτα:rolleyes:και ολο παει εκει:mad:!!και ριχνει το χωμα...

καμια ιδεα,να μην πει εκει,εχετε?????

και εσεις εχετε γατα?αν ναι την εχετε μεσα η στο μπαλκονι?εγω την εχω την ημερα μεσα και το βραδυ εξω...οταν θα εχει κρυο,λεω να την βαλω μεσα....

Διαφημίσεις

καλημερα,εγω βρηκα λυση με μεγαλες πετρες ασπρες,ειναι και ωραιες διακοσμητικες και φαινονται πολυ ωραια.το γατακι καλο ειναι να το εχεις μεσα τον χειμωνα.επισης αλλη λυση αλλα χρονοβορα και καθολου καλαισθητη ειναι το ασπρο πλαστικο πλεγμα,το κοβεις στρογγυλο και το βαζεις στο χωμα απο πανω,αντι μεγαλες πετρες,μπορεις να βαλεις χοντρο ασπρο χαλικι!

θα πας στο Σ/Μ και θα πάρεις ξυλάκια/καλαμάκια... και θα τα βάλεις στις γλάστρες στο χώμα έτσι ώστε να μην μπορεί να πατήσει για να βγαλει το χώμα έξω. Φαντάζομαι ότι του έχεις βάλει τη δική του άμμο για να κάνει την ανάγκη του έτσι;

Μπορείς αν θες να το κρατάς έξω από το σπίτι να του έχεις ένα σπιτάκι στο μπαλκόνι (αν έχει κάπου απάγγειο το μπαλκόνι σου).

Να σου ζήσει :D

Εδιτ: δεν είχα δει την απάντηση με τις πέτρες! μου φαίνονται πολύ καλή ιδέα και θα κάνουν και καλό στα φυτά αφού θα κρατούν την υγρασία στο χώμα.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

καλημερα,εγω βρηκα λυση με μεγαλες πετρες ασπρες,ειναι και ωραιες διακοσμητικες και φαινονται πολυ ωραια.το γατακι καλο ειναι να το εχεις μεσα τον χειμωνα.επισης αλλη λυση αλλα χρονοβορα και καθολου καλαισθητη ειναι το ασπρο πλαστικο πλεγμα,το κοβεις στρογγυλο και το βαζεις στο χωμα απο πανω,αντι μεγαλες πετρες,μπορεις να βαλεις χοντρο ασπρο χαλικι!

αγγελικη πολυ καλη ιδεα με τησ πετρες!!!

μενω και κοντα στην θαλασσα!!!θα τησ μαζεψω!!!ολες!!χαχαχχα

Διαφημίσεις

θα πας στο Σ/Μ και θα πάρεις ξυλάκια/καλαμάκια... και θα τα βάλεις στις γλάστρες στο χώμα έτσι ώστε να μην μπορεί να πατήσει για να βγαλει το χώμα έξω. Φαντάζομαι ότι του έχεις βάλει τη δική του άμμο για να κάνει την ανάγκη του έτσι;

Μπορείς αν θες να το κρατάς έξω από το σπίτι να του έχεις ένα σπιτάκι στο μπαλκόνι (αν έχει κάπου απάγγειο το μπαλκόνι σου).

Να σου ζήσει :D

Εδιτ: δεν είχα δει την απάντηση με τις πέτρες! μου φαίνονται πολύ καλή ιδέα και θα κάνουν και καλό στα φυτά αφού θα κρατούν την υγρασία στο χώμα.[/

εννοειτε οτι εχει αμμο:lol:

εχει κανει και Εμβόλια:eek:

και γω για τις πετρες πηγα να γραψω αλλα μετα ειδα οτι εχει αναφερθει.:D αυτο κανω κ εγω.

κατι αλλο που ειχα δει σε αλλο σπιτι ειναι οτι ειχαν βαλει αυτο το πρασινο πλεγμα που βαζεις κ στα καγκελα για τα παιδια. το ειχαν απλωσει κατα μηκος αλλα εκει ηταν ζαρτινιερα.σε κανονιες γλαστρες μαλλον θ απρεπει να το κοψεις στρογγυλα κομματια για να ταιριαξει.τους ειχε βολεψει γιατι ποτιζονταν κ τα φυτα μια χαρα.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

και γω για τις πετρες πηγα να γραψω αλλα μετα ειδα οτι εχει αναφερθει.:D αυτο κανω κ εγω.

κατι αλλο που ειχα δει σε αλλο σπιτι ειναι οτι ειχαν βαλει αυτο το πρασινο πλεγμα που βαζεις κ στα καγκελα για τα παιδια. το ειχαν απλωσει κατα μηκος αλλα εκει ηταν ζαρτινιερα.σε κανονιες γλαστρες μαλλον θ απρεπει να το κοψεις στρογγυλα κομματια για να ταιριαξει.τους ειχε βολεψει γιατι ποτιζονταν κ τα φυτα μια χαρα.

χμ,εχω και γω το πλεγμα για τα παιδια.εχω ακομα ενα κομματι.

ευχαριστω!!:P