Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μουσική που γαληνεύει τις δύσκολες στιγμές...

Recommended Posts

Άκουσα πριν δυο μέρες τη μουσική του Σταύρου Λάντσια στο κομμάτι "ΑΘΩΩΤΗΤΑ" (

) και ένιωσα να ταξιδεύω κοντά στο μωρό μου... Ένιωθα να πέφτω για άλλη μια φορά και είπα να ακούσω λίγη μουσική. Όταν έφτασε αυτή η μελωδία στα αυτιά μου ένιωσα να γίνεται ο πόνος ελεφρύς και εγώ να πετάω. Βρέθηκα εκεί κοντά τους στη γειτονιά των αγγέλων...Τα είδα όλα και το δικό μου και το δικό σου, και το μπέμπη μου και τη μπέμπα σου, τα διδυμάκια σου χέρι χέρι αλλά και τα λίγο μεγαλύτερα αγγελάκια.

Ήταν όλα καλά και έπαιζαν χαρούμενα στην πιο όμορφη παιδική χαρά που έχω δει ποτέ μου!!! Οι κούνιες ήταν μικρά λευκά συννεφάκια, το γύρω γύρω όλοι ήταν ένας ήλιος με παιχνιδιάρες αχτίδες που γυρνούσαν και γαργαλούσαν τα μικρά μας και εκείνα γελούσαν τόσο χαρούμενα. Η τσουλήθρα ήταν ένα ποτάμι με πεντακάθαρο νερό και κατέληγε σε μια λιμνούλα με νούφαρα. Τα χρώματα των λουλουδιών έκαναν ξεχωριστό αυτό το σημείο του ουρανού και το άρωμα τους σε έκανε να θέλεις να πάρεις τη πιο βαθιά ανάσα.

Εκεί δεν νιώθεις πόνο, είναι όλα τα παιδιά γελαστά, κανείς δεν ασχολείται με τις ιδιαιτερότητες που έχει το καθένα που στάθηκαν η αιτία να γίνουν αγγελάκια τόσο νωρίς. Εκεί υπάρχει μόνο η λέξη "αθωώτητα".

Μπορεί ακόνα να κλαίω, να πονάω, να φοβάμαι αλλά τα μικρά μας ξέρω ότι μας προσέχουν από ψηλά και πρέπει για χάρη τους να ξανασταθούμε στα πόδια μας και να μην πάψουμε να ελπίζουμε...!

Αν κάποια από εσάς έχει νιώσει κάτι ανάλογο με άλλο κομμάτι η τραγούδι και πιστεύει οτι η μουσική βοηθάει να νιώσουμε καλύτερα και να εκφραστούμε ας το γράψει σε αυτό το θέμα. Περιμένω τις νότες που σας ταξίδεψαν να ταξιδέψουν και μένα...

Μπορείς απλά να κάνεις μια ευχή και αυτή θα ρθει μια μέρα ξαφνικά, απλά θα ρθεί στο δρόμο σου μπροστά!!!:-P

Διαφημίσεις

Γειά σου!!Τι υπέροχη μελωδία!!!Πραγματικά σε πάει αλλού...Δε το συζητώ,οτι η μουσική βοηθάει!!Ειμαι υπέρ,γενικότερα.Να ρωτήσω..Αισθάνομαι λίγο άβολα,αλλά δεν είμαι σίγουρη γι αυτο.Κατάλαβα σωστά?Το παιδί σου δεν υπάρχει πια?Συγνώμη εκ των προτέρων,αν αυτο που λέω δεν ισχύει,αλλά με αυτα που έγραψες κάτι τέτοιο βγαίνει.

Εχω να σου προτείνω κάτι.Δεν το θυμάμαι τώρα.Το βρήκα στο you tube.Μόλις το εξακριβώσω θα σου στείλω μύνημα.Περιέχει πιάνο επίσης και έχει υπέροχη μελωδία που σε ηρεμεί...

Ελα!Το βρήκα!Μπες στο you tube και πληκτρολόγησε:The piano-Amazing short.Θα στο βγάλει κατευθείαν.Εχει και άλλα κομμάτια.Εμένα προσωπικά μου άρεσαν πάρα πολύ!!Εύχομαι και σένα.

Δυστυχώς χρειάστηκε να διακόψω στην 23 εβδομάδα κύησης πριν 2 μήνες. Τώρα το μωρό μου είναι ένας άγγελος! Έχω ακούσει και εγώ και έχω ξεχωρίσει τη μελωδία που μου γράφεις. Αν δεν κάνω λάθος είναι από την ταινία Amelie.

Μπορείς απλά να κάνεις μια ευχή και αυτή θα ρθει μια μέρα ξαφνικά, απλά θα ρθεί στο δρόμο σου μπροστά!!!:-P

Ναι απο κει είναι.Δες και τα άλλα κομμάτια.Γενικά ότι έχει πιάνο μέσα,σε ταξιδεύει..Λυπάμαι...Σίγουρα όμως είναι ένας άγγελος!Και θα είναι πάντα δίπλα σου να σε φυλάει και να σε προστατεύει!Είναι δύσκολο αυτο που περνάς..Θα πω ψέματα αν σου πω σε καταλαβαίνω γιατι δεν έχω περάσει κάτι τέτοιο.Τέλος πάντων,ας μη το συνεχίσω και μη ρωτήσω άλλα γιατι και πως..

Οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις να μιλήσεις κάπου η να τα βγάλεις απο μέσα σου εδω θα είμαι.Υπάρχουν και προσωπικά μυνήματα μεταξύ των μελών.Τι άλλο να σου προτείνω??Θα σκεφτώ και θα σου πω!!

Διαφημίσεις

Το ήξερα!Τέλειο!!Αχ μωρέ...Τα αγαπάω τόσο πολύ τα παιδιά..Θέλω όλα να είναι ευτυχισμένα και καλά!Αν μπορούσα..θα υιοθετούσα..Περνάω καμιά φορά απο τον Αγιο Στυλιανό η απο κάποιο άλλο,και σκέφτομαι..είναι μόνα τους..χωρίς οικογένεια..

εγω κοριτσια δεν μπορω να ακουσω τετοια μουσικη...δεν την αντεχει η καρδια μου...ποναω περισσοτερο για τις 2 αγγελουδιτσες μου....

Εντάξει λογικό..Δεν μπορούν σε όλους να έχουν την ίδια επιρροή..Απλά σε ταξιδεύει αυτη η μουσική..διαλέγεις εσυ που σε πάει..Φτιάχνεις το δικό σου χώρο..και..βάζεις μέσα τις εικόνες που θέλεις..όμορφες εικόνες..μυρωδιές..ήχους..

Μπορούμε να γραφουμε και κομμάτια που μας ανεβάζουν και μας κάνουν να νιώθουμε οτι όλα θα πάνε καλά, απλά με πέτυχες σε φάση...με καταλαβαίνεις...

Διαφημίσεις

Μπορούμε να γραφουμε και κομμάτια που μας ανεβάζουν και μας κάνουν να νιώθουμε οτι όλα θα πάνε καλά, απλά με πέτυχες σε φάση...με καταλαβαίνεις...

επεσα πολυ απο χτες που ξερω οτι μαλλον εχει τελειωσει η παθαλογοανατομικη....ξερεςι πως ειναι...επεσα τοσο που λεω δεν γινεται ολα ειναι ψεματα 2 φορες....μαλλον δεν ημουν ποτε εγκυος....δεν ξερω τι να πω στον εαυτο μου για να ξεχασει....1η του μηνα θα εμπαινα στον 8ο κ αν ζουσε η περσυνη μπεμπα θα ηταν 11 μηνων...ωραια καλοκαιρια περναω....δεν ξερω ωρες ωρες λεω καποιος μου κανει πλακα...ολα σε μενα ρε γαμωτο...γιατι?

θα συνελθω ενα ξεσπασμα ειναι....ειμαι δυνατη εγω...

επεσα πολυ απο χτες που ξερω οτι μαλλον εχει τελειωσει η παθαλογοανατομικη....ξερεςι πως ειναι...επεσα τοσο που λεω δεν γινεται ολα ειναι ψεματα 2 φορες....μαλλον δεν ημουν ποτε εγκυος....δεν ξερω τι να πω στον εαυτο μου για να ξεχασει....1η του μηνα θα εμπαινα στον 8ο κ αν ζουσε η περσυνη μπεμπα θα ηταν 11 μηνων...ωραια καλοκαιρια περναω....δεν ξερω ωρες ωρες λεω καποιος μου κανει πλακα...ολα σε μενα ρε γαμωτο...γιατι?

θα συνελθω ενα ξεσπασμα ειναι....ειμαι δυνατη εγω...

Είδα μια φίλη μου χθες και μου είπε "καλά μην γίνεις και Μάρθα Βούρτση να κλαις συνέχεια αλλά μην πιέζεις τον ευατό σου να είναι καλά είναι τόσο νωρίς ακόμα". Θα πέσουμε πολλές φορές ακόμα, το ξέρουμε και οι δυο αλλά θα ανεβούμε και πάλι. Κράτα με να σε κράτω και θα το περάσουμε και αυτό.

Είδα μια φίλη μου χθες και μου είπε "καλά μην γίνεις και Μάρθα Βούρτση να κλαις συνέχεια αλλά μην πιέζεις τον ευατό σου να είναι καλά είναι τόσο νωρίς ακόμα". Θα πέσουμε πολλές φορές ακόμα, το ξέρουμε και οι δυο αλλά θα ανεβούμε και πάλι. Κράτα με να σε κράτω και θα το περάσουμε και αυτό.

σε ευχαριστω φιλεναδα....θα ανεβουμε παλι ψυχολογικα και στην επιφανεια....(οπως λεει κ ενα καλο κοριτσι εδω)...ειμαι ενταξει θα τα καταφερουμε που θα παει...